I team radio Masse kada su mu javili za kaznu.
TAKUMI
Svi su smijesni spram:
![]()
Da,bolid je kao bik u Koridi...
Brawn ----> Ferkan.
TAKUMI
AUSTRALIJANAC SE OPROSTIO OD RED BULA I FORMULE 1
Veber: Neke stvari Fetelu ne mogu da zaboravim
Australijski vozač Mark Veber se posljednjom trkom u sezoni u Brazilu oprostio od Formule 1, a njegov odnos sa klupskim kolegom Sebastijanom Fetelom uvek je bio pod lupom medija, prenosi „Sport klub”.
Veber i četvorostruki uzastopni šampion Formule 1, nije tajna, nisu bili na istim talasnim dužinama, jer su čelnici tima uvijek favorizovali Njemca.
"Mnogo toga se izdešavalo između nas i rekao bih da je više bilo negativnih stvari. Stvari koje se teško mogu zaboraviti. Kada budemo stariji možda ćemo da razmišljamo drugačije, ali u ovom trenutku teško možemo da podvučemo crtu”, napisao je Veber na svom sajtu.
Potom se osvrnuo na kvalitete doskorašnjeg kolege.
"Fetelova najveća snaga je u prvih pet krugova. To i kvalifikacije. Zato ga je na stazi teško kontrolisati”.
Veber je prokomentarisao i svoj odnos sa šefom tima Kristijanom Hornerom.
"Moj odnos sa Hornerom nije onakav kakav je bio u jednom trenutku. On će ostati još dugo vremena u ekipi Red Bula, barem toliko dugo dok ne stigne prava ponuda. Navikao je da vuče sve konce i da svi budu srećni i zadovoljni. Mnogo puta to mi nije odgovaralo jer onda vaš profesionalni položaj dolazi u pitanje”, istakao je Australijanac, koji će ubuduće voziti u Porše seriji.
Službeno: Maldonado u Lotusu!
Lotus je i službeno potvrdio da će iduće sezone za njih voziti Pastor Maldonado.
“Ovo je fantastična prilika za mene da se pridružim Lotusu za 2014. sezonu. Nije tajna da sam htio promijeniti okružje da bih napredovao u svojoj karijeri u Formuli 1, a Lotus je ponudio najbolju priliku da budem kompetitivan iduće sezone.”
“Pravilnik i bolidi se drastično mijenjaju i to će biti odlično za svježi početak. Ne mogu dočekati utrkivanje u crno-zlatnim bojama,” rekao je Maldonado.
Last edited by kimi pg; 29-11-13 at 19:48.
a grozan? je li moguce da su ovoga mrznova ubacili u Lotus...? bio mi je mio tim nekad ovaj Lotus....
lotus nema pare, makar ne za hulka i slične, a maldonado ima dobar sponzorski pul..
pa ostaje li grozan u lotus ili ce hulkemberg da vozi s maldonadom?
edit: eo nadjoh, ipak grozan u lotus... grozni je ok, on i kimi su mi mili)
Last edited by raso_pg///m3_power; 29-11-13 at 20:04.
ostaje grožan, ako se kakvo čudo ne desi.. mada je i dobro odvozio finiš sezone..
Ne mogu da vjerujem da su uzeli Maldonada umjesto Hulka.
TAKUMI
jbg fali para
She is only here to annoy herself!
Nemaju para za hulka,nego,dje zavrsi hulk?
Ovo se zove dominacija!
I Monaco bi bio njegov da ga nije udario onaj crni pusac kurca.
TAKUMI
da, Ferrari je tih godina bio bas nevidjeno dominantan![]()
She is only here to annoy herself!
E, i sad mi kenjaju tu o nekom RBR-u, kako je najdominantniji ever.
Pogle samo kraj 90ih i McLaren.
TAKUMI
Ma koji RB i koji Vettel druze,prosle godine sa onakvim bolidom jedva osvoji titulu,i to imade poginut u Brazil...
A1 je sold out, vec...
TAKUMI
ahahahaahaaaa, prava slika za 2014...........
![]()
Ferkan testira V6 turbo, pod Maserovom znackom:
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks