zna li se kad će 4.3 za samsung s4 zoom? Da li ima veze koju sim karticu koristim ili to odredjuje odakle je telefon, odnosno gdje je proizveden?
ja 4ext direktno iz aplikacije apdejtujem :?
(nečitko)
zna li se kad će 4.3 za samsung s4 zoom? Da li ima veze koju sim karticu koristim ili to odredjuje odakle je telefon, odnosno gdje je proizveden?
Imate li vi ovakvih dosadnih spam poruka:
![]()
Od neke aplikacije ti to dolazi vjerovatno
nije vjerovatno nego sigurnoE sad, vidi koje g*vno si instalirao, pa to vuche... AdAway ima neku bazu podataka takvih aplikacija (al treba root)
(nečitko)
Imam sony xperia m,4.1.2 android. Sam onaj playstore mi update programe I zajebancije,kako to da maknem?? Hitnooo
udjes u playstore, ides na dugme menu, pa onda auto-update apps, i odaberes do not auto update apps.
mora da mu skida sa racuna kad se konektuje na data![]()
Hvala
Interesantno, ali MIUI je i dalje praktičniji...
Poslato sa fax mašine
Ima li neka varijanta da pustam youtube preko telefona na tv? Znaci imam smart tv koji je povezan na wifi ruter, ali na tv-u nemam youtube app. Znam za ovaj i media share, to mi preko wifi super radi da pustam na tv snimke i slike sa telefona, pa me interesuje moze li nan neki slican nacin i youtube?
Koji telefin i koji televizor.
Probaj iMediashare ili skifta..
Poslato sa fax mašine
Mislim da nece moć bez YT aplikacije na TVu. Inače je vrlo jednostavno...
Moze li mi neko predloziti stabilan rom za htc wildfire s?
Sent from Tapatalk
\\OFL•GIC
(nečitko)
Tv je LG 42LS5600 a telefon S4 mini. Imediashare i skifta mi rade, ali to je za fajlove koje imam u telefonu, a mene interesuje da pustam youtube fajl sa telefona na tv direktno, ili npr sa m:go aplikacije da pustam Arene na tv. Mislim da bi moglo preko HDMI kabla, nego me interesovalo ima li neki drugi nacin? A nije mi jasno ni kakav je ovo smart tv, a nema u sebi aplikacije, zasto njemu sluzi onda konekcija, nemam pojma:what:
Zato je bolje obicni tv i kupit ovo i zavrsen posa![]()
http://dx.com/p/measy-u4b-quad-core-...e-black-225246
Ima li ti na telefonu Screen Mirroring?
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
Tebi tv nije smart prijatelju...
danas mi je odjednom citav ram zauzet. Imam telefon sa 1gb rama i stalno je zauzetost bila nekih 60 odsto, sada je 90-95. Skidao sam dosta programa za ciscenje rama ali ne mogu pronaci sto mi uzima toliko memorije. imate li ideju kako to da vidim?
jel moze mi neko pomoci kako da wratim android sada mi je windows 8 u pitanju je htc hd 2 ..
There are currently 9 users browsing this thread. (0 members and 9 guests)
Bookmarks