ima li kakva aplikacija preko koje se moze gledati bilo sta od sporta direktno? najvise me interesuje nba...
ako neko ima ziwaca da izdwoji nek mi posalje p.m bio bih zahwalan jer se izmucix i ne mogu da wratim nema sanse
ima li kakva aplikacija preko koje se moze gledati bilo sta od sporta direktno? najvise me interesuje nba...
Izgubile su mi se one google cart iz google now....kad odem na google now nemam ih....iskljucio sam slucajnobibsad ne mogu da nadjem da ih vratim
ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje
Imam jedno pitanje, koliko vremena treba okvirno da se napuni s3? Danas mi se punio skoro 6 sati, a pri tome imao je jos 20% baterije kad sam ga stavio na punjac. Da li je to normalno i ako nije do cega moze bit?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Do baterije...
Ali baterija drzi solidno. Danas je sa 60% koliko je imala ujutro izdrzala do 4 sata i jos je imalo 20%. I da li garancija vazi za bateriju, jer je tel jos.pod garancijom?
Last edited by Astra01; 25-11-13 at 22:12.
Mozda konektor u telefonu, od cestog stavljanja/skidanja usb kabla?
\\OFL•GIC
Ok, hvala na info. Ispraticu ga jos jedno punjenje, pa ako se ponovi ide u servis. Jos jednom hvala na pomoci.
WD 40 mu kapni i radit ce bez problema
imam simfree S4 zoom i neđe sam našao da bi simfree telefoni mogli među prvima da skinu novi 4.3 softver. Meni još nije dostupno...
Evo ja da pitam, vjerovatno je bilo vec postavljeno pitanje, mozda i nije, uglavnom...
Kupih ja S4 prije neki dan....sav srecan...prvi telefon s Androidom...gledam ja neke aplikacije....sve fino super....ocu da skinem....
kad tamo blokada zbog drzave u kojoj se nalazim? Nmg se sjetit tacno kako je pisalo ali nesto tipa "This application is unavaliable in your country!" , ima li neka fora da zaobidjem ovo?
Prilicno sam veliki noob sto se Androida tice, tako da dajte opsirnije odgovore ako vam nije crnjak![]()
Core i7 2600k, AsRock p67 extreme6, 8GB Corsair Vengeance, Gigabyte 580GTX soc
Skini aptoide sa interenta i tu su ti free app
https://www.tunnelbear.com
Skines to i upalis ga samo kad oces da skidas aplikacije/igrice/whatever. U protivnom ces preci 500MB koje nude free (1.5GB ako tweet-ujes nesto u vezi njih)
P.S. Prije ukljucivanja, zatvori sve browser-e i 'clear data' na Google Play uz 'Force Stop'.
Tako ces imate sve app kao da si u UK/US.
--------------------------
Do Not Disturb.
Evo ja sad sa telefonom probao da skinem tunelbear, ali i za njega prikaže da ne podržava državu
Poslato sa Huawei pomocu Tapatalk
^ Imas PP.
EDIT: Evo i ovdje link posto mi je masu ljudi poslalo PP da im dam link pa da stavim i ovdje link...
Ionako nije nista 'ilegalno', samo je 'mirrror' link za aplikaciju koju mi normalno u CG ne mozemo skinut'.
P.S. Link je DIREKTNO za download za Android. Za iPhone i drugo potrazite na XDA Developers.
https://copy.com/YcbzD0q3Ino1VUZE?download=1
Last edited by Fidel Castro; 27-11-13 at 15:44.
Do Not Disturb.
Zna li iko pametni na ovaj forum,kako mi posrane mape koje nikad u zivotu ne palim, nisu sinhronizovane sa nicim, nije mi acc ulogovan,(podaci su izbrisani), trose 12 - 15% baterije za svako punjenje, a na primjer. Tapatalk, vijesti..itd aplikacije koje koristim svaki dan nema ih ni na listu. I mogu li se kako napravit da ne trose bat.
E da, valja li mi rekord??
Sent via Note II using Tapatalk 4
ugasi location settings googlov![]()
Interesantna aplikacija besplatna verzija samo danas
https://play.google.com/store/apps/d...ry.reboot.free
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks