Stargate je jedna od najboljih serija žanra. Meni se čak i Universe svidio i još se nadam da će napraviti neki film ili nešto da zaokruže priču
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Ruki banovaću te svega mi, Roy Foker ođe.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Izasao prevod za almost human
Podgorica Podgoricanima!
South Park i The League ove sezone rasturaju
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
Almost Human i druga ep. prevedena.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ima li se đe online pogledat epizoda South Parka "Black Friday"? Na South Park Studios ne prikazuju tu zbog neke ugovorne obaveze, ali prikazuju "The Song of Ass and Fire", koja je nastavak ove![]()
DICIOTTO
magic city, anyone?
Pa, jubilarna epizoda Doktora me definitivno oduševila. Iznenađenje na kraju je bilo odlično. Iako je cijela epizoda bila poprilično konfuzna, u nekoliko posljednjih minuta je sve došlo na svoje. Gallefray falls no more.
Ali eto da najavimo i Božićnu epizodu važnu po tome što dolazi novi Doktor (Matt Smith odlazi i 12 Doktor dolazi)
Last edited by funestis; 24-11-13 at 05:30.
Koliko su navalili sa promocijom zadnjih par nedelja , mislio sam da će epizoda biti bezveze, ali jedino što me malo razocaralo je to što se Eccleston nije vratio barem na 5 minuta. Malo se osjetilo to da moraju da zaobilaze njegovog doktora, sve ostlao je bilo odlično.
Ko je željan klasičnog WHO-a nek pogleda The Five-ish Doctors Reboot.
Htio bih pocet da gledam doktora, ali ne znam odakle da pocnem. Je li konfuzna prica ako se pocne od ozivljavanja serije iz 2005 god?
Većina epizoda su same za sebe, međutim kroz sve epizode se provlači skrivena radnja, a same epizode se često pozivaju na epizode prije njih, a ponekad i na epizode koje još nisu prikazane čak u dva ili tri slučajeva na epizode koje su prikazane tek čitavu sezonu kasnije.
Sada, oni koji vole specijalne efekte mogu ostati pomalo razočarani jer budžet serija nije baš veliki pa dosta puta specijalni efekti izgledaju vrlo jeftino.
Međutim serija taj nedostatak podebelo nadoknađuje radnjom i izuzetno inteligentnim scenariom koji je posve nepredvidljiv i cijelom gomilom negativaca koji svaki za sebe imaju kompletnu razradu i izuzetno su različiti jedni od drugih.
Sve u svemu ovo je serija koju ili voliš ili ne možeš na oči viđet. Moj savijet je da pokušaš, najbolje počet sa prvom epizodom novog serijala Rose, iz 2005 i sa Christopher Eccleston-om kao 9-tim doktorom, jer je taj serijal bliži modernim gledaocima nego starije epizode. Starije epizode su gledive danas praktično samo za zagrižene Whoviane. U koliko te Doktor uspije zainteresovati najvijerovatnije ćeš kasnije odgledati i cijeli serijal uključujući i crnobijele epizode.
Svi opening theme og 1963 do danas sa nekim informacijama o serijalu:
Last edited by funestis; 24-11-13 at 12:25.
U redu, dakle nema problema, Stavio sam da se skidaju od 9og doktora. Hvala.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks