Buraz, imao sam svakakve smartfone, i tvrdim da nema preko iPhone-a, imao sam i andru i iOS, i Symbian i td...
Ja nisam vozio dosta, ja sam vozio sve modele. Ne vidim jedan Mercedes kojeg nisam vozio, osim CLA. I nemam neku zelju da ga vozim. A ne, nisam vozio ni A klasu novu, ali vozili su me. Vozim 2 komada svaki dan. I popravljam desetine njih. Vjerovatno ja ne znam da procijenim auto bolje od tebe, i vjerovatno nisam kompetentan da kazem za neki auto da li je dobar ili ne, ali pazi ovo: vozio sam novi S i naravno da me nije odusevio, i sve sto sam napisao lose za njega to isto ili slicno su napisali novinari poznatih auto casopisa, i to posle mene dugo. Da si ga vozio ti, vjerovatno bi prskao spermom prednji vjetrobran.
Kod novih Mercedesa, obrada je katastrofa, vozne osobine ispod prosjeka, rad motora i mjenjaca su katastrofa, inzinjerska rijesenja su uzasna i td.
Znam da su poceli, a taj koncept motora sa tri turbine je prvi izbacio, pogodi ko, trenutno tvoj omiljeni brend.
Kod EMPET i ostalih EM modela, turbo mora da bude tu zbog emisije, nekih limita i td.
Serija 4 nije nova klasa, serija 4 je naslednih serije 3.
Sta nude novo? Ja ne vidim skoro nista novo kod njih. Sve kao prije 10 godina. Svaki Mercedes se vozi lose, svaki se kvari i svaki je napravljen kao da su radnici taj dan imali velikih stomacnih problema.
Vozio sam prije mjesec i nesto F30 2.0T automatik. Nikad prije nisam vozio auto kojem su djelovi povezani na taj nacin, svaki dio komunicira sa drugim na najbolji moguci nacin. Tako podesen mjenjac danas nema niko. Sto se tice rada, snage, vuce i td. 2.0T je skoro pa superioran. Ja mislim da danas jedino DISI i VTEC-T su bolji...cak za Hondin turbo nisam siguran. Mozda jesu kvalitetniji, ali takav rad, vucu, odziv na gas...nema nijedan.
Jedini Mercedesi koji su bas dobri su novi GL i CLS. Ostali, bye bye. Zamisli kad novi S ima sve od starog S-a osim motora. To je katastrofa.
Naravno, ne daje mi se pisat kada vidim bolesne postove.
TAKUMI
Htio sam da izadjem iz price al moram na ovo da ti odgovorimPasat ti je odlican i srecan ti bio.
Ja nisam pominjao 500-600ks i remuse i presao sam te godine a kao tinejdzer sam vozio 500 konja, MADA je to nebitno za poentu ove price O ZADOVOLJSTVU VOZNJE KUPEA SA DIZEL MOTOROM.
Ali da pored pasata dizela kupis bmw kupea dizela...to je racio strasan![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
oko 10.000e
Aaaa... Ima kseone, muziku , felme 16 , sva 4 pod, 2 para patosnica, digitalnu 2zonsku klimu, nikad udaran sav u liniju ...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
A Jel moguće da sam vidio e90 sa ručnom klimom ka u golfa 3 !? Jel to realno ?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Ada i e60 pa bude rucna klima, yugo florida!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
E to je obrazloženje. Ja ne kupujem kola da bih ulazio toliko u detalje, onda ne bi postojao savršen auto,npr primijetio sam da kvalitet završne obrade nije dobar, smatram auto prevoznim sredstvom od tačke A do tačke B, da to bude što udobnije, sa malo potrošnje i što manjom amortizacijom. Poštujem to što si toliko pedantan pa da zamjeraš S klasi, ja bi svršio ne na vjetroban nego na kožni volan ili ono drvo kojeg ima kao u jahtu
.
drug,na e60 bmw-u ne postoji rucna klima...
sve klime na e60 su automatske,postoji jedino razlika u dvoozonskoj i obicnoj automatskoj(za koju ti mislis da je rucna)jer tako izgleda na prvi pogled,medjutim komande su povezane sa i drive-om.
nego po kafanama se ljudi najbolje razumiju u auta pa bubaju gluposti!
druga stvar je sto su u bmw-u tako jednostavno rijesili sve funkcije a narod navikao na svijetlece ekrane pa je jedino to automatska klima(bice misle ako digitalni brojevi svijetle da je onda dobra klima)
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
ja sam samo ciljao na izgled, ljepsi je jugo unutra nego takav bmw![]()
to je vec stvar ukusa/navika...
znam dosta ljudi kojima se to ne svidja,znam dosta njih koji su odusevljeni jednostavnoscu...stvar pojedinca.
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
Iskreno e60 spolja top unutra za moj ukus klasican.e39 full ljepsi ima enterijer nego e60. Sve su spakovali u onaj ekran pod spicbangonda rukohvati na vratima naprijed koma imam osjecaj da jace comnem rukom da ce ona plastika puci.. e sad mislim da je na redizajnu drugacije makar za tapacire vrata nisu ukoso nego ravno postavljeni..
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Upravo to i kazem, gubi se na dizela naravno a kolko se tek gubi na benzinca? Kolko je tesko nac kupca za benzinca vece kubikaze?
Ti si prodavao m5 koji je bio odlican i za koje pare si ga na kraj prodao i kolko dugo si ga prodavao? Ti bi bar trebao da znas na sto mislim. Nedavno sam prodao e92 3.0 benz pa dobro znam kako ljudi reaguju na takva auta i koji auto ima svoju cijenu a koji nema.
Uzmi uporedi cijenu kolko se krece sad a kolko su bili novi m6, 630i i 635d starijeg modela sestice pa ces onda dobro da vidis da moja matematika ima smisla i da ne pricam stvari napamet a posto ne volim da se vjencavam za auto to mi je vrlo bitan faktor
Sent from my iPad using Tapatalk
pa znas kako da sam ga poklonio nekome opet bi mu bio manji pad cijene nego tome 640d za to vrijemeinace i dalje nije "zvanicno" prodat nego je na prodaju za 10 hiljada(mada vrijedi i vise od toga)...to je 4 hiljade gubitak za 3 godine i kusur, 640d toliko izgubi za pola godine... jer ne gledamo procentualno nego po vrijednosti, da ne racunam sto bi bilo kada bi razliku u startnoj cijeni izmedju M5 i 640d obrnuo u neki posa...
Last edited by NSX; 24-11-13 at 01:15.
She is only here to annoy herself!
kako je lijepo vidjet ovako neku sliku posle preskakanja, na desetine, dosadnih postova
Uvijek mi je bmw ruzan do bola bio, sa narandzastim bojama, audi svijet izmislio za enterijer
Sent from my Nexus 4
Sate sate sate
u audija je sivilo ka na pokajanje...
She is only here to annoy herself!
Sta sivilo, american nursery plastika obojena nekom guma bojom...katastrofa.
TAKUMI
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks