Page 527 of 666 FirstFirst ... 27427477517523524525526527528529530531537577627 ... LastLast
Results 13,151 to 13,175 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Istina, i g. Mitrovic nikad nije bio u nekim prijateljskim odnosima sa g. Popovicem..a vi uglavnom ovdje povezujete monte pink sa g. Popovicem... Cudno zaista.
    Tek, kako god... PR sluzba premijera je totalno podbacila. Ne znam kako bi reagovali u tezim uslovima kad u ovim u kojim im je pomogao sam Premijer sa izvinjenjem nijesu uspjeli da to istaknu i pokazu ga kao covjeka od krvi i mesa koji kao svi ima i on svoju zutu minutu, ali i dostojanstvo da uputi izvinjenje momentalno zbog svoje greske. Ovo sto rade "njegovi" samo us i de ambasadama moze da lici na ono medijski vec propraceno u bg prije 15-tak god...
    No, placeni su da rade pa vidimo sta rade.. ima li taj covjek vise neprijatelja od onih koji su mu bezglavo odani u samodokazivanju idiotlucima? Ne vjerujem..
    Koliko su cg opozicija i njihovi celnici samodestruktivni, oko g. Djukanovica destruktivaca u najozbiljnijim redovima na sve strane.

Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 21-11-13 at 18:01.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Sef je izgleda bas nervozan. I svoju nervozu prosipa na rijetko finom i pristojnom poslaniku.
    Tuzno zaista da nije nasao za shodno da se izvini i njemu, ali izgleda da misli da je ispao neustrasiv.

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Nije mu lako, toliko je uradio za ovu drzavu i narod, stoka jedna nezahvalna da oni njemu brane da on lijepi etikete . . . Neka nego se i nekakav zatvor pominje, ej da on trune u zatvoru, a tamo neka medijska mafija da pravi i trosi pare . . .

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by kupus View Post
    Sef je izgleda bas nervozan. I svoju nervozu prosipa na rijetko finom i pristojnom poslaniku.
    Tuzno zaista da nije nasao za shodno da se izvini i njemu, ali izgleda da misli da je ispao neustrasiv.
    evo ga poltroni već slave po fbu po sistemu "može mu se ako tako i treba"
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

pa...bogami... ima tu dosta istine.. trebalo je to izdrzati dok su drugi slapali po drzavi...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Abazovic nece nista dozvolit..A sto kome onaj moze da dozvoli/ne dozvoli, da mi je znat.

Thanks Thanks Given 
    195
    Thanks Thanks Received 
    460
    Thanked in
    242 Posts

Meni je najtuznije sto kaze nije parlament za ovako nesto.
    Ono kao vidjece ga on na ulici. Neka mu neko od ovih dezurnih javi da ono ponasanje ne prilici premijeru ni u parlamentu ni nidje drugo.
    Draka, poslanici imaju snagu rijeci, ne treba da budu k1 fajteri.

Thanks Thanks Given 
    249
    Thanks Thanks Received 
    1,849
    Thanked in
    933 Posts

A taman sam mislio da je old school crnogorski parlament umro kad evo zanimljivosti nevezano jel kulturno ili nije al mene da je uzeo neki klinja duplo mladji da proziva i da pokusa da na mene silji onu rabotu usi bi mu istegao.Nas parlament je poprlicno kulturno mjesto kad covjek vidi kako se u druge parlamente vataju za guse i polivaju vodom.
    I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Eto, a on je sam izrazio zaljenje zbog svoje reakcije. Njegovi klinci iz partije bi da biju - parlamentarno dakako... Izgleda da nije smirio uzavrelu krv svojih mladih clanova partije... Lice mi malo na nekadasnju Cobinu mladjariju bez mjere...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    536
    Thanks Thanks Received 
    636
    Thanked in
    386 Posts

Quote Originally Posted by Xerxes View Post

Ajde brisi ovo odma da Bone ne vidi, brzo brzo . . .

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    2 Posts

Quote Originally Posted by opmne View Post
    Ajde brisi ovo odma da Bone ne vidi, brzo brzo . . .
    -
    - Svako suprotno mišljenje je i više nego dobrodošlo, a od ljudi vještih sa perom pogotovo...
    - Iako ne dijelimo uvijek ista ubjeđenja - "Bone" ja svakako neko koga izuzetno poštujem na ovom forumu!
    Zelim vam samo jedno, a to su dvije stvari: "rad, red i disciplinu".

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Direktor je ucjenjivao da mu bude ljubavnica

Djevojka je u firmi odradila pripravnički staž godinu dana kao diplomirani inženjer agronomije, a nakon isteka pripravničkog staža direktor joj je ponudio produženje ugovora, ali ne u struci već kao nižekvalifikovanom radniku Dvadesetšestogodišnja V.Đ. iz Pljevalja podnijela je krivičnu prijavu protiv direktora i vlasnika jedne firme na Zabjelu R.S. (60), zbog mobinga. Do kulminacije je, kako tvrdi, došlo kada je počeo da je ucjenjuje da mu bude ljubavnica ili joj neće produžiti ugovor. U čitav slučaj se uključila i Inspekcija rada, koja provjerava navode V.Đ., ali će nalaz biti gotov tek za mjesec dana, dok se ne prikupi dokumentacija. Djevojka je u firmi R.S. odradila pripravnički staž godinu dana kao diplomirani inženjer agronomije. Nakon isteka pripravničkog staža direktor joj je ponudio produženje ugovora, ali ne u struci već kao nižekvalifikovanom radniku.
    – Upravo tim povodom sam pošla kod njega na razgovor, pa sam onako revoltirana burno reagovala. Dao mi je otkaz i napisao da sam napustila posao samovoljno, što nije bilo tačno. Tom prilikom sam dobila rješenje o raskidu radnog odnosa u kome je on napisao da je to na moju inicijativu, što apsolutno nije bilo tačno. Pošla sam kući, a nedjelju dana nakon toga je uslijedio njegov poziv na razgovor, nadajući se da se nijesam predomislila.
    Bivši poslodavac zakazao joj je, kako kaže, još jedan razgovor u noćnim satima, na koji je pošla i tada joj je, kako ističe, jasno saopštio da je jedini uslov da je vrati na posao da bude njegova ljubavnica. Odgovorila mu je da to ne dolazi u obzir i da je moguće da imaju samo poslovni odnos, ali je on to odbio i poslao je kući.
    – Nakon toga sam se zaposlila u jednu poljoprivrednu apoteku u Dalmatinskoj ulici. Međutim, kako su mi bile potrebne potvrde da sam obavila pripravnički staž, jer sam imala namjeru da konkurišem na neko drugo mjesto, pošla sam kod bivšeg poslodavca na Zabjelu, kada me ponovo pozvao na razgovor u svoju kancelariju i saopštio mi da je objavio konkurs za upražnjeno mjesto agronoma – ispričala je V.Đ.
    S obzirom na to da se apoteka u kojoj je radila zatvarala, pitala je da li se može javiti na konkurs, na šta joj je on rekao da može ali da će joj se on javiti da bi obavili razgovor i da bi se dogovorili oko uslova.
    – Sastali smo se poslije nekoliko dana u restoranu „Anovi”, a u međuvremenu sam ga pozvala da ga pitam da li on planira da me primi na posao ili ne. Prilikom našeg susreta ponovo je počeo sa pričom kako je sa mnom očaran, kako nema naslednika i kako želi djecu te da ponovo razmislim o njegovoj ponudi pa da se vratim na posao – ispričala je djevojka.
    Kako kaže ponovo je počela da radi na staro mjesto, jer nije imala izbora, pri čemu je razmišljala da će tako dobiti na vremenu dok ne bi našla neki drugi posao. Međutim, već od sredine juna ove godine njen direktor počinje da joj šalje poruke i da na nju vrši pritisak.
    – Zvao me svaki drugi dan u kancelariju da me pita jesam li razmislila o ponudi i kada će to biti. Poslije određenog vremena vidjela sam da se sa njim ne mogu dogovoriti i da on neće odustati od svojih namjera, pa sam odlučila da snimim naš razgovor. Na tom snimku se čuje kako on kaže da ako ne prihvatim njegove uslove da znam šta mi sleduje. Otkaz mi je dao 24. oktobra i kazao mi da je razlog što sam ostala bez posla upravo to što nijesam pristala na njegove uslove i da mogu da idem kući – zaključila je V.Đ.
    VJ.D.

Podvala
    R.S. je negirao sve optužbe svoje bivše radnice, tvrdeći da se radi o „čistim izmišljotinama”. On je kazao da je djevojka dobila otkaz iz sasvim drugih razloga koji se odnose na izdavanje robe, a gdje je ona imala propust u dva navrata, što je njega iniciralo da joj uruči otkaz.
    – Ja ne znam šta ona hoće. Znam samo da su svi kojima se žalila odbili njene prijave, jer znaju da to nije istina već pokušaj da mi se podvali. U mojim prodajnim objektima najvažnije je da zaposleni moraju biti u službi potrošača i da se nikakvi prestupi ne mogu tolerisati – kazao je R.S.

Nije slučaj za policiju
    – Policijski inspektor Bojan Radunović mi je kazao da se obratim Sigurnoj ženskoj kući, jer oni ne mogu reagovati pošto me bivši poslodavac nije fizički zlostavljao. Pozvala sam Sigurnu žensku kuću, gdje mi je jedna djevojka kazala da će mi zakazati razgovor sa Ljiljanom Raičević. Kako nije bilo povratne informacije, pozvala sam ih ponovo i oni su mi saopštili da „su u strašnoj gužvi i da će me pozvati kada budu imali vremena”.

Istraga
    Iz Inspekcije rada „Danu” je saopšteno da se svaki prijavljeni slučaj tretira temeljno i da inspektori do detalja ispituju sve okolnosti. Ukoliko ne mogu da utvrde potrebne činjenice na osnovu same prijave, onda inspektore šalju i na teren. Pošto se, kako kažu, radi o komplikovanim procedurama, istraga traje i više od mjesec dana.
    Pojašnjavaju da je u ovom slučaju otežavajuća okolnost jer se radi o vlasniku firme koji je prijavljen za mobing. Mnogo lakše se rješavaju slučajevi, kako navode, kada su prijavljeni rukovodioci koji vrše mobing nad radnicima jer u tom slučaju Inspekcija ima pomoć i poslodavca koji suspenzijama sprečava uticaj prijavljenih na svjedoke i na taj način izbjegavaju kazne za svoje firme.
    Ovo je klasican sex harassment a ne mobbing... Jel vi u CG imate zakon o tome ili se svi hvataju mobbinga za svasta?
    Ili, ako ne postoji taj zakon (u sta sumnjam jer ide uz bullyng i mobbing), zasto policija ili tuzilac ne idu po osnovi zavodjenje u prostituciju jer je to jedan od oblika prostitucije... Valjda..
    Hvala Lepo
    Last edited by Maja; 21-11-13 at 20:03.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    59
    Thanked in
    28 Posts

Pih, kakav manipulatorski prilog na RTCG dnevniku u vezi incidenta u skupštini. Skroz su isjekli glavni dio kad Milo govori Dritanu "bitango". Ko nije vidio snimak na YouTube nije uopšte mogao da ukapira što se zapravo desilo, nego je ispalo kao da je Pozitivna bezveze napravila halabuku ničim izazvana. Još se, kao, premijer morao izvinjavati i u tuđe ime iako sam toboš ničim nije doprinio gužvi. Pih!

Sent from my GT-I9192 using Tapatalk
    If you could reason with religious people, there would be no religious people

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,003
    Thanked in
    4,015 Posts

Sat od sto hiljada eura i markirana odijela ne čine gospodina. Gospodina čine isključivo maniri. Džiberski maniri nisu gospodski maniri.

Izgovor ne može biti to što većina najeksponiranijih opozicionara takođe ima džiberske manire. Ne vole dps glasači Mila zato što je gospodin, nego zato što je Britva i zato što redovno pobjeđuje britvice. Da je gospodin, bio bi im dosadan. Ima dps poviše tih ulično pametnih i vospitanih funkcionera, ali ih ima i gospode. Koliko sam ja uspio da vidim, a i lično sam imao prilike da upoznam čovjeka, Mladen Vukčević je, na primjer, gospodin čovjek. U redu, sad je u Ustavnom sudu, nije zvanično političar, ali valjda niko nije naivan da vjeruje da ljudi prestaju da budu članovi samo zato što zvanično podnesu ostavke na političke funkcije zbog nespojivosti politike i funkcija na koje zasijedaju.

U takmičenju britvi, noktoreza, satara i drugih sječiva, Milo će uvijek pobijediti. U ovom slučaju, klin će se teško klinom izbit. Stvarno nam je potrebno nešto drugačije. Možda ne želimo nešto drugačije, ali to nam treba.

A ođe se prosipa priča kako je trebalo da Milo Abazovića našpica, kako ljudi kojima se nisu nikad u facu unosili ne podnose da im to neko radi. Znači li to da je u redu kad se Milo unosi nekome ko nije svadljive prirode? Uostalom, Milo cijeli svoj politički vijek ima istu retoriku, ne znam zašto se bilo ko iz dps-a iznenađuje. Samo zato što je to ispalo džiberski pred kamerama? Dajte ljudi, pričao je on mnogo gore stvari, a, kao što neko već pomenu, nije isto kad ja nešto avetam ovuda i kad to radi premijer države. I to premijer ovakve države u kojoj institucije nisu jače od pojedinih pojedinaca. Eto su i mediji shvatili poruku. Bilo da je htio on da je pošalje ili ne.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Old Bone View Post
    Evo se dešava tačno ono što sam/smo predvidjeli na forumu-Srbija će se okrenuti Rusiji,
    Grijesite, Bone. Ako je i bilo nedoumica, tacka na tu pricu je stavljena jos potpisivanjem sporazuma u Briselu. Pridruzivanje Srbije EU i NATO je bespovratan proces, ali to ...

mi smo angazovali najboljeg lobistu (John Mccane-a) i sad ONI NAS FAKTIČKI ZOVU U NATO, da se ojača spoljnja linija NATO prema Srbiji i Rusiji, te kompletira kontrola obale od velikih 300km, sa 2 luke, skladištima petrola u planinama, silosima za proviavionske rakete u Tarašu itd....

To će ojačati unutrašnju koheziju vlade MNE, jer je sigurnost možda najvažnija...A POTPM IDU INVESTICIJE PRVOG KVALITETA, IZ EU,A MOĆDA I IZ US I CANADE!

Pozdrav,
    ... ne znaci da je Srbija odustala od svog hobija, igranja imperijalnih igara u regionalnom formatu. Naprotiv, clanstvo u elitnim politickim, vojnim i ekonomskim klubovima ucinice je opasnijom, omogucice joj da iz mnogo bolje manevarske pozicije - "lokomotive regiona", sto bi rekao nas nervozni Vodja - diplomatijom i ekonomijom, a ne nasilno, oruzjem, utice na ostale drzave, prije svega na desavanja kod nas i u Bosni. Zato, sa susjedima poput Srbije, u kojoj je "Nacertanije" ideoloska mat(r)ica koja poradja politicke elite, uvijek se mora biti oprezan, pogotovo se mi ne smijemo uljuljkati u sigurnosti NATO clanstva, koja je ogranicenog dometa, jer ne treba zaboraviti da i u Crnoj Gori imamo snage koje, ukoliko dodju na vlast, mogu sasvim legitimnim sredstvima oslabiti tu "spoljnu liniju" i uvesti nas, opet, u susjedovu orbitu ili sistem za varenje.
    NATO nije, ako ste na to mislili, garancija ocuvanja tekovina referenduma i identitetske politike, nece se mijesati u unutrasnje prilike u Crnoj Gori samo zato sto je Savo Fatic premijer...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Po Medovom čatovanju može se zaključiti da se Željko Ivanović može slikati sa dugom koje prema njegovoj firmi ima PzP i Front.
    Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

I za to znaju posebne sluzbe dps-a?
    dugovi ovo ono.. e strasno...
    zato policija ne stize da se bavi svojim poslom...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,003
    Thanked in
    4,015 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    mene od svega ovoga najvise fascinira povezanost strane TV(pink) sa dpsom...toliko ni u Srbiji nisu stajali na nečiju stranu, čak i kad je JUL bio aktuelan...
    Čovjek se specijalizovao za podilaženje publici, nije zalud prisutan na cijelom Balkanu. Očekujem da mu sinu uruče orden zbog toga što se sam prijavio da je kolima ubio đevojku, i to samo nekoliko sati pošto mu je ocu postalo jasno da postoje snimci gaženja đevojke na pješačkom.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Mislim da je sve to mnogo jednostavnije. Glavni razlog ovog incienta su Abazovićeve godine. DJukanović nije očekivao da će se na njega brecati i prijetiti mu MOMAK u dvadesetim, i to je potpuno normalna reakcija ljudi sa našim vaspitanjem.
    Da su nedje napolje i da nisu toliko pod lupom javnosti-išklapao bi ga zasigurno , sem ukoliko Abazović nije istaknuti bokser ili karateka ili sl.

MISLIM DA ON ČISTO NIJE MOGAO DA POVJERUJE ŠTO TO ČUJE! Da je tim tonom govorio Radulović ne bi se ni okrenuo, ali kad ti kaže neko kome možeš otac biti-nije nimalo prijatno.

Ustalom izvinuo se vrlo brzo, što on mnogo rijetko radi, i što potvrdjuje gornju analizu njegovog toka svijesti.

Pozdrav,
    Postovani Bone, vidite slucajnosti, Dritan danas ima 28 godina, tacno onoliko koliko je Milo imao kad je dosao na vlast. Sreca (ili nesreca) da imam dovoljno godina da se sjecam i toga perioda. Milo je tada sa vlasti "pocerao" upravo starije od sebe. Ne sjecam se nesto te njegove kulture i prefinjenosti. Dritan je trenutno Doktorant na fakultetu politickih nauka, a Milo je bio jedva zavrseni ekonomista. Bone, subjektivni ste...mozda da poslusate malo sto mi mladji ovdje pisemo.

Sada na Pink-u, Minut Dva, niti jedne rijeci o ovome "bitango". Pink je prevazisao RTCG iz doba napada na Dubrovnik. Gadluk. Ova televizija svakim sekundom svoga programa vrijedja ljudsku inteligenciju. Beba Popovic nije imao dje pa je dosao nama da soli pamet, kao da mi nemamo dovoljno takvih ovdje.

Dobro se Milo izbechio bio danaske

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Postovani Bone, vidite slucajnosti, Dritan danas ima 28 godina, tacno onoliko koliko je Milo imao kad je dosao na vlast. Sreca (ili nesreca) da imam dovoljno godina da se sjecam i toga perioda. Milo je tada sa vlasti "pocerao" upravo starije od sebe. Ne sjecam se nesto te njegove kulture i prefinjenosti. Dritan je trenutno Doktorant na fakultetu politickih nauka, a Milo je bio jedva zavrseni ekonomista. Bone, subjektivni ste...mozda da poslusate malo sto mi mladji ovdje pisemo.

Sada na Pink-u, Minut Dva, niti jedne rijeci o ovome "bitango". Pink je prevazisao RTCG iz doba napada na Dubrovnik. Gadluk. Ova televizija svakim sekundom svoga programa vrijedja ljudsku inteligenciju. Beba Popovic nije imao dje pa je dosao nama da soli pamet, kao da mi nemamo dovoljno takvih ovdje.

Dobro se Milo izbechio bio danaske
    Ne propuštaš minut-dva,to ti je dobro,da se pelciješ od Vijesti i gadluka medijske mafije.Znači da je Beba gledan.
    A lijepo je što sebe svrtavaš u "mladje",tako ja sebi tepam,a i ti si, a ja pogotovo, ojhaha od mladih.
    A što si dijete u duši pa se zaigraš,dobro je to .
    Ako iko sluša glasove,sa svih strane,to je Old Bone,pročita i odgovori.
    Last edited by minjo; 21-11-13 at 22:25.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Slusa, slusaju, da znaju koju kapicu nataknuti, kojoj drzavi iskusno priletjeti, ili kojoj crkvi se prikloniti.. Dosta je takvih "slusalaca", vazda za prvi bijeg sa "Concordie" Ali istina, dok sluze sluze do prsta na nozi...

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,817
    Thanks Thanks Received 
    3,098
    Thanked in
    1,528 Posts

Minjo, nijesam ni ocekivala da neko ko je zaljubljen u lik i djelo premijera i stranke mu shvati sto sam htjela napisati. Ja za razliku od tebe procitam i pogledam vise strana, pa donesem sopstvene zakljucke a ne one koje mi servira RTCG
    Polemiku koliko je ko stra a koliko mlad, mozemo nastaviti na PM, jer joj odje nije mjesto. Ja znam koliko gospodin Bone ima godina, zato sam rekla mi mladji, u ovom slucaju je mladji Minjo pridjev. Ako je on stariji od nas, mi smo mladji od njega. Jednostavno je zar ne? Logicno? Ali kada je covjek godinama zaslijepljen onim sto mu serviraju, logika tu najcesce zariba.
    Prosto je nevjerovatno koliko svaki napad na premijera dozivis licno Zna se on minjo cuvati i bez tebe.

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Koliko ja znam da citam, g. Mojito vas ima na zub zbog one diskusije o platama u Bijeloj(?), pa sad da bilo sta napisete on ce okreciti deseto.
    I onda o godinama i zrelosti....

Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by montenegrina View Post
    Minjo, nijesam ni ocekivala da neko ko je zaljubljen u lik i djelo premijera i stranke mu shvati sto sam htjela napisati. Ja za razliku od tebe procitam i pogledam vise strana, pa donesem sopstvene zakljucke a ne one koje mi servira RTCG
    Polemiku koliko je ko stra a koliko mlad, mozemo nastaviti na PM, jer joj odje nije mjesto. Ja znam koliko gospodin Bone ima godina, zato sam rekla mi mladji, u ovom slucaju je mladji Minjo pridjev. Ako je on stariji od nas, mi smo mladji od njega. Jednostavno je zar ne? Logicno? Ali kada je covjek godinama zaslijepljen onim sto mu serviraju, logika tu najcesce zariba.
    Prosto je nevjerovatno koliko svaki napad na premijera dozivis licno Zna se on minjo cuvati i bez tebe.
    A moja draga montenegrina,sve ima svoj red,Old Bone je stariji od mene,ja od tebe.
    Prosto je nevjerovatno da ti kao poznata ideopoklonka pričeš nekom o tome? Zar ne?
    Znači,batali Vijesti,možeš odgledati nešto što naletiš na tv,informiši se preko neta i nema greške.
    Ako ti što nije jasno pitaš nas starije.

Page 527 of 666 FirstFirst ... 27427477517523524525526527528529530531537577627 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)