Ako se ovako ponaša poslije pobjede mogu mislit što bi radio da nisu osvojili apsolutnu većinu.
Last edited by minjo; 21-11-13 at 15:55.
Kao i obično, nije ili-ili, nego i-i.
Ako se ovako ponaša poslije pobjede mogu mislit što bi radio da nisu osvojili apsolutnu većinu.
Gubi se kontrola i popustaju savovi. Ne mogu se dovijeka neke stvari sakrivati, i ma ko ga nazivao gospodinom i intelektualcem (sto sam citao po komentarima na vijesti.me), ne moze opravdati tezu. Jedan "gospodin i intelektualac" i prije svega premijer ne smije sebi ono da dozvoli.
Cekamo kad ce sledeci sav da pukne.![]()
S obzirom kakav je bio a kakav je u zadnje vrijeme vidi se da mu nije svejedno, nedje curi opasno...
Neđe varniči,prije nego da curi...
Te pobjede vise nisu bitne kad su on i njegova sudbina u pitanu, one zene sto ljube slike i svita dps-a ce ostati, Milo zna sto ga ceka. Zato kazem da ga nervirate dok slavite oko njega.
Cim izgubi vlast bice uhapsen kako god ti izgledalo. On to dobro zna, a ja vjerujem da je u saznanju i zbog cega je tako nesto za ocekivat.
Da li ima nekih krimanlnih problema u svojim poslovima ne znam i ne zanima me, al ne bih svoj san ili dan zivota mijenjao za njegov. Izgleda uzasno nervozno i napeto za jednog demokratskog lidera i uspjesnog biznismena iz najupsjesnije porodice na svijetu u zadnjih 25 god.
Mislim da je sve to mnogo jednostavnije. Glavni razlog ovog incienta su Abazovićeve godine. DJukanović nije očekivao da će se na njega brecati i prijetiti mu MOMAK u dvadesetim, i to je potpuno normalna reakcija ljudi sa našim vaspitanjem.
Da su nedje napolje i da nisu toliko pod lupom javnosti-išklapao bi ga zasigurno , sem ukoliko Abazović nije istaknuti bokser ili karateka ili sl.
MISLIM DA ON ČISTO NIJE MOGAO DA POVJERUJE ŠTO TO ČUJE! Da je tim tonom govorio Radulović ne bi se ni okrenuo, ali kad ti kaže neko kome možeš otac biti-nije nimalo prijatno.
Ustalom izvinuo se vrlo brzo, što on mnogo rijetko radi, i što potvrdjuje gornju analizu njegovog toka svijesti.
Pozdrav,
Last edited by Old Bone; 21-11-13 at 16:31.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Ti to opravdavas Djukanovica? Cini mi se da to radis. Kakve veze imaju godine Abazovica??? Mislim da se Djukanovic nekulturno ponio i Abazovica nazvao bitangom, a ne obrnuto, pa da kazes "da je do godina".
a djukanovic je imao 60 god i divan rjecnik kad je rusio staru vlast? hahahaha
Ko je kriv Dritanu što se je tada bio osnovac. Jbiga,demokratija je čudo.Sad ima da čepa parlamentarizam uz evroatlanske integracije![]()
Last edited by minjo; 21-11-13 at 16:30.
Da li ga je moderator banovao zbog neprimjernog rjecnika?
Ne branim ja nikoga, već ti kažem iz ličnog iskustva kako se osjeća neko stariji i društveno dokazan kada ga vrijedjaju mnogo mladji ljudi.
Ja sam dva puta spriječio da legne krv, na vrijeme shvatajući što se zbiva u mozgu starijih ljudi koje u životu nikad niko nije vrijedjao (cio život nisu dali na sebe), pa se odjednom nadju u situaciji da ih vrijedjaju momci kojima mogu biti očevi...jednom se dješavalo u kafani a jednom na svadbi. Obrazac je isti-(naizgled) IZ NIČEGA LEGNE KRV! Čitaš po novinama da ljudi SINA UBIJU JER IM SE U MOZGU DJEŠAVA OVO ŠTO SAM OPISAO...A da je dobro postupio ne bi se izvinjavao....Meni je bratstvenik prije par decenija ubio sina, ni zbog čega...riječ na riječ, pa uvreda na uvredu-i na kraju pištolj!
Pozdrav,
Last edited by Old Bone; 21-11-13 at 16:43.
"Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"
Koliko ja shvatam g. Abazovic se obratio Predsjedniku Skupstine zbog procedure, a ne g. Djukanovicu...
Pitanje:
Da li ovi iz opozicije prozivaju u Skupstini DPS za slicno, kao sto e g. Djukanovic nazvao Pozitivnu? Jel to nesto uobicajeno na Skupstinskoj sceni?
Ne pratim pa...
Hvala Lepo
@Majo-Nikad.Opozicija je jako uljudna i vaspitana,nikad ne iznose ne utemeljene kvalifikacije,podmetanja i uvrede.Bečka šlola kakve nema.
Old Bone, ja sam samo gledao ovaj snimak od dva minuta dje je prikazan incident, i nikakvim uvredljivim rijecima mu se Abazovic nije obratio, da ga je direktno vrijedjao, prema tome nema opravdanja. Da je Djukanovic gospodin, kako mu mnogi klicu, nikad to izustio ne bi.
I mislim da to sto kazes, da nije opravdanje. Mozda ga je Abazovic bocnuo u sustinu neku sa svojim izlaganjem, direktno ili indirektno, sasvim nebitno, u parlamentu su, raspravljaju o svemu, pa i o mafiji i slicno, i ovaj se nasao uvrijedjen, pronasao se pa tako reagovao. Svima je krivo kad nas, narodski receno 'prospe' neko mladji (mozda i inteligentniji od nas), ali niko nije nezamjenljiv. Zna to da zaboli, vidjeli smo. Mogao je diplomatski da mu se obrati, ali je lakse izvrijedjati. Gubi se samokontrola.
hahaha
niujedne mi gace lastike nema
Atlas TV (upravo gledam), jako nekorektno namjesta snimak. Isjekli su da se g. Abazovic obratio predsjedniku Skupstine navodeci da je pitanje procedure, a ne g. Djukanovicu. I taj uvod su skinuli i napakovali kao da se obratio Premijeru a kao Premijer njemu odgovorio. Stvarno bzvze... Sta ce im ovo montiranje... tja
Infomonte na pinku samo baca info kako je Premijer nazvao Pozitivnu.. Non stop tekst " bla bla bla osnovala medijska mafija"... Koja paljevina ...
Hvala Lepo
Last edited by Maja; 21-11-13 at 17:16.
Nije isto kad opozicija trtlja o onome što je svakom živom u cg jasno i kad sami vrh vlasti, onaj koji ima sve mehanizme za zaštitu i sprovođenje zakona, nekoga optužuje da je kriminalac a protiv toga institucije njegovog sistema ne vode nikakav postupak. No u DPS državi sve može i prolazi, nikad neće faliti minja, starih koski, licemjera i ovaca. Takvi će vazda biti većina. Apsolutna. Dok ne postanemo društvo na apsolutnoj nuli moralnih i svih drugih vrijednosti, ali se ni tu nećemo zaustaviti dok se ne uđe u debeli minus, da se ostavi što za 5,6 (de)generacija
Atlas, Pink M i RTCG ne smiju ni jednu vijest objavit dok je dps ne "pročešlja" i namontira kako njemu odgovara.
Priroda je lijepa, al' zajebano društvo.
Meni su jadni ovi iz medija koji su pod DPSom.. G. Djukanovic je odmah uputio izvinjenje i to je moglo na tome da stane, ali ne, oni da bi se dokazali kao odani, cini mi se samostalno da reaguju i pakuju montirane info koje veze s mozgom. Koliko jadno i suvisno.. Cudi me da ih medijski centar DPS-a nije uspio sprijeciti. Ovako djeluje bizarno i stvarno "Milosevicevski - montaza Berane"... Glupost.
Cini mi se ipak da su budalasto samostalno reagovali.
Hvala Lepo
mene od svega ovoga najvise fascinira povezanost strane TV(pink) sa dpsom...toliko ni u Srbiji nisu stajali na nečiju stranu, čak i kad je JUL bio aktuelan...
She is only here to annoy herself!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks