Kao sto sam obecao:
Bosko, crkni![]()
TAKUMI
Jebas ga, vlasnici ovakvih mercedeza mogu odje. Privilegovani su.
Ovaj mercedes ima PG*CG *** table pa moze da ga parkira dje oce,pauk ga i onako ne smije dic...
Nazalost nijesam mogla da slikam danas degenerika u Deltu. Krenuo je da izadje iz garaze kao mnogi degenerici na ULAZ. Neko je vjerovatno krenuo da udje, i ovaj se zakuca u propisno parkirano i novo auto u garazi. Uh...
Mene je jedna budala imala tako ubiti.
Koliko je tek onih sto ne prate smjer kretanja u garazi...
Onaj dio dje se autom ide na drugi/treci sprat?=
Koje su mu bile tablice? Cisto informativno
rm -rf /
Ovaj degenerik je vozio bijeli Golf3, a parkirano je bilo neko crveno novo auto, tipa Mazda 2.
Kedown, dio gdje se ulazi u garazu u prizemlju, tacno na ulazu imaju 3 parking mjesta pa ona kao kucica, dje su liftovi i stepenice.
Eto tako, kriticno mjesto i kafana...![]()
f6
Eto tako, tu cesto sigurno vidis gazdu ovog kafica sa NK mercedesom i njegove goste, zestoke momke, koji redovno svoja auta namjerno parkiraju na dva mjesta.
Sent from my HTC One using Tapatalk 4
Ovo je parking iza restorana "Hanovi" i iza "Pobjede", tu se i inače teško nalazi mjesto, i onda dođe degenerik i zauzme dva.
Ovu Astru vrlo često tu gledam parkiranu, i vrlo često isto ovako zauzme dva mjesta, ali kad je po sredini reda, onda ne znaš da li je neko prije njega bio loše parkiran, pa je on morao da se udjene preko linije; ovo sad je na kraju reda, tako da je očigledno bahatost, a ne nedostatak prostora.
![]()
da ođe je definitivno se uparkirao skrećući udesno (ostali točkovi namotani)...Očigledno ne umije malo šire da uvati ili ne daj bože rikverc...
pa to je normalna pojava kod nas...
Grebiiiii
![]()
Fin ovaj sedan![]()
Ovo je kod maxija u budvu?
Kod maxija iza autobuske. Bas ga je fino parkir'o.![]()
Evo ideja za one naljepnice!!!
![]()
Podrzavam ideju za naljepnicu
Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk
Web Hosting, VPS Hosting, Kolokacija, Google Apps, Microsoft Exchange
www.victoriagroup.me
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks