Ovima treba sjebat vrata ekserom.
Poslato sa Pegle na paru.
Ovima treba sjebat vrata ekserom.
TAKUMI
Kljuc...
Da ne bude zabune, honda je zadnja parkirana, znaci mogla je da bira na koje ce mjesto, ali je izgleda bila neodlucna :P
Da ga je smjestio na jedan, ne bi mogao da izadje/udje...
Da se ne znam kako parkiram,i da vidim da mi neko auto eksreom ili bilo cim takne,neko bi isao na cepurke,ja ili on
Zipa:
![]()
TAKUMI
Parking linije na parkingu delte necu komentarisati. To je crtano da ti prvo izadjes iz auta, pa se kola sama parkiraju; a kad odes ca, ti stanes malo ispred auta i auto sam izadje. Samo kroz gepek izlazim i ulazim.
Fabijone, u ova tri dana, pauk zaglavio 2x u Njivicama. Nazalost, nikad nisam tu da fotkam - a moj cale nije bas tehnicki potkovan za slikanje mobilnim...
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
A sto ne slika sebe? Evo na ovu sliku se vidi kako gazis liniju. Zadnje desno auto
P.S. Na ovaj parking se nikad normalno ne mogu parkirat jer je preuzak. Sa sva 4 tocka gazim linije i uvjek parkiram sa coskova ili na parking iza jer odje parkirat a da izadjes normalno kroz vrata je nemoguca misija.
Last edited by Rakun; 29-07-13 at 23:17.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
znači pored trotoara na kome možeš fapa da parkiraš gospođa je ostavila auto jedno 10 minuta na sred prometnog bulevara i to bez 4 žmigavca...
![]()
She is only here to annoy herself!
Mozda je rikavela.
TAKUMI
Dobar ovaj beton :mrgreen:
nije rikavela, jeo sam neku pancerotu tu ispred pekare i pricao na tel. ona je izasla zavrsila posao vratila se i posla...
She is only here to annoy herself!
A ovo mene pizdi, a jel neko milimetarski zgazio liniju na parking od 500 mjesta na stari ...
f6
Ovaj zasluzuje da mu se skine poklopac od sahte.
TAKUMI
Vilsone, sad kad bi se provozao po parkingu ispred i iza moje zgrade, imao bi toliko auta da slikas da bi odma zazalio sto nisi kupio black aaasssssss od 32gb, a ne taj odrezak od jabuke sa 16![]()
Tamo kod tebe ima toliko defenerika da nema smisla slikat, jednostavno snimis klip.
TAKUMI
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks