Sinoc dosla Minesota,ali me je zaebao Majami i zbog togaaa mi se srce para...Stalno jedna
Lambda
Reko ja Miami under ...57 puta u zadnjih 65 duela protiv Atlante su igrali ispod 205 poena..
Hvala na analizi miha i ekipa, iako ne mogu da vjerujem da je Minesota izgubila.. Igrah 2 i over. Ali sam to fino razbio, pa se bar vratio ulog.![]()
Sto mislite New Orleans - Utah manje ili vise od 192.5? I San Antonio - Boston manje ili vise 190.5?
Gateshead - Oxford 1 2.70 gost bez pola tima..
Život je borba,ne daj da te muči,ne ponavljaj greške,već na njima uči…
Ja ne bih dirao. Hjuston je igrao sinoc, nije da su se previse umorili ali opet treba ispratit ubitacni napad Dalasa a nisam siguran da Hjuston ima dovoljno dobru odbranu za to.. Vise mi se svidja vise poena ali je velika granica.. Sto se mene tice samo bih preskocio mec..
Charlotte - Brooklyn H2 (-3.50) , < 189.5
Gosti ce biti bez Lopez-a, Kirilenka dok je Jason Terry neizvjesan. Dobre vijesti za Nets-e je da se vrace Deron Williams koji je glavni u timu za organizaciju igre i ujedno prva zvijezda tima.Nocas Joe Johnson, Paul Pierce i Garnett-a ce morati da odigraju sto bolje jer je Brooklyn ocajan i moraju pocet da dobijaju. Domacini ne igraju toliko motivisano kuci kao na strani. Izgubili su zadnjih 3 meca kuci. Inace Netsi su 8-2 protiv Charlotte u njihovih zadnjih 10 susreta i Brooklyn je takodje dobio zadnjih 7 vs Charlotte. Gosti su dobili samo jednu u zadnji 6 utakmica (pobjeda protiv Phoenix-a u zadnju sekundu) i nocas je pravo vrijeme da pocnu sa pobjedama.
New York - Indiana 2, < 187.5
Domacini u problemima..Izgubili su zadnje 3 utakmice i kuci nisu dobijali u zadnjih 5. Indiana ove godine jedna od najjacih ekipa na Istoku,ali prvi poraz je stigao od Cikaga na strani. Domacini bez Tysona Chandler-a zbog povrede, Raymon Felton se povrijedio sinoc protiv Pistonsa dok Stoudemire i Kenyon Martin imaju malu minutazu. Takodje Metta World Peace je propustio zadnje dvije utakmice i neizvjestan je za nocas. Sav teret pada na Anthony-ja koji ne moze sam sve da iznese..Ne vidim kako bi NY mogao da dobije nocas ovu utakmicu previse povreda a i sa punim timom znam bi li mogli da se suporstave Indiani. Bez Chandler-a (koji je glavni igrac odbrambeno za Knicks-e) u reketu New York je masu ranjiv sto ce i presudit nocas jer Indiana ima jednu od najjacih linija u reketu (Roy Hibbert-David West). Takodje imaju Paul George-a koji polako postaje superstar i jedan je od najboljih igraca do sada ove sezone (postize prosjecno 23.3 poena po utakmici). Gosti takodje najjaca ekipa odbrambeno u ligi trentuno,dozvoljavaju samo 86.3 poena po utakmici
Milwaukee - Portland H2 (-4.5)
Gosti igraju izvanredno, dobili zadnjih 7 utakmica i trenutno su 9-2 ove sezone. U zadnjem mecu su lagano izasli na kraj sa Brooklyn-om i pobijedili 108-98. Milwaukee izgubio zadnjih 5 utakmica i najslabija ekipa su u Istocnoj Konf. ove sezone sa 2-7 rekordom. Domacini imaju dosta izmjenjen tim ove sezone i tesko da mogu do playoff-a kao prosle. Portland ima dobar tim i imaju ambicija da zauzmu playoff mjesto u Zapadnoj Konf. dje je dosta jaka konkurencija. Zbog toga sumnjam da ce dozvolit nocas sebi da prosipaju pobjede protiv inferiornog Milwaukee-ja. Domacini nece imati resenja za kombinaciju Lillard-Aldridge koji prosjecno daju 42.6 poena po utakmici. Takodje gosti su jedna od jacih ekipa gledajuci ofanzivu jer biljeze 104.9 poena po mecu
Orlando - Miami H2 (-7.5)
Gosti igraju dobro i polako se vracu na staze od prosle sezone. Dobili su zadnja 4 meca i 7 od zadnjih osam. Sinoc su lako dobili Atlantu ( 104-88 ) iako Wade nije igrao a James je dao samo 13 poena (najmanje ove sezone). Chris Bosh je bio najbolji sa 19 poena i opet je klupa odigrala dobro. Samo jedan igrac sinoc nije upisao poene za Miami. Wade bi trebalo nocas da igra (sinoc odmaran) dok sumnjam da ce nocas James biti lose raspolozen. Inace je proglasen za najbolje igraca prosle nedelje za Istocnu konf. (prosle nedeljie biljezio preko 30 poena na 70% sto je nevjerovatno). Miami su 4-ta ekipa u poenima po utakmici (106.9) i samo jednom ove sezone nisu postigli preko 100 poena. Takoodje gosti su prva ekipa u ligi u procentu suta. Orlando je u losoj formi: dobili samo jednu u zadnjih 5. Zadnji mec je bio poraz kod kuce od Dallas-a (108-100). Domacini su 0-6 u zadnjih 6 utakmica protiv Majami. Vucevic ce biti nocas kljucan za njih jer je u zadnjih nekoliko duela postavljao rekorde protiv Miami-ja.Prosle sezone u dva duela protiv njih Vucevic je imao 20+ skokova..Ako mu gosti nocas to ne dozvole, lagano ce dobit utakmicu
Golden State - Memphis <196.5
Domacini ce biti bez Curry-ja (povreda) koji je najbolji u njihovoj ekipi dok ce gosti biti bez Tony Allen-a (suspenzija) koji je jedan od najboljih odbrambenih igraca lige. Gosti igraju dobro: dobili 3 zaredom na strani (pobjede protiv Lakers-a,Kings-a i Clippers-a). Memphis je i dalje jedna od najboljih odbrambenih ekipa u ligi iako to jos ne prikazuju ove sezone. Imaju prejaku centarsku liniju Gasol-Randolph koja ce biti gotovo nemoguca za domacine da zaustave. Golden State su najjaca ekipa kod kuce ove sezone (5-0) najvise zato sto imaju dobru podrsku sa tribina i najbolje navijace. Kako god, bez Curry-ja gube dosta u organizaciji igre i poenima jer je on najbolji suter trojki u timu i najbolji asistent (8.7 asistencija po mecu). Memphis je dobio zadnje cetri na gostovanju Golden State-u (zadnja pobjeda u Januaru, 94-87). Memphis se najbolje snalazi u sporoj kosarci i nocas mislim da ce usporit tempo sto ce uslovit tvrd mec i malo poena..
Ostali tipovi koje necu analizirat:
Philadelphia - Toronto > 201.5
Atlatna - Detroit < 201.5
Minnesota - LA Clippers > 213.5
Dallas - Houston > 214.5
San Antonio - Boston HP1 (-7.5)
New Orleans - Utah H1 (-10.5)
Golden State 1 ili na razliku
Orlando 1 na razliku
Portland 2
New York H1
Charlote 1 na razliku
Na osjecaj - samo prognoziram, nisam odavno pratio nba![]()
Kosarka - NBA
01:00h New York - Indiana
Tip: Hibbert over 12.5
Kvota: 1.85
SportingBet
Hibbert postize 13 i vise poena.
O ovom tipu necu previse pricati jer nema sta posebno da se kaze. Hibbert je u formi u novembru postize 13 poena po mecu. Na poslednja 4 od 5 meceva je prebacio granicu i trenutno je izuzetno vazan igrac za Indianu, kako defanzivno tako i ofanzivno. Nocas nema Chandlera tako da ne vidim sansu da ga Barnjani ikako sacuva jer je razlika u visini i kilazi velika. Takodje NY dosta slabo cuva reket od kad nema Chandlera a nocas ce Karmelo morati da se pozabavi Entonijem a spoljni igraci Indijane su ubitacni tako da ne smije biti udvajanja na Hibberta.. Od njega nocas ocekujem 16 poena najmanje..
http://tatankabet.wordpress.com/
Last edited by TeeMeK; 20-11-13 at 20:34.
Moze li pomoc.
Odigrah rukomet nakon duzeg perioda, i stavih manje golova granica je 52.5, a ukupno je doslo 51. Jesam li ja dobio ili sto. Nesto mi je logicno da jesam ali da provjerim da se ne obrukam sjutra![]()
pozdrav svima,
takodje jedno pitanje za poznavaoce u vezi kosarke,
Olimpija je nakon produzetaka dobila sto znaci da je na kraju regularnog dijela bilo nerijeseno.
Kako to tumace kladionice kod nas,npr, ako sam igrao cistu dvojku , jesam li pogodio ili masio?
hvala unaprijed
promasio si , a ovaj izvise tebe je pogodio rukomet
Zna li ko kako se koristi goaladviser.net?
Tik,tak,tik...
Pa kakav sljam od tima Brooklyn Nets..kuku..Ja opet igram parove dje je Charlotte,najnepridvidija ekipa u ligi..Kunem vam se sad da sam igrao 1 na njih ili H1 dobili bi Nets-i 20 razlike mogu glavu dat. New York zamalo dobija Indijanu bez po tima,jedva ih dobise u overtime i to su svirali faul ovome iz Indijane na trojku 5 sek prije kraja taman da izjednaci inace bi NY dobio,..posle u produzetku su ostali bez snage. Padam i na smrdljivi Cleveland koji gubi od Washingon-a kuci a dobili ihu goste prije 3 dana.. Srecom uplatih na kraj Dalas > i Memphis H2 da mi izvuce to sto sam ulozio..
Odigrah ovaj NBA nocas, i od 10 parova pogodih 8...tako blizu, a tako dale od 400 eura...od sad cu pocet to da igam PAR/NEPAR koseva, pa sto bude...![]()
Originally Posted by miha
![]()
Charlotte - Brooklyn H2 (-3.50) ,< 189.5
Gosti ce biti bez Lopez-a, Kirilenka dok je Jason Terry neizvjesan. Dobre vijesti za Nets-e je da se vrace Deron Williams koji je glavni u timu za organizaciju igre i ujedno prva zvijezda tima.Nocas Joe Johnson, Paul Pierce i Garnett-a ce morati da odigraju sto bolje jer je Brooklyn ocajan i moraju pocet da dobijaju. Domacini ne igraju toliko motivisano kuci kao na strani. Izgubili su zadnjih 3 meca kuci. Inace Netsi su 8-2 protiv Charlotte u njihovih zadnjih 10 susreta i Brooklyn je takodje dobio zadnjih 7 vs Charlotte. Gosti su dobili samo jednu u zadnji 6 utakmica (pobjeda protiv Phoenix-a u zadnju sekundu) i nocas je pravo vrijeme da pocnu sa pobjedama.
Morah ovo da ti ispravim![]()
@Albatros, pobjeda poslije produzetaka je validna samo ako si prije pocetka utakmice odigrao ML na odredjenu ekipu (Money Line) ili u toku utakmice In-Play bet na tu ekipu. Tako isto i broj koseva. Sve ostalo se ne racunaju produzeci.
Who let the dogs out
Indiana možda igra dobru odbranu, ali im je ofanziva katastrofa.Nevjerovatno loš šut imaju, u većini slučajeve bez izgrađene pozicije tj. sve neko silovanje lopte.
Nije ni čudo što su samo 2 puta prebacili 100 poena.Sinoć stavih 2 i ono na kraju x, prekidam igranje do daljnjeg![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Pusti to hvala nego posalji momku koju paru![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks