Znalo se da ce na mechu Francuska-Ukraina da padne crveni karton,ali mi smo goveda ...
...
Meni je ovo prosjek za 20 dana,ove godine,i to od februara,goru godinu za ovu vrstu "posla" ne pamtim,a davno davno se nadmecem sa ovim debelim gmazovima,gazdama kladionica,(jedna kladionica ima iskljuchivo zene za shefove po CG,ta je tek gadna,zna posebno NSX o chemu pricham ) koji su najradosniji kad favorit izgubi,kosharka zavrshi X,rukomet dodje under,apsolutni favorit u tenisu igra 3 seta jer mu se jednostavno tankuje,itd...
...
Masakrirala me Ukraina... Gola ne mogu dati. Što se ja maltretiram sa ovim, nije mi jasno.
Radio sam kao student prije 10 godina u jednu, luk bijeli u ladice drze pa ti vidji pobro
Sent from my GGR Sonic Next Gen using Tapatalk 2
Da se iskoristi vecerasnji Americki dar:
Majami-Atlanta PH1 (4.5) kvota je 1.85
Wasington-Minesota p2 kvota je 1.75
Lambda
Kocka nikome dobro nije donijela (razmisljam da je ostavim)
Sent from my ME173X using Tapatalk
Volim kada mi pricaju iza ledja, jer tada znam da sam korak ispred njih...
ajmo svi kolektivno ako imadnemo snage.
Who let the dogs out
Kolektivno ste potpisivali da se ne zatvore ...![]()
...
samo nase kladionice daju X na kosarku i ostale americke sportove..Znaci kvota da strefis x na kosarku bi trebala bit daleko veca od 15 jer je sansa 1 naprema milion..Ne znam kako da skinem maler koji me prati mjesecima..igram tri para na tiket i padam na jednu..Kolke sam srece da singl odigram odlozila bi se utakmica![]()
X u košarci ne postoji, ne razumijem zašto se ne otkloni ta igra.Ovo me je naročito pogodilo u neđelju.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Iliiiii...uzmemo sve pare iz svake kladionice, i onda koliko smo prljavo bogati lozimo parama!
Jeste, jeste, ali za to je potrebno par fantomki. Treba razmišljati u tom smjeru.![]()
Padam na Minnesotu >206 pa ovo je nevidjeno.. Pada 162 poena za tri cetvrtine i treba mi samo 45 poena da pane u zadnju i pada 42 ahaha a maxe...prethodne tri cetvrtine 34-27 , 29-24, 30-18 i zadnja ka za inat 23-19 :miserable:
Gledao. Vidis ja sam igrao under, tako da sam to pogodio. :-) Mada poslije prve cetvrtine reko sam da ce biti lagani over. Kad ono za malo na kraju.
Samo sto padam na over na Miami. Ocekivao sam mnogo vise od Atlante i neizvijesniju utakmicu. Iskreno nisam ovekivao ovako ubjedljivu igru Miamia
Jbg, vise srece drugi put :-)
Je li primijetio ko da su u mer online stavili bili Honduras-Ecuador da pocinje u 4 a on poceo u 3.30 i da su primali uplate ?
Taman
Sent from my iPod touch using Forum Runner
Coatepeque- Heredia 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks