Ima li jos nedje?
Preko aliexpressa sam cuo da se ceka bas dosta...
Probaj AliExpress.com. Ja sam tamo naručio display (i još par srvari (Digitizer za HTC, kućjšta za ključeve od auta - skakavac sa alarmom za KIA-u....)
Ima li jos nedje?
Preko aliexpressa sam cuo da se ceka bas dosta...
A viđi, evo meni su stigle stvari za otprilike 20-ak dana, dakle tri neđelje, što je, vjeruj mi, veoma razumno vrijeme kad se uzme u obzir da je slanje besplatno i regularnom poštom i sa drugog kraja svijeta. S druge strane, iz Amerike sam naručivaao stvari i plaćao shipping po 30-ak dolara, pa opet nikad nije ništa stiglo ispod tri neđelje, tako da je Aliexpress bolja opcija svakako za neke stvari, plus što nema kutare oko PayPala i ne-isporučivanja robe ovamo, odnosno drastično je manje tih situacija. Tebi na Ebay 90% prodavaca isključivo prihvata PayPal, pola ih ne isporučuje robu u MNE i sl. Na Amazon, masu robe se ne isporučuje u Crnu Goru.
Jedino kad su mi dolazile stvari unutar sedam do deset dana je bilo kad sam naručivao iz Engleske ili Njemačke.
Takođe, imaš i na AliExpress opcije za slanje DHLom i ostalim 'brzim poštama' 4-8 dana, ali su u krv skupe.
Npr. ja sam ljetos prijatelju naručio iz USA senzor radilice za Jeep Cherokee i odabrali smo skuplji shipping USPS-om (ne bi li brže stiga dio, jer je prodavao auto) i izabrali opciju 35$ umjesto 20$ i opet smo čekali 20 dana da stigne, tako da ovo nije sporo kad se sve uzme u obzir. Znam, svi bi mi voljeli da bude tu za 2-3 dana, ali jbg. :-D
Ajde neka mi neko odradi ovaj update .... Castim pice...
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Sto bjese smart dial?
Eh od kad nisam imao 17h sa punjaca i to sve full koriscenja i da je baterija na 25%.. ah.. ^^
Google is working on a new Android camera API, supports Camera RAW
http://arstechnica.com/gadgets/2013/...ts-camera-raw/
\\OFL•GIC
mozes na sgsII. imas ovdje podrzane uredjaje http://wiki.cyanogenmod.org/w/CyanogenMod_Installer
bas je prosto instalirati nista ne mozes da pogrijesis, sve se samo odradi.
evo izasao Cyanogenmod 11 (android 4.4 kitkat) i za Desire HD :mrgreen: Teska beta, ali radi, probao sam sinoc:
(nečitko)
Zar nije kk ispeglan za slabije telefone? Barem tako reklamiraju momci iz googlea.
Sent from Tapatalk
\\OFL•GIC
Imam problem sa Google Now-om. Ne prikazuje mi kartice od updatea. Pa da vidim jesam li jedini ili vise ne podrzavaju ovu nasu dragu banana zemlju
Sent from my HTC One using Tapatalk
Eneeee vidjeh da mi je iskocio kit kat za htc desire...Koje su razlike izmedju 4.3 i 4.4?Imam li razloga za flesovanje roma?
ovo je odlicno za pre alpha...sto ce tek bit kad porade malo na tome
Ja i dalje ne vjerujem da na htc desire koji je izasao prije 3 ipo godine i kad je bio aktuelan android 2.1 guram totalno stabilni i funkcionalni jellybean 4.3.1...i telefon radi brze i bolje nego na gingerbreadu...Kako li je tek vama sto imate po 8 jezgara i 3 gige rama
ja ne bih trcao... inace sam na 4.2.2 cyanogenmod, 4.3.1 je "trainwreck edition" :mrgreen: A sad vec svi prelaze da razvijaju 4.4, bice upotrebljiv za par sedmica. Ne zuri mi se nidje svakako![]()
(nečitko)
pokusao da flesujem evervolv 4.4 i nisam uspio...izbaca mi neku gresku kad krene da radi update u recovery i prekine instalaciju...Probao i pre alpha verziju i alpha verziju,ali ne uspijevam da ih flesujem...Najvjerovatnije zabagovao recovery(4ext touch v1.0.0.4 rc3),a nemam zivaca da instaliram android sdk tools i drajvere i cuda na win8 da bih promijenio recovery
i da,evo tek sad saznah da prelaze sa dalvika na art :excitement:
Last edited by Laz; 20-11-13 at 19:19.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks