Fabiaaaa
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
Da da, na njegovu sliku, ali nisam bio ozbiljan.
TAKUMI
Fabiaaaa
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
sto ne slika bijelog klija? Golf je super kako je mrcenik sa cliom prosao. Nema po auta naprijed.
Znaci pocela akcijaa zvana celastonke
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
I naravno o5 udes kod volija na stari....
Jutros, ford i ne znam ko
nothing comes from violence and nothing ever could
Mithad Hodžić (26) iz Bijelog Polja stradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 14 časova dogodila na magistralnom putu Podgorica - Kolašin, u mjestu Potoci, dok se drugoj osobi ljekari bore za život.
"Vijestima" je u policiji rečeno da je poginuo vozač "pasata", registarskih oznaka BP - AC 533, koji je krećući se iz pravca Podgorice izgubio kontrolu, udario u zaštitnu bankinu, a potom sletio niz 40 metara dug kanjon.
Autombil se zaustavio tik iznad rijeke, a spasilačke ekipe su uspjele da iz smrskanog "pasata" izvuku teško povrijeđenu Bjelopoljku Biseru Hasmbegović (26). Ona je sa teškim povredama prebačena u Klinički centar Crne Gore. Direktor Urgentnog centra dr Vladimir Dobričanin kazao je za "Vijesti" da djevojka ima teške povrede grudnog koša, te da je smještena na Odjeljenje intenzivne njege Kliničkog centra.
Specijalne mašine stigle su na mjesto nesreće gdje je, uz pomoć dizalice, iz Platija izvučeno tijelo Bjelopoljca.
Tek oko 17.15 sati je završen uviđaj policije i izvlačenje automobila, nakon čega je policija počela naizmjenično da propušta vozila.
Zbog nesreće je saobraćaj bio u prekidu više od tri sata, zbog čega su sa obje strane stvorene kilometarske kolone.
Uzas....
@ Bronx-PG,
Nebitno je da li je passat ili vento, a ne da je momak izgubio život.
A i meni se čini da je na slici vento..(što je skroz nebitno za ovu situaciju)
Stvarno mi je žao momka, 26 godina, hej! Pa tek je progledao što se kaže...
Pamet u glavu...i polako! Stići će se!
ja mislim da je momak htio da kaze da nije bitno njegovo pitanje je li ti passat ili vento a ne to sto je doslo do nesrece. passat 3 cini mi se...
Vento je, pasat ima staklo na c stubu..
niujedne mi gace lastike nema
Goozice, tu se mjesaju kisa i septicki izlivi. Zna bit i te kako klizavo....
Ipak je to Igalo, kod Radprometa, mogu prepoznat, svaki dan prodjem, min 2x.
" Damn the cargo, we'll be on our way tonight "
i bilo je prije dvije godine :P
the World's leading dance event
Sensation
Evo sad prije 10 minuta, momak sa BMW-om, BD table na Drac, na most, zabio se bocno na ono ostrvo. Otvorio mu se bocni airbag, on je u nesvijesti, prebacio ga je taksista ALO taksija u bolnicu. Djevojci sa suvozacevog nista nije bilo. Rece djevojka da je to Ivan iz Red cafea...
Inace, dok sam istrcao iz kuce, djevojka je vec zaustavljala auta i 5 auta je ladno mimoislo i niko da se zaustavi a auto nabijen na trotoar otvorenih vrata...uzas!
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
Ja bih joj stao, sigurno.
TAKUMI
kad je kiša, ja nekad znam da girim trećom na 3500rpm, ipak sto je sigurno sigurno je.
Ja sam danas girovao sa ASC off, drugom po zebrama.
TAKUMI
Svako bi stao kao ima imalo ljudskog u sebi.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks