Ali pazi samo kolko te oni setaju...
Bronx je poceo da mijenja verbalnog sa slikama i cudima...
i parking onuda moras nedje platit ako cojek zuri i nema kad setat...sugerisem ovaj cetvrtak da se to radi bice kise ko iz kabla tj nece bit guzve :-)
Sent from my HUAWEI G510-0200 using Tapatalk
Podjes u MUP u pc krusevac i uplatis 2 uplatnice po 5e i ispises molbu za dobijanje uputa na MF. Posle par dana podjes u mup da podignes potvrdu i prvi sledeci cetvrtak ides na MF. Tamo se odradi atestiranje (5min posla, samo provjere brojeve motora, boce i pluca) i NE UPLACUJE se nista MF-u. Taj isti dan posle 14h podjes i podignes sertifikat, sa njim ides u mup i predas zahtjev za novu saobracajnu. Gotova stvar, sve kosta ukupno 15e. I da VRLO VAZNO: Ako nemate nikakva dokumenta od plina, morate poc na plinaru da bi vam napravili dokumentaciju za ugradjeni uredjaj (upisali brojeve sa uredjaja, koje ce na MF-u provjeriti) i to kosta 10e. Kraj price![]()
A sto npr ako cijeli sistem plina nema jednu jedinu selnu i ako je boca pricvrscena daskama?
TAKUMI
daska ce da istruli, ispasce ti boca od plina?
the World's leading dance event
Sensation
Jutros u Risan zaustavlja, ja ljetnje gume već se pomirio sa kaznom, kad samo provjeri dokumenta i prijatno... Vazda na neke dobre naletim izgleda...
P.S. Imam ośećaj da ću zamalerisat...
Last edited by MeDo_JE; 18-11-13 at 22:50.
#fakenews
I mene malo prije, na moju kapiju, samo dokumenta i bok.
TAKUMI
Primjetih kroz grad na 2,3 raskrsnice da stoji cajac i kaznjava ko pretrci na crveno. (Trcanje nije obavezno, moze i prosetat)
ovih 10 dana nece kontrolisat gume....neka to no cuh da ako pjesak prodje par metara pored pjesackog moze da bude kaznjenovo je pakao
Russia!
Može ako ga ufate. Ako si brži od njih mogu da te ufate al za q**c
Pa stao bi mu i ja mislim, ko stane zasluzuje kaznu, mada jedan brat moj je popio kaznu takvu, dako ne bude citao ovo
Sent from my Nexus 4
Sate sate sate
cak pisu i kaznu ako prelazis pjesacki sa slusalicama i to ni manje ni vise nego 50e![]()
Bila im je valjda akcija za pjesake prije neki dan. Drug mi rece da se zaustavi policajac kolima i napisa mu kaznu... i posle njega jos nekolicini. Teror!
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 2
A vakat je malo na pjesake da udare,jer su vecina goveda nevidjena,ne gledaju ni lijevo ni desno no samo pravo dje su zamislili,taman ka zaprezna magarad
Imam osjećaj da je taj iz Kolašina dan ranije saznao da i na zadnjoj klupi imaju pojasevi...
Kažnjavaju li ako imaš neevropsku (čitaj balkansku) kuku za prikolicu, i da li će kroz PG da traže zimsku opremu?
mislim da ti je odgovor na oba pitanja DA![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks