kakve su ovo provokacije?...
Klasika muskarci, klasika i sto "nemarnija" moda. Barem ja mislim da se to svim mojim drugaricama svidja a i meni. Ionako ne bi trebalo davati mnogo novca na robu.
Znala sam da ce biti ljutnje i zato se vec neko vrijeme suzdrzavam od komentarisanja ovdje, ali stvarno sto je mnogo mnogo je.Jednostavno ne volem sve to i nije mi nimalo muzevno.
Sto se ponca tice, kada zena u sebi nosi senzualnost i seksipil, tesko da joj to moze bilo kakav dzak oduzeti.Pa zar vam nije najseksipilinija kad se uvuce u vasu ogromnu kosulju ili majicu i to sve onako visi na njoj kao dzak, ali vama srce igra?
A vjeruj mi muskarcima te torbe poput zenskih itekako oduzimaju svu muzevnost, barem po mom misljenju, jer eto vidim da srecom ima i onih suprotnog misljenja.
Prastajte.
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
Ču maskirni sako. Nemojte da pretjerujete.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Opusti se, kakva ljutnja.. pričamo. Moje izvinjenje ako ostavljam takav dojam.
Brada nije muževna, otkad?ali stvarno sto je mnogo mnogo je. :grin: Jednostavno ne volem sve to i nije mi nimalo muzevno.
Pa, jedno je krevet, a drugo ulica.Pa zar vam nije najseksipilinija kad se uvuce u vasu ogromnu kosulju ili majicu i to sve onako visi na njoj kao dzak, ali vama srce igra?![]()
Pretpostavljam da je tzv. toplomjerke apgrejduju. Vjerujem i da je nošenje laptopa u predviđenoj tašni takođe teška peдeraština.. i svaki oblik muške torbe izraz najtežeg svetogrđa nad muževnošću. Vjeruje se da ništa ne pumpa muževnost ka' kesa iz Delte za sve prilike.A vjeruj mi muskarcima te torbe poput zenskih itekako oduzimaju svu muzevnost
Pitanje za učesnice/ke: Šta se podrazumjeva pod muževnošću? Da li se radi o prolaznoj osobini, ili o nečem dubljem.. nečem što ne može biti narušeno modnim izrazom. Ako se rasplamsaju odgovori može biti i zasebna tema, zvonči.
*zaklašte se kvotovanjem fudbalera.
The more things change, the more they stay the same.
hahahha viđi Milanu malome dres i gete, na trn mu ostale! Srce malo $atko!
može, bona, samo otvori ili javi da ovaj tvoj post prebačim da bude prvi na novoj temi....inače moramo malo fudblere da kvotujemo kad su pre$atki ...recimo Riberi..njegova ljepota je nemjerljiva...luče takoreći...da nije fudbaler lijepo bi napredovao kao kriminalac
![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Evo da se malo uozbiljim.
Ja volim da vidim da muškarac nosi torbu, ima lijepih, pogotovo putničkih, malo je glupo kad stvari mu stoje u džepu, u autu i sl.
Ovakve volim:
Ovi su mi onako obučeni po meraku... Sa sve torbom. Doduše kod ovog drugog je grozan friz, ali to nije predmet razgovora sad.
![]()
Last edited by the_lady_marianna; 18-11-13 at 19:17.
Oće li mi ko objasnit foru sa zavrnutim nogavicama...? Je li poenta da se izgleda što retardiranije...?
#fakenews
Što se tregera tiče, nekako mi je miliji kaiš, ali dobro nemam ništa protiv dok su nijesu debeli i u jakim boja,a. Nešto poput ovoga:
Nikako ovo:
Podvrnute nogavice do pola lista su mi fuj i za žene, a ne za muškarce.
Eto.
Kad ćete da počnete da pričate o muškom donjem vešu?
![]()
Nećemo se toga igrat, to je fora da počnete stavljat ove izdepilirane izdefinisane manekene samo u boxerice... Pravda za pivski stomak i "ljubavni tepih"... :mrgreen:
#fakenews
@тхе ладу марианна:
Све домаћин до домаћина.
П.С. Подржавам идеју за веш, ал` нешто ми говори да ће фокус бити на Титексу.
Last edited by nauzeja; 18-11-13 at 19:25.
Bi li apokalipsa udarila na CdM ako bi koji okacio svoj outfit?
Ua torbe.
I am so post-rock I shit sad birds.
Čuš outfit. Trenerke. Do kraja života samo to. Kad bi mi moglo bit.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Trenerka stil. Ko zna zna. 1 ljubav za blok 78
Sent from my GT-I9190 using Tapatalk
Muzevnost nema veze sa odecom kao ni zenstvenost ali dojam o tome je delom i posledica stila oblacenja.
Predrasude kad vidimo polugolu sljastecu prenasminkanu curu su u istom nivou kao kad vidimo muskarce koji nose helanke i torbe...
Medjutim, nemarnost u izgledu kod muskaraca je donekle bolje nego preterana pedanterija... opet nesto na sta smo navikli, pogotovo mi zene. Ipak smo mi dozvolile (nekad nazalost) da nas izgled dobije vise na znacaju ili je priroda tako uredila.
U vezi mi je nesto draze da sam ja ta koja vodi racuna o izgledu vise nego on. P.S. Slazem se da je ponco neprivlacan a imam ga.Tako da, samo da ne preterujemo.
![]()
Bjese li ponco ona krpa prema kojoj sam ja izrazio negodovanje?
Sent from my GT-I9190 using Tapatalk
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks