Nemam total tv pa pričam napametali mi nema logike da dva kanala sa istog transpondera ne može da jedan gledaš a sa drugog da snimaš
ajde probaj ovi kanali su na istom transponderu:
transpoder: 10972.17 v 27500
B92
TV Kopernikus
TV Palma Plus
IQS Life
Mini Ultra
SOS Kanal
Pink Kids
RTCG Sat
ostali transponderi:
http://en.kingofsat.net/pos-16E.php
ako ne može ni tada onda to ne valja ništa![]()
Last edited by mikan27; 06-11-13 at 11:18.
Uslov da bi jedan kanal snimao a drugi gledao jeste da risiver ima twin tuner, tj. dva tjunera, što kod Total TV risivera, čini mi se, nije slučaj.
Pa sto im stoji onda na sajtu izmejdu ostalog "LIVE REC - istovremeno snimanje dva različita TV programa
I kada se film poklapa sa terminom vaše omiljene serije, više nema potrebe za stalnim prebacivanjem sa kanala na kanal!" nije valjda da nisu znali da im resiver nema 2 tunera
Ma sve je to lijepo i hvala ti, al problem je kod mene sto sam ja prije polorizaciju mogla da ukucam a i broj... a sad mi to vise neda. Neznam zasto... Dal sam ja prije nesto drugacije radila ili vise ja to ne mogu da radim nije mi jasno... Ima li ko da mi pompone oko toga... Mnogo bi mi pomoglo
A to sto bih ja snimala HBO... pa davala filmove drugome... eh.. HBO ima starije filmove nego sto ih ima skinuti na internet tako da bi bilo to suludno...
A to da se moze snimiti 500 sati.. e ne moze... meni na moj HDD od 500GB pokazuje da imam 247 sati snimanja i to je to.. bilo koji kanal da snimam...
Al ko nema jos jedan reciver... mrka kapa... moze da snima i da gleda ili da ide kod komsije da gleda nesto drugo hehe
Mi nismo citali upustva... al lijepo nam je pisalo...))
http://www.totaltv.tv/upload/documen..._HD_DVB-S2.pdf
![]()
Last edited by Montica; 07-11-13 at 12:44.
Znate li kakav inovativan nacin, kako bez busenja zidova postaviti antenu?
Nosač navariti na ogradu od terase...
Ne samo nosač nego i kompletnu antenu.
Nova.rs krece sjutra i bice samo kod SBBa, da li ce je nase kartice otvarati je vec pitanje.
MICHAEL, THANK YOU FOR SHARING YOUR LIFE WITH US!
Ko je vas poznavao, ni pakao mu neće teško pasti...
kad se zakaze snimanje,mora li da bude prebaceno na taj kanal ili mozes da gledas ostale kanale dok se taj zakazani snima?
u Totalu su mi rekli da ne mozes da gledas ostale kanale dok se zakazani snima,pa mi nesto to glupo...
Bice da SBB zajedno sa Prvom i Novom udara na Pink.TV Nova pocinje sa radom 2.12.2013. kroz SBB kablovski sistem, I nalazice se na poziciji RTS2. Na pocetku ce emitovanje programa biti 4-6h dnevno u PT terminu, ali ce odmah poceti sa emitovanjem najboljih programa, poput nove sezone Sulejmana, Budve, drugih serija I filmova koje su kupili.
Ocekuje se da u februaru dobiju licencu za nacionalnu frekvenciju I pocnu sa emitovanjem celodnevnog programa.
Sto se tice nacionalne frekvencije, ona ce pokriti 60% teritorije kroz terestrijalni signal, a procene govore da ce uz kabl, DTH I IPTV doci do 75-80% nacionalne pokrivenosti (za razliku od ostalih terestrijalnih kanala sa nac frekvencijom koji dolaze do min 95%).
Ja nedje procitah da ce pink i prva zajednicki da udare na novu,sto mi je nesto i logicno kad je Sasa Popovic gostovao kod Ivana Ivanovica u emisiji
oce li mi ko sta odgovorit za ovo snimanje
Ima li na koji kanal u ponudi totala da se gleda liga sampiona utorkom jer ovi nasi ne prenose ?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks