Gledah ih sinoć. Odlični su bili ali..... Što da radimo mi kukali, sa trenerima?! A štooooo nam treneri napraviše u ovaj fudbal, što je ovoooo ljudiiii ?! Po hiljaditi put, po hiljaditi put se dokazuje da je ono čistaa neznalica! Vlaisavljević je čista neznalica!!!
Penal iznudio Zorić, pao prelagano, dajemo go, VODIMO. Znači mi vodimo protiv Njemačke...A onda se pojavljuje Vlaisavljević sa izmjenom desnog beka, kojii jeeee sasvim korektno odigrao prvo poluvrijeme i dio drugog pol. do gola. Znači čoek vadi beka, UBAČA klasičnog napadača, a vraće umornog, iscrpljenog, jedva trči, ( jaaa ne znam ko to nije primijetio ) Vukčevića na beka...... Znači automatski govorim drugu, da je ovo kiks, teški kiks.. I što se dešava, Masja, jedva diše kukavac, probijaaajuuuu naaas po toj našoj desnoj stranii, hebu naaas u sve šesnaes', šanse se ređaju, centaršuti, sve sa desne straane. Katastroficaaaa, da trener ne umije da osjeti da mu se igrač iscrpio, i da ima tj vodimo, ZAŠTO SE UBAČA ŠPIC, A ODLIČNI BEK MIJENJA.
Pihhhhhhhhhhhhhhh. U***** nam se u trenere i stručnjake, posraše nam se u sve živo. Pih.. Svaka čast momcima, zalaganje i hrabrost. Čista destka.
Još nešto, Zorić izgleda predobro uživo, baš ima dobar pas i pregled...Ali se sinoć tako ispadaa' poštenoo, presmija' sam mu se više puta, a sudija svira li svira

Bookmarks