poslednji pokusaj za nocas, obicno mi pali u vece
Portugal 3+
Italija gg
Engleska T1P1+
Francuska 2
sa 10 = 150E.
Rekoh da izbaskuziram tiket :mrgreen:
Pa ti si Mero predlozio ovo H2 na +13.5 a ja te ispratio i podrzao![]()
Who let the dogs out
poslednji pokusaj za nocas, obicno mi pali u vece
Portugal 3+
Italija gg
Engleska T1P1+
Francuska 2
sa 10 = 150E.
Rekoh da izbaskuziram tiket :mrgreen:
jbt ovi se raspadose/
Who let the dogs out
Crvena Zvezda - Lietuvos Rytas H1 (-6.5) @ 1.85
Zvezda sada veoma "ziva" nakon pobjede u Spaniji.. Litvos u ocajnoj formi, nakon sto su dobili Panathinaikos u prvom kolu vezali su tri poraza i vec su odigrali tri meca kuci a samo jedan na strani (poraz od Kubana 68-53)..Ako Zvezda dobije nocas preuzece 4-to mjesto jer je Laboral Kutxa izgubila sinoc od Kubana.. Mislim da ce prebacit hendikep jer moraju da dobiju sa sto vise razlike jer tek treba da gostuju Litvosu a ta kos-razlika mozda i presudi na kraju ko ce u drugu fazu..Inace nocas ce im bit prva pobjeda, ako dobiju, pred svojim navijacima..Moze se reci da su nesrecno izgubili prva dva duela.. Gledajuci statistiku jaci su dosta od Litvosa,posebno u dvije najvaznije kategorije(poene i skokovi). Zvezda daje 81 poen i biljezi 38 skokova po mecu dok Litvos daje samo 68 poena uz 30 uhvacenih lopti po mecu.
Za veceras dar iz Evropske Unije !Po meni bas velika sansa koju ne bi trebali porpustiti:
Portugal-Svedska X2 kvota je oko 2.30 ! Sa jacim parama ! Male su sanse da moze da omane !
Lambda
I ja singlovah x2 svedsku sa 20e, ako je dala njemcima 7 golova u dvomecu, moze izvuc x2 protiv portugala... mislim gledao sam to i danas za x2 al evo kad vidjoh da i vi igrate rekoh da navijamo zajedno...![]()
Ja cu ovako...
Italija - Njemacka 3+
Portugal - Svedska 3+
Engleska - Cile 3+
Who let the dogs out
Island igra za medalju tj. brani se.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ne znam jesi li gledao prvo poluvrijeme. Hrvati nisu 3 puta potrcali. Tacno su dosli da odigraju nerijesene. Nimalo borbenosti, nista.. Sad u ovo drugo poluvrijeme su se nesto probudili. Usrase mi se u tiket, ali sam na poluvrijeme stavio X, taman da mi izvuce ono sam na njih izgubio.. :-)
Ali kako Island igra i koliko se bore, taman neka Hrvati ispanu...
Island je nocas izvrsio samoubistvo ovom taktikom.
Nego posrani englezi, igram da daju go u prvo a oni ga umjesto toga prime... invalidi!
I tako mi propade tiket, sad cu da se regam online :mrgreen:
Rookie ostavi pare za sjutra, ima finih utakmica
Who let the dogs out
Uzeo im je Pato sav primat veceras.. Koliko sam te ja pratio 0/2 si od sinoc.. Promasio si New York sinoc i nocas taj "boziji dar" iz EU nocas.. Jednostavno ispisujes stranice istorije..
Daj miha nesto od ove kosarke ako imas za nocas da probamo da se vadimo...:beaten:
http://tatankabet.wordpress.com/
za nocas Utah under91.5.
Vjerovao ili ne, samo sam 15 eura u minus danas. Srecom sam dosao doma jer live igram jedino u LOB (srecom ili znanjem nikad se ne registrovah online preko neta) pa ne odigrah nista bez jedan tiket. Ostavio sam nesto jos od vikenda sto sam se izvadio ali s obzirom da dnevno potrosim 20eura, brzo cu u nulu ili u koju stotku vise...
Ti brate?
Razmisljam da li da ga stavim na ignore i pocinem malo , a opet ovaj topic mi bez njega nema smisla...
Trudi se momak, nece ga u zadnje vrijeme... jbg
Pogodio je preksinoć 3,40 kvotu na Toronto i hendikep na San Antonio.Nije da ne umije![]()
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks