Sipajte na Euro Petrol, zajebite ove lopove.
36e plina i 10e benzina...
Možda sam konfuzno napisao.
Definitivno ludo na tržištu, na 55l na Europetrol uštedim 5 i po Eura u odnosu na Jugopetrol..
Poslato sa fax mašine
Sipajte na Euro Petrol, zajebite ove lopove.
TAKUMI
Kako ce sve plinadzije da se sjate na EP![]()
Vuk petrol Kotor 0,70 Eura, koliko je u PG Vukpetrol plin?
jeste to je ta radnja Bolex na Zlaticu
oni drze Philips . Trebalo bi da su original opet 25e za dvije sijelice koje su standardne i nije bas prejeftino
ps. ja sam na proslo auto imao te philips i sad isto planiram da maknem iz dugih svijetala xenone i da kupim njih
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Ne mogu komentarisati je li prejeftino, ali ako im je zvanična cijena (za model Diamond Vision, koji btw nije legalan za korišćenje po Evropi i USA jer je previše plavo svijetlo) po inostranstvu oko 50 eura i više za par bez poštarine, a kod nas su 25 eura u prodaji, tu mi nešto smrdi... Jer rijetko bude da je neki proizvod vani skuplji nego kod nasTakođe, ima ovako jeftinih na eBay-u, ali su fake... Izvinjavam se za off
![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Gledao sam Diamond Vision,al mi je interesantniji Crystal jer je opet 4000-4300k,a vaznije mi je da imam put osvijetljen kako treba i po kisi i po suhom,a 5000k opet malo kisa zeza iskreno... hvala za upute dje da se pogleda,i moje izvinjenje za off topic
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4
" Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da zivi " ^^
nemam pojma da li su original, uglavnom bas sam zadovoljan sa njima, pita me drug prije neki dan jesi stavljao xenone, bljesnuse mi u oci svijetla u sred bijela dana... znaci izgledaju kao xenoni, svijetlost je cisto bijela, ne vuce ni na plavo ni na zuto...
A kakvi su ti farovi?
Poslato sa fax mašine
Btw plin na europetrol u blok 70c
Da, razocarah se kad vidjeh...
p.s. Zadnjih put kad usuh auto mi je radio na 500,600 obrtaja. Posle usuh na eko, proradi...
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Last edited by Marko_DR; 11-11-13 at 16:50.
Za motornu segu/trimer.
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Ovo je u dalmatinsku,tu radi marijeta,inace logicno da nije sipao u auto ovoliko...
Naravno da je logično.. ne kapiram čemu kačenje ovoga računa, totalno pointless.
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
Sad sam provalio zašto forumašima manje troši auto:
:lolblue::lolblue:
magija![]()
Al makar ovaj razdjelnik za upaljac sigurno radi![]()
(nečitko)
to, to, sipas pun rezervoar kad ga kupis, i imas perpetuum mobile![]()
(nečitko)
http://www.cdm.me/ekonomija/loz-ulje...ije-sest-centi
Ja se nadah bar pred izbore da će malo obalit cijene...Sljedeće usklađivanje očekujem povećanje jer se odlomila neka santa na antarktiku!!!
A i ne piše ništa za gas... Mora da se tu nešto muti...
Gas su svi popeli po 5 centi...Tako da većina sad drži 75, EP 70...
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks