i stave pravu stvar na pravo mjesto..i da cine to cesto...:joint:
Kad pokušam da pretražujem forum preko Advanced Search-a izbača ovo u vrh stranice:
Warning: Declaration of vBForum_Item_SocialGroupMessage::getLoadQuery() should be compatible with that of vB_Model::getLoadQuery() in..../packages/vbforum/item/socialgroupmessage.php on line 261
Warning: Declaration of vBForum_Item_SocialGroupDiscussion::getLoadQuery() should be compatible with that of vB_Model::getLoadQuery() in..../packages/vbforum/item/socialgroupdiscussion.php on line 337
zasto ne moze da se pristupi forumu preko tapatalk-a?
Ja me evo preko njega.
Lord, the pitiful screams of all them college-educated women!
Ni ja nisam mogao do juce, pa kad sam usao na komp i promijenio pasvord onda sam odmah mogao i na tapatalk. Pa probaj i ti tako da uradis.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kakva ti se greška javlja? Meni i dalje kaže da je nepoznata lozinka i da moram sačekati 15 minuta. Ovaj nalog koji sam registrovao je zapravo preko Tapatalk ID-a, samo sam napisao korisničko ime a ostalo je on odradio i to je za sad jedini način da preko tapatalk-a pristupam forumu.
Sent from my Nokia 3210 using Tapatalk
Tatpatatatap..... Radi. Sve
Sent from voices in my head using Tapatalk
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Istekao ti je password. Promijeni ga na racunaru i uloguj se sa novom sifrom na Tapatalk.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Исто све. Све сам побрисао и наново да се улогујем неће - као неисправан пас и треба да чекам 15 мин.
but if you wanna find hell with me, i can show you what it's like, till you're bleeding
Ne treba dopustiti Tapatalku da se loguje automatski nego mu promijeniti pass u settings priej konekcije. Zato sto je kod njega jos uvijek stari pass i on zaista u par sekundi pokusa da se loguje vise od 5 puta. Ja sam to rijesio tako sto sam ostavio aktivnu aplikaciju i posle 15 minuta unio ispravan password i logovao se.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Pokušavam da izmijenim oglas koji sam postavio ali mi ne nudi opciju "Edit". Na svim ostalim postovima imam normalno opciju uređivanja.
Da li je to neka nova restrikcija u oglasima ili je kod mene greška?
Editovanje postova na ovom forumu je dozvoljeno u 24 sata nakon posavljanja posta
OK, hvala.
Ovo je vjerovatno novo pravilo, jer oglas sam postavio 23.10.2013. a editovao sam ga 01.11.2013.
Predlozi u vezi Prodaja/Oglasi:
Da korisnici koji su napravili oglas mogu da promijene naslov oglasa jer često neko pogriješi naziv u naslovu (zaboravi slovo ili tako nešto) pa da prepravi.
Da korisnici koji su napravili oglas mogu da edituju svoj prvi post stalno (da dopune ponudu ili da uklone stvar koju su prodali ako je više njih u ponudi).
Da mogu kad prodaju/kupe stvar koju žele da mogu da zaključaju ili obrišu svoj oglas.
Postoji li mogućnost da se ovo novo pravilo oko mijenjanja passworda promijeni, tako da sam korisnik bira želi li ili ne mijenjati pass svakih 60 dana...?
#fakenews
Ja mislim (tacnije govorim o sebi) da nema sanse da pamtim pass svako dva mjeseca novi. Svi mi imamo milion site-ova na koje se logujemo, svi ti passwordi plus ovaj koji se mijenja svako 60 dana.
Ne razumijem se bas, postoji li bilo kakav drugaciji nacin da se zastite korisnici?
Evo ja bih jos ovo, ako nekako moze da se ne brisu postovi, pogotovo postovi koji ne vrijedjaju, prate temu i istiniti su. Inace nemam obicaj da se zalim ali poslednji put kad mi je obrisano par postova bas sam bio pregorio, a pogotovo zato sto imam osjecaj(ako grijesim izvinjavam se) da je kolega forumas sa kojim sam polemisao to zahtjevao od moderatora, a koliko vidim nijesam jedini kome se na slican nacin brisu postovi. Znam da je forum privilegija...
Last edited by fotograf; 14-11-13 at 19:27.
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
ne znam o kojim se postovima radi, ali moderatori brišu ono što treba da se briše. Ne mora uvijek tvoj post biti uvrijedljiv, može biti off, može biti odgovor na obrisani post koji si citirao, pa je besmisleno da stoji bez citata, može biti komentar tipa "slažem se" koji se u principu briše...ponekad se desi i da tvoj ili moj, svejedno, post bude kolateralna šteta pa se obriše u moru spama, tj. bude jedini smisleni post na besmislenoj temi koja je obrisana cijela pa je normalno da ode i tvoj post...nema smisla "pakati" za obrisanim postom, napisaćeš još milion i ne zaboravi da moderatori takođe vole ponekad pročitati i napisati nešto na forumu ali nemaju kad od brisanja i objašnjavanja zašto baš moj a ne njegov...
Takođe je nepotrebno na ovoj temi se žaliti n obrisane postove...imaš pm modertora i admina, imaš teme na više pdf-a u okviru kojih možeš da se požališ na rad modertora![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
@zvoncica "moderatori brisu ono sto treba da se brise"
5x prijavih nesto, i dalje stoje ti postovi.
Pozz.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks