Nije ni malo prijatno kad te potradu u ovoj godini sam dva puta osta bez akumulatora. Prvu put sam isao u policiju i prijavio gledali su me kao iz tudje glave![]()
Jebenti, pazi na sto lici ta Mazda.
TAKUMI
Nije ni malo prijatno kad te potradu u ovoj godini sam dva puta osta bez akumulatora. Prvu put sam isao u policiju i prijavio gledali su me kao iz tudje glave![]()
Drug mi a ujedno i bivsi momak moje sestre vozi ovu mazdu. Momak studira u Pg i zivi u blok 5 kod hrama. Vjerovatno ga je neko upratio kako se krece, gdje i kad jer su imali vremena za to.
Inace meni su u po bjela dana obili auto na parkingu ispred etf-a i ukrali cd player. Znali su da sam na predavanjima i imali laganih 2 do 3 sata vremena
To sve treba postrijeljat zivota mi...
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
Kako ti može biti drug kad je bivši momak tvoje sestre.... :numbness:
Šalu na stranu, nadamo se da mu je auto kasko osigurano i da pokriva krađu točkova. A ako nije, onda mi ga je žao, jer će pored felni i guma, morati napraviti i sajtne koje je ova bagra nagrdila panjevima....
Mislim postoji i rješenje za ove stvari...
Dogovore se stanari ove zgrade i ostalih zgrada u okruženju da angažuju firmu za obezbjeđenje ili pojedince koji će da patrolira od 22h do 6h. Kad se pogleda, oni bi možda platili 10€ mjesečno, a možda ni toliko, ali bi se zato izbjegle ovakve situacije.... Kad već policija neće ništa da uradi, što je zabrinjavajuće. Na kraju krajeva, ako policija zna da se krađe u bloku 5 ovoliko često dešavaju, zašto ne stave patrolu da patrolira...i opet, zašto se stanari zgrada ne ujedine i pozovu medije da urade reportažu i daju pojedinačne slučajeve svakog oštećenog, pa se pozove "policajac u zajednici" ako ga imate, mislim ima rješenja, samo se ljudi trebaju angažovati i "potrošit" malo vremena za ove stvari, jer ne daj Bože, možeš ti biti sledeći..
Meni u Blok takođe ovako uz glavnu ulicu 2 puta digli muziku...Doduše gospodski, otključali auto, završili posa i tutanj...bez lomljenja itd...otad ganjam kasetaš i jbmse...Oba puta policija radila uviđaj ali malo morgen...I tako u naletu bijesa ja pred pandurom sve i svašta kako bi mu ovo i ono da sam ga ufatio na licu mjesta, a pandur meni veli ti bi dečko odgovarao za to, ne smiješ mu ništa na svoju ruku...Ne znam dal mi reče da smijem da ga onesposobim dok ne dođe patrola i sl al fizički obračun ja odgovaram...isto tako do 150e oni se ne bakću puno i tako to...mislim jbe lud zbunjenog...
A pazi, nije problem i da odgovaram samo da ga zateknem.
Ovako on ode, ti ostade popisan.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
jako gadan osjećaj kad vidiš tako raščupano auto...pa ne znaš jel ti se neko namjerio ili si "slučajno nominovan"![]()
Zlatila se garaza pored kuce...Ja tek sad vidim kako sam ja u jednu ruku "spasen"
Mojoj drugarici skinuli obije tablice. U blok, pocetak.
nothing comes from violence and nothing ever could
Ispade blok gori x10 od konika...
Da živim u zgradi, definitivno bih kupio Yugo 45, i imao miran san. Od bagre čovjek da ne može zaspati, jer u svakom trenutku možeš zateći auto na ''klocnama'', izgrebano, slomljeno, ili ofarbano. Kakav mentalitet, kakva bagra...
nisu oni bagra, bagra su oni koji im to dozvoljavaju da bi ih poslije ucjenjivali da spijaju za njih i rade ostale prljave rabote da ne ulazim sad i u politiku
She is only here to annoy herself!
Sramno je i žalosno da ne postoje nikakve patrole policije po kvartovima koje bi makar malo radile svoj posao. Ovaj kojem su pokrali točkove sa Mazde može biti bilo ko od nas sjutra. Nevjerovatno je da je cijela Podgorica u stanju haosa jer ovi lopovi haraju gradom. To nije bitno koje je naselje već se kreću svuda. Krađe bicikala, šahti, djelova sa auta, obijanje automobila, razvaljivanje vrata ulaza radi sitnih krađa cvijeća i pored video nadzora su nevjerovatne stvari i nedopustive. U mojoj zgradi svaki ulaz ima video nadzor ali i pored krađi onih koje kamera ufati ništa se ne dešava od strane policije. Ali zato ujutru kad idem na posao pa kad ih vidim kako uredno zausatvljaju ljude radi "rutinske kontrole" i "dajte mi saobraćajnu dozvolu, prodimim! Ovo je opšte ludilo u kojem živimo. Pih!
Čujem da su čak počeli da kradu drva ljudima koja su nasložena ispred kuća...
Last edited by Director; 07-11-13 at 07:44.
Za drva je to standardno...Po meni jedino resenje neko krvolocno pasce ispred kuce poperit,pustit ga s alanca pa si kolko tolko miran
Ili da se placa garaza. Koliko je mjesecno otprilike?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Garaža Bazara je džabaluka, ne znam samo jel video nadzor u funkciji...Ako jes ljepota za blokaše, ako nije onda ljepota za lopove![]()
Koliko je u bazar znas li?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
dzabe
She is only here to annoy herself!
Meni je najjaca scena ikad bila kad me prosle godine nekakva buka budi, nekakvo rezanje metala, onako sanjiv se dizem, nejasno mi o cemu se radi, od cega nastaje taj cudan zvuk, zasto psi laju ovako rano... kad imadoh sto vidjet. ne mogah vjerovat sto se desava kad izadjoh na terasu. lagano na dno imanja cigani rezu metalne sipke jednu po jednu i umotavaju onu mrezu od ograde. gledam i mislim se sanjam li. podviknuh im i razbjezase se... majko sveta, kakve drzave i naroda.
da ne pominjem kako mi je ukraden cd plejer iz auta, akomulator, pas dalmatinac... ali ovo gore je za rubriku vjerovali ili ne.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks