Proces registracije na ovaj forum, a forum misli i da sam bot, pa moderatori moraju da odobre moje poruke
Nadam se da ću uskoro moći normalno da pišem![]()
ahhhahaagahhaha lazes!
nothing comes from violence and nothing ever could
Proces registracije na ovaj forum, a forum misli i da sam bot, pa moderatori moraju da odobre moje poruke
Nadam se da ću uskoro moći normalno da pišem![]()
Pivnica s dvije vrste piva.
Samo u Crnoj Gori.
Bijo si poziw koi se neodbija
Znači samo dobra batina.
edit: kol'ka ti je linija, mašala.
ma kakvi. psihijatar.
Ti si vjerovatno od onih što vjeruju u sve što ljudi kažu, ako postave post na fb to je tako, još ako ide slika uz to nema 100 posto je istina.
Ne tješim je, jednostavno sam joj skrenula pažnju jer mi to pretjerivanje simptomatično, da je sama uvidjela a ne on rekao rekla bih joj i ja, daj se u promet.
Kako bih pojedine nogomuglavuizokreta. Nekad bih volio da izgubim moralne osnove makar na 10 minuta.
Inače, na***aobihsemilemajke ljudima koji mi iza upale dugo svijetlo. Kao lik sinoć, i to mi došao na 2 m i duga to što može. Pa fino usporih na 40ak, da me pređe, pa sam sve za njim gazio i držao mu duga, nijesam odustajao dok nije izgorio i stao na proširenje. Mrtvumumajku***em !
Last edited by zvoncica; 06-11-13 at 18:06.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Dajtenemojtedasezajebavamo!
(╯°□°)╯ ︵ ┻━┻
ajderadineštodaitinepočnešdamenerviraš
inače, nervira me što ja po danu, stvorenom za sexualnu manifestaciju po čitavoj kući, moram da radim.
Slomili su mi se motorčići što spuštaju i dižu svijetla tako da nikuđ ne mogu s njima.
Kad se penjem iz Budve ljudi misle eo Top Hill opet radi.
Treba mi vise slobodnog vremena
Tu es mon héro!
Čekanje od 3 sata da se stranica otvori..
Your password is 918 days old, and has therefore expired.
Please change your password using this page.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks