Kada je to uopšte?
izgleda da nisam jedina koju nervira noc vjestica![]()
I'm the hero of the story, don't need to be saved.
Ja sam se sa slave vratio gladan, šta da vam pričam... Ionako je to postalo glavno obilježje slavnjenja slava, najesti se i napiti do stepena u kom ti se krv iz mozga preusmjeri u crijeva i jetru da u vijugama ne ostane ni krvi dovoljno da budeš svjestan koja je slava, ma koje si vjere u krajnjoj liniji. Ne nerviram se zbog toga, ionako je danas sve naopako, što ono reče ona tema. No me ova buka iz komšiluka jedi. Apokaliptična folk muzika, pucnji iz vatrenog oružja, trubljenje sirena. Razmišljam i o najgorem, u popajevskom smislu.
već su goveda uspjela da urnišu nove vozove, zalijepljenim žvakaćim gumama, izgaženim otpacima hrane...
Sell the Vatican, Feed the World!
Tri breskvice? Toliko sam smazao za vrijeme dok sam cjelivao obraze domaćinima (ko izmisli taj ritual da mi je znati, pa da mu pljunem pod prozor), no sam kasnije posustao.
Odličan je to ritual,kako bi drugačije mogao pojest' nešto a da ispadne da se stidiš pa ti još ponude.![]()
"Tiha voda brijeg roni..."
Ma nee, govorim o ljubljenju u obraz između dva mužjaka pri susretima.![]()
E to već može da te nervira.)
"Tiha voda brijeg roni..."
Mene nervira kad mi pukne čarapa tacno na palac,dok sam u patikama, pa onaj osjećaj odvratni nit ti je prst u čarapi nit van, a nikako da ga napraviš!!!!
Staneš, izuješ se, i samo zamijeniš mjesto čarapama, desnu čarapu na lijevu nogu, i obrnuto.![]()
http://www.pobjeda.me/2013/11/01/dje...darao-djecaka/
Ne daj Boze da je npr mog sina (buduceg) takao, ne bih gledao sa cim ga bijem i kako i koliko.
Ja bih ga poslao navijačima Lovćena, jer ne odgovaraju za svoje postupke.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Oће школство да нам унаприједе са таблетима а нису способни ни да обезбиједе бесплате уџбенике које су обећали.
Каква смо папазјанија од државе.
presmijesna rtcg.na svaku kisu se prekida program ka` da nas bombarduju.
A jos smjesnija Elektrodistribucija i njen raspali sistem. U centru grada sam prakticno i vec punih sat vremena ovaj dio nema struje.
kad ti bivshi kaze da crche od srece sa novom djevojkom a ti u celibatu
Sinoć, dobra drugarica od moje bivše cure mi se nakačila na FB, i svo vrijeme kaki po svojoj drugarici - mojoj bivšoj. Ja sve ono ''aha, jes', tako je, jes' bgm...''...a ona ne prestaje... Mislim se, ako po njoj ovako kakiš, a nerazdvojne ste, šta li ćeš o meni pričati...
preseravanje me nervira. razmazena djeca od 20 i kusur. posebno zenska.
nothing comes from violence and nothing ever could
Miroslav Basovic
Tik,tak,tik...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks