danas su dosli da mi zamijene cam modul sa resiverom i prezadovoljan sam. masu je brze prebacivanje, lakse za koriscenje, samo me zanima kako se snalazite na teletextu, ima li mogucnosti da se zakoci stranica jer brzo prebacuje stranice pa se ne moze nista procitati? poz
ps, snimao sam nesto na fleskicu sa tv-a, pokusao da otvorim na laptopu ali ne moze nazalost.
Last edited by straus; 25-10-13 at 12:04.
Sredio sam teletext
Послато са ZTE Kis Lite користећи Тапаток 2
Koji je format snimljenog videa, pokusaj da konvertujes u neki od ovih standardnih formata.
Na koji daljinski prebacujes kanale?
Veze nemam koji je format. Mogu ti poslati pa probaj da koncertujes. Posalji mi mail na pm. Kanale prebacujem daljinskim za resiver.
ps, e ovako pise- name chunk, type of file- 1file ili ti .1 . ko zna sta je to![]()
Last edited by straus; 25-10-13 at 16:46.
Priključak te ne bi ništa koštao za Kombo paket, osim što bi platio dužinu kabla od ulaska u stan do tv-a + multimedijalnu utičnicu, spliter i sl. tu od nekih možda 5 do 10 eura najviše. To van stana, i dovođenje kabla do tvojih vrata nije na tebi da platiš, to je njihovo, s tim što ne znam kakva je situacija s kućama. A da li je moguće uvesti na Vrelima Ribničkim, to ne znam, ali čisto sumnjam.
![]()
Ukoliko niste u mogućnosti da dobijete odgovore na tehnička pitanja od call centra ili putem kontakt forme sa sajta, ili vam trebaju tehnička pojašnjenja probajte direktno kod zaposlenih iz sektora za mrežu. S tim da ne znam da li se šta izmijenilo u vezi ovih dolje podataka jer ima možda i godina dana od kada ih nisam kontaktirao.
![]()
Last edited by Son Goku MNE; 25-10-13 at 22:40.
a broj toga sektora za mrezu je ?
sent from tabure
Ipak nisam uspio da sredim za teletext, kliknem na lijevi taster na daljinskom resivera i u vrhu gore pise hold ali i dalje se pomjeraju stranice. Sta da radim?
Послато са ZTE Kis Lite користећи Тапаток 2
ps, resiver ima mogucnost povezivanja na internet pa me interesuje kako? imam wirelles, ali uzimam od komsije tako da nisam u mogucnosti kablom da spojim, moze li kako bezicnim putem, je li neko probao? hvala i pozdrav!
da smo zdravo
oce li ovaj m-kabl uvoditi neke nove kanale, zna li se?![]()
Da nece ovu Pinkomaniju![]()
---Chelsea Fc---
izgleda da ce pinkovi kanali biti samo na extra tv
Nacekacemo se da dodje dtv u br pa onda ... Za net ne znam , ali znam da fox nisam imao cijelo popodne
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
Cekla was here!
Evo kisa...lagano svakih malo se gube neki kanali...dolaze..ukockavaju se itd...prijavim problem...oni sacekaju da stane pljusak i zovnu me kazu to je bio neki generalni problem sad jos par kanala ne radi ali bice ok. Malo posle toga opet.
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
ja nemam tih problema![]()
najjeftiniji ,al cim pane kisa kao sinoc pola programa nemaju...
ebiga nemoze i jare i pare
Koliko bi mene koštalo zadovoljstvo da uključim paket (konkretno Combo 4) u ulazu gdje već postoji mkabl? Pretpostavljam da postoji instalaciona taksa ili kako se već zove
Kakva je slika na lcd televizorima? Npr, poređenje sa BBM slikom![]()
besplatna je oprema, mislim na resiver i ruter, a slika je mnogo mnogo bolja nego na bbm.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks