Travel Channel - poslije nevremena i malog prekida dosao ali bez prevoda, tako je vec par dana, ima li iko da ovo procita i sredi problem, u pitanju je Bar
Kada ce M-kabl stici u Nk.?Niko nista ne zna![]()
Travel Channel - poslije nevremena i malog prekida dosao ali bez prevoda, tako je vec par dana, ima li iko da ovo procita i sredi problem, u pitanju je Bar
ukljuci subtlite na tv-u i imaces prevod![]()
Ne moze ukljuciti titlove jer je u pitanju analogna tv u Baru jos uvijek.
Koliko kosta da se uplate arene 4? I da li su obicne ili HD?
planiram da zamijenim c-modul karticu resiverom pa me interesuje da li ima programske seme prilikom prebacivanja kanala da odmah izadje na ekran ili mora da se posebno neko dugme klikne, da li mogu da se poredjaju kanali po redosljedu kojeg ja zelim i da li je dobro snimanje na fleskici?![]()
Jesi li siguran da može snimanje na flešku? A jel se prebacivanje kanala vrši preko posebnog daljinskog koji dođe uz resiver ili preko onog od tv-a?
Moguce je snimanje, tako su mi rekli. Prebacivanje sa daljinskog od resivera mada vjerovatno moze i sa daljinskog od tv-a :*
Послато са ZTE Kis Lite користећи Тапаток 2
Lomim se dal da predjem sa BBM na M:kabal?
Ima li neko ko je slicno uradio?
Ja prvi i prezadovoljan sam![]()
Ima li ti prekida na m:kabal?
Da nemaju neki test period opreme?
![]()
Rijetko ima prekida iskreno. Slika je super osim na rtcg 2. Nema test perioda
Kad smo vec kod resiverA reci mi posto hocu da ga uzmem umjesto cam modula da li se programska sema vidi prilikom prebacivanja kanala i kakvo je snimanje?
Je li brzo prebacivanje kanala?
Isplati li se prelazit na risiver mjesto cam modula? Sto je poboljsano?
Brzo prebacuje kanale.
Cam modul nisam koristio, tako da ne znam koja je razlika.
Znam da su se neki žalili da su gubili kanale preko cam modula, pa moraju iznova da traže.
Ne znam koje funkcije očekujete od risivera, meni je dovoljno što je brz i što kad uđete u EPG imate programsku šemu za više kanala, kvalitet slike odličan.
"Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja." J.Krishnamurti
To je meni bitno jer cam modul je bezveze jer zna da zakoci i sporo prebacuje kanale + za programsku semu svako malo moras da kliknes. Koliko brzo prebacuje u sekundama?
E ovako, treba mi pomoc i savjet. Zelim da raskinem ugovor za Extra Trio i sada vrsim razne kalulacije koju drugu soluciju odabrati. Zelio bih da me razrijesite par nedoumica vezano za m-kabl jer kontaktirajuci njihov korisnicki centar nisam dobio nista od korisnih informacija.
Naime, cini mi se kao dobar Combo 2 Paket (prosireni paket + Net 4) koji se placa 24.41 (tj. 25.51) na mjesecnom nivou. Zovem ja njih i pitam koliko ce kostati priklkjucenje novom korisniku (jer ne shvatam sa sajta sta sve moram da platim) i ne dobijam konkretnu cijenu vec (ne)namjerno izbjegavanje odgovora da sve zavisi od montaze, duzine kabla, da li postoji tehnicka mogucnost za prikljucak i jos par drugih recenica koje ja nisam trazio. Potom pitaam, pa da li je moguce prikljuciti mkabl na Vrela Ribnicka a dobijam odgovor (NE ZNAM, PROVJERICE EKIPA PA CE VAS KONTAKTIRATI). Stoga, zelio bih dva odgovora ako neko zna:
1. Da li je moguce "uvesti" mkabl na vrelima ribnickim?
2. Koliko ce me kostati prikljucak pored ovih 24.41 i da li se placa odjednom ili u rate?
100% sam siguran da m-kabla nema tamo.
evo sinoc kod mene u sred utakmice nestade tv i internet, zovem korisnicki servis i niko se ne javlja samo mi trosi impulsestvarno su nikakvi... tako jedno pola sata i onda dodje na 5 min pa opet isto.. uzas, da je neko nevrijeme bilo pa da im se oprosti..
tako ti je svima bilo sinoć![]()
nothing comes from violence and nothing ever could
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks