Gdje bi mogao da nadjem levi far i poziciju za Jeep grand cherokee limited 96 godishte? (kontakt na PM)
Znači sjutra ga na hamer papir parkiram.
Jes, alu ramena.
Bijo si poziw koi se neodbija
Gdje bi mogao da nadjem levi far i poziciju za Jeep grand cherokee limited 96 godishte? (kontakt na PM)
Na internet...
Ja sam naručivao neke djelove za Jeep i sa sve poštarinom itd ispadali su podosta manje negoli ođe da se kupe.
Ako ko ima info gdje ima eurodizel za po 1e, neka javi na pm![]()
Gdje mogu kupiti elektromotor (moze i polovni) za brisace na Pezou 306 i kolika je cijena?
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Otpadi za pezoe koje ja znam:
Zoran-Smokovac 069 056 915
Vratnica-Tolosi 069 018 223
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Izhabala mi se metalik siva boja vremenom... Radi li ko promjenu boje automobila u CG ? i kakve su cijene za to ? Postoji li neki sprej da se uzme ? Da li je uopste moguce preci sa metalik sive na metalik crnu ?
prr...
Ako boju mijenjas onda moras i koseve da farbas a to ti je masu skuplje...
Normalno da moze. Radi to svaki laker. Po pravilu bi ako mijenjas boju trebao da farbas komplet auto, motorni prostor, unutrasnjost, ukratko komplet skoljku. Mada mozes i spolja samo, ali mnogo grdno izgleda. Cijena za komplet skoljku racunaj, jedno 1000e sigurnih + vjestacenje na masinski i promjenu boje u papire![]()
Poskupo je to, neka stoji kako jeste ondaHvala na odgovorima
prr...
Vodi se moje auto na nekoga iz Bara, mogu li ja sam da zavrsim registraciju na njegovo ime tj da je produZim, a da se on ne cima i to?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Neka ti posalje kopiju licne karte i sa tim ga registrujes. Kasnije ti treba da ti licno podigne saobracajnu u mup
auto sprejem da farba? To jos nisam cuo
Sent from my Tapatalk 2
passat b5.5 2002 god ima bord komp lijevi far ne radi (pozicija i kratka) a duga rade. opticki far nikako ne svijetli. na instrumental tablu nikakvu gresku ne pokazuje. sta moze biti?
Đe ima u PG ili u CG NWB brisaca i metlica?japanski proizvođač je inače ko ne zna
Iskočiše mi povoljno philips D2S xenoni (kit) H7 6000k.
Valjaju li što ti xenononi dal da uzimam ili ne?
Može li mi neko procijenit štetu sa slike. Auto je Passat, 98-godište. Možete preporučit i majstora.
http://www.dodaj.rs/f/1C/RJ/1xOCzACC/20131104093629.jpg
http://www.dodaj.rs/f/R/n2/1aRFaxO6/20131104093636.jpg
Last edited by Winamp; 04-11-13 at 11:14.
Zna li iko nekog majstora za automatik mjenjace?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Real eyes realize real lies!
Evo sam ažurirao post. Ne znam koji je k sa google driveom.
There are currently 11 users browsing this thread. (0 members and 11 guests)
Bookmarks