Popovic kod duge?
dje mogu ponijet da mi se zavari karter (od aluminijuma)
ko to radi dobro i povoljno u PG?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Popovic kod duge?
Kako se registrovati na PayPal https://forum.cdm.me/showthread.php?...75#post3771875
moze li mi neko reci kako se konkretno zove ovaj uredjaj ?
http://imagehosting.aurium-hosting.c...8a100a082f.JPG
Dje je najpovoljnija registracija na rate?
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
a nidje bogami...svi uzmu 50e bar...
Da nema ko 2x po 2-3m zice od auto instalacije?
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
kupis u elektro radnje dvozilni provodnik 2x1,5 ili ako je jaci potrosac 2x2,5 ako je za zvucnike mozes i 0,75presek zice....
Kuda je najbolje ici do BG autom, prije svega kuda je najbolje kroz Srbiju?
Kod koga povesti auto, krovište mi se odlijepilo?
Da je provjeren, da mi neće raskupsti one plastike od mostova...
Kako kodirat(dekodirat) ključ na Škodi Octavia(1997)? Ide li se na dijagnostiku ili ima mehanička šema(kontakt i neko dugme ili sl)?
Imam problem na Udija, samo mi nemojte reć da je letva upravljača e ću se upucat.
Na otvoreni put, znači kad je brzina 70+ (čini mi se da ne osjećam kroz grad) kad skrećem jače lijevo, čuje mi se lupnjava na desni točak i to baš jaka, i osjećam na volan udarce. Znači nije brujanje kao od ležaja, nego baš lupnjava. Naročito mi se dešava na nizbrdicu.
Ponavljam, samo u lijevu krivinu, na desni točak.
Kinetički mi je loš na njega, ali mislim da to nema veze s tim, jer bi se čulo i u drugu krivinu.
Molim vas pomagajte i recite da je neki stabilizator nešto, samo ne letva, e ću se njom po glavi iscukat.
Bijo si poziw koi se neodbija
Moguce da je zglob, imao sam slican problem. Pod odredjenim uglom se bas culo lupanje... popravka je bila oko 50 e
Tu es mon héro!
Mora da ću ga gurnut s vrha Troice ako bude.
Podji kod majstora,jer ovako je tesko rec
A to mi ne gine svakako, nego da vidim koliko para da spremim.
A znaće Fabia sigurno.![]()
para ti treba za zgob u castelani mejle kinezki oko 35eu i ruke 10e.... ako imas karticu kod njih dobijes popust....
zamisli meni se na moj kombi cuje na pravcu kad vozim,i necu da ga diram 408000km je presao....
ako je audi sa aluminijskim ramenima nema solje amortizera....
letva volana propisa ulje a to se vidi po parkingu gdje stane ofleka crveni atf fluid....
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks