kamionu se odvalio onaj kran ili sta vec tj isao je u stranu paralelno sa kamionom , pa je pokupio ovog jadnika u drugoj traci. barem sam tako cuo
kamionu se odvalio onaj kran ili sta vec tj isao je u stranu paralelno sa kamionom , pa je pokupio ovog jadnika u drugoj traci. barem sam tako cuo
been there, done that !!!
nothing comes from violence and nothing ever could
do direktnog (ceonog) udara moze doci samo ukoliko neko predje na suprotnu stranu, tako da je otprilike jasno sta je u pitanju...
...
pogrseno je napisano u novinama, nije u pitanju kruzni tok, nego bulevar sa 2 + 2 trake.
![]()
I mene bi nejasno koji je to kruzni tok u cetinje osim onaj na ulaz....
znam da nije za odje. ali vidjeh danas kod bloka pet nekome na pezo 206 ukrali dva zadnja tocka. uzas sto se radi.
zali boze kolko naroda izginu ove godine ....
http://www.vijesti.me/vijesti/brkovi...-clanak-157054
gle kakva koincidencija opet tatin sin i sad opet moramo da budemo ljubomorni :roll:
She is only here to annoy herself!
I dok cekam na semafore...cisto da ne bude dosadno...:
![]()
TAKUMI
Sto je ovdje bilo?
zagrlio neku banderu... nazalost vecina bmwa zavrsi ovako
* Profesionalni detailing vozila *Instagram : Tico Detailing
Cini li se mene ovo ili je onome pasatu ostecen branik ispod fara?Reko da tu nije doslo do kontakta?
Ovaj sa Bimmerom je prosao kroz crveno i zakacio Passatliju. Scena od milion dolara.
TAKUMI
Ako je bmw iz pravca zagorica a pasatlija iz maslina onda su ili oba na crveno ili zeleno...
f6
Ja vidim da su vrata od BMW-a potpuno unistena i nesto mi je logicnije da je u BMW-a uletio neko a ne on da je zakacio nekog?
Po meni, bmw je isao iz pravca zagorica pravo ka maslinama a pasat iz maslina skrece ka centru...
f6
BMW je isao iz pravca Zlatice put PG, a Passat iz pravca Maslina via Zagoric.
TAKUMI
Onda je kroz puno crveno proletio u sred bijela dana... Pametno
f6
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks