Samo da javim ovu gresku i da nema ovoga za ubacivanje linka, videa, slike itd.Evo print screan u prilogu:![]()
Last edited by Bronx-PG; 18-10-13 at 10:22.
Mislim da u podforum za oglase treba da bude +jedan iskljucivo za to.
@Bronx
Mnogo se ljudi zali na to. Hvala ti. Vec je prijavljeno VB
Sent from voices in my head using Tapatalk
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Kako vama radi Report Post ? Ja kada to kliknem ugasim forum....
Čim pošalješ report izađe ti database error. Al njima stize report. Kako, zašto, zbog čega, ne znam.
Pošto je loša ova pretraga ne mogah nać pa da pitam ođe:
Kako ono idu infraction poeni?
1 infraction se dobija za ______
2 infractiona se dobijaju za _____
il to nasumice ide kako kome dođe evo tebi 1 tebi 2 itd?
Bješe 10 ako se skupi dobija se ban? A na kolko vremena ide taj bann?
Nista nije nasumice i svak sam skuplja poene do 10 i poslije automat napise rijec ban koji traje 3 mjeseca
infraction poeni su:
Spamovanje, tolovanje, ometanje diskusije.... = 1 traje 30 Day(s)
Nepoštovanje pravila oglašavanja = 2 traje 2 Month(s)
Vulgarnosti = 2 traje 30 Day(s)
Neprimjereno ponasanje = 3 traje 30 Day(s)
Uvrede, prijetnje.... = 6 traje 2 Month(s)
trajanje je samo za prvi poen a sljedeći poen za isti prekrsaj duplira vrijeme trajanja
Ja imam osjecaj kada to kliknem samo napravim veci problem forumu no taj post koji ocu da prijavim![]()
Jel može da se uvede kakva ignore opcija, da ti se jednostavno ne prikazuju nickovi (koje odabereš) i njihovi postovi? Mislim, nema tu neke vulgarnosti i sl. što meni smeta, dok je zatučenost (koje je opet njihovo) demokratsko pravo, koje me izluđuje.
Ta opcija je davno uvedena i nista ne treba uvoditi. Udjes u profil osobe X i dodajes na u ignore listu i gotova rabota
moze li neko
https://forum.cdm.me/showthread.php?t=60742
nothing comes from violence and nothing ever could
Banovan.
Sent from Tapatalk
\\OFL•GIC
Novo pravilo uvesti za oglase. Obavezno..
Makar dignut broj postova, obavezno da si par mjeseci clan..
ili ako se registruju da ima da se popuni da je samo za oglase account, pa da vidi samo npr podforum oglasa..il tako nesto
Zašto neki moraju da budu privlegovani?
Jasno znate ko ima viška naloga na forum ( podforumu Fudbal ), ne vršite selekciju prilikom bana.Neka svi budu jednaki.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Nema privilegije, selekcije.... i pravila vaze za sve podforume i bas su svi do jednoga jednaki. Cim moderatori utvrde da je dupli nalog - leti dozivotni ban, a da si pazljivo pratio vidio bi koliko je prinudnih odmora dato ovih dana. Ako mislis da je tebi jasno koji su dupli a moderatorima nije posalji im na PM te duple i garantovano će detaljno provjeriti.
Anthony i go figure su dupli nalozi, nema tu nikakve filozofije.
"Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.
Mogu ti garantovati da će to detaljno provjeriti jer je valjda logicno da moderatori najmanje vole "dzaba rabotu" i nekog banuju pa se taj isti ponovo pojavi...
info za sve forumaše večeras poslije ponoći pomjeriti jedan sat unazad sa tri na dva sata ujutro :mrgreen:
Moram i ja da se oglasim povodom pravila za oglase. Pravilo je doprinjelo većem off-ovanju nego ikada. Ljudi da bi sakupili 50 postova odgovaraju na sve što vide glupostima, a nerijetko to ispadne i trolovanje i na kraju vjerujem da moderatori imaju više posla nego inače.
Kad vam je podforum oglasi već toliko obiman, onda je ovo zakašnjeli pokušaj da se 'ne napravi buvljak od foruma'. Odavno je poznat po tome što možeš na njemu da prodaš i kupiš svašta, tako da se o tome trebalo ranije misliti, sad je to već uzelo maha. Štaviše, ne vidim problem u tome što vam je jaka ta sekcija, pa to je dodatni plus za forum, jer donosi ljudima dodatnu korist osim razmjene mišljenja. Tako da pustite ljude da prodaju šta misle, svakako će prodati dvije stvari i otići do nekog sledećeg puta, nije da će baš da smetaju forumu. Ako neko bude zainteresovan da ostane i uključi se u razmjenu mišljenja, to će i učiniti i to je dobra stvar. U suprotnom ako ne želi otići će, što je takođe dobra stvar.
Moj prijedlog je - puštite ljude da slobodno postavljaju oglase na mjestu đe ih već ima hiljadu. Sad vam je svejedno.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Da ako ikad proradi "Report"........
da ako proradi forum. otvara se pola sata.
Who let the dogs out
Moze li neko da posredi malo PDF Mobilna telefonija od ovih novih korisnika kojima je jedini post taj na kojem prodaju telefone dje im mjesto nije, i tako PDF cine nepreglednim.
Naravno, biće sređeno![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks