A ko si ti?![]()
A ko si ti?![]()
Uvijek se može otvoriti neka firma, da se porez plaća paušalno... Nije to nikakva ''biznis barijera''.
Ako pravite ozbiljnije pare na mjesečnom nivou, putem interneta, otvorite firmu, zaposlite sebe, i sve je legalno...
Sve se to može srediti. Samo još da se nađe način za ozbiljnije pare.![]()
Ljudi nadjoh na Ebay i na Amazon neki sat koji ganjam duze vrijeme. I imam master card za kupovinu preko neta i tamo mi treba pay pal. A sad je neka ponuda i popust. Ujutro moram sa jednim drugom da se vidim da pokusamo da rijesimo taj problem ako en bi li neko mogao to da mi odradi, placam kafu ili ako je to malo 10e ima od mene)
Edit:
Ako neko zeli da ucini uslugu neka se javi na pm
Last edited by AmFi; 13-10-13 at 20:25.
Javio mi paypal da mi entropay kartica istice i da odradim update podataka ( expire date i ccv) medjutim kad to unesem javlja se neki problem. Jel ovo znak da su mi rekli pa-pa?
f6
Par ljudi se javilo na pm e sad odgovorio sam im ali mi ne pise da im je stiglo a niko ne vrace poruku. Uglavnom hvala jos ima ljudi
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
sad kucam ovo. imam 0.74 i kaze mi ovaj iz suporta da paypal opet obavlja provjeru i da treba 1euro. tako da je to to...
samo ne znam dal da prebacam sad 15eura zbog toga ili da cekam kad budem uzimao nesto pa onda da to odradim, nego se bojim da cu morat cekat tu autorizaciju pa tek onda da kupujem...ili je to istog trena
f6
Ma bolje da odradiš odmah, neće ti propasti pare na kartici![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Razocarao se jer ga fabia ne voli pa je trazio permanent ban
Sent from my Nexus One using Tapatalk 2
Tu es mon héro!
Neka mi se javi neko ko ima PayPal... Treba mi usluga.Ja njemu pare s mog PP-a na njegov, a on meni da toliki iznos uplati na drugo mjesto (sa kartice, ili slično)...
EDIT: Prvi šaljem novac, naravno.
ima li neko paypal da uplatim nekome 20e dacu mu pare na ruke ili uplaticu na racun nije prob
Sent from my Nexus 4
Evo ja ću... Poslao sam ti PM.
Je li ko slao vece svote novca preko Paypal-a, tipa 1100 $?
Meni je ova varijanta stara nasa kartica a zemlja BIH?
Nece mi blokirati account ? Ima li neki limit ?
ja najvise do sad sto sam, je bilo 450e
Njak Njak Njak
Zavisi kakav ti je nalog... je li verifikovan, itd... Imaš tamo u profilu da vidiš koliko ti je godišnji limit.
Ja sam plaćao preko 1000e. Ali slao dam maksimalno do 200e
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2 n7102
Sto znaci verifikovan i sto se desava sa ovim limitom?
f6
Znaci ima da se vidi... Pogledacu.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks