Jedan prelijepi MiTo
![]()
8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
Cao.
Mislio sam da kupujem AR 156 sa 2.4JTD motorom 2002 godiste.
Moze li me ko posavjetovat na sto da obratim paznju kad budem isao da gledam.
Hvala.
Borimo se protiv onih koji su nam ukrali slobodu
Jedan prelijepi MiTo
![]()
mali mito na veliku fotku... moglo bi da ih stane jos 20umjesto ove okoline sto se vidi
![]()
ja mislim da je ovo Mito naseg kolege sa foruma![]()
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
ali je bruka bruka bruka dobra
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
evo i od mene jedne lutkice uslikane u komsiluk
![]()
u tolose , naselje iza stadiona crvena stijena
da covjek stane i samo da je gleda i uziva![]()
Last edited by Stivi; 22-10-13 at 10:56.
uh...moram za moju da narucim ove TI retrovizore...tj ove plastike samojer su na crnu boju jos bolji
![]()
iskreno crna boja na 159 najbolje stoji , pa onda ova... (mada naravno ukusi su razliciti)
nekako sa crnom bojom dodju do izrazaja josh vise ovi farovi naprijed
mada ova boja je sex
![]()
Last edited by Stivi; 22-10-13 at 11:18.
Stivi,koji je motor u ovu crvenu ?
nebih ti znao tacno rec, mislim da je jtd ali nisam bas siguran
Za uzivanje
Smece! Kako trese na 240, pi!![]()
PozdraF Alfisti !!! Jes da vozite/volite najljepsha auta na svijet, ali su zato teshko smece !! :P
pusti dobro je to
sve dok tako nas narod misli mi cemo voziti za klasu bolja a ujedno jeftinija kola
nisi lose uopste chuo no su top motori i nema im smrti bes sjekire
no starije alfe *ebe elektronika a cija je elektronika nego BOSCH tih cuvenih njemaca sto kad nesto naprave tome smrti nema![]()
Svako auto se kvari ako se ne održava... Kod nas ljudi voze auto po 30-40 000 da ne promjene ni ulje, pa kad nešto crkne onda "kakvo je smeće ovo auto, najbolji je Golf 2..." Alfe se kvare kao i sva ostala auto, vozio sam prije nje Renault, Toyotu, VW, Fiat, itd... I uvijek se na auto ponešto mora pokvariti... Toyota je čak 2 puta išla na generalni servis motora u garantnom periodu, jer je masu ulja trošila... Da je bila Alfa, bila bi priča "aaaaa to je smeće" a kad je Toyota onda "desi se na poneku"... :P
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks