8C
Giulietta Sprint
33 Stradale
2600
GTA
Montreal
Spider
156
Brera
8C Competizione
Kupih AR Mito 1.6 JTDm... Uskoro fotografije
Možete li mi vi (pravi Alfisti) dati mišljenje o ovom autu? Jedna stvar je sigurna... Mogu ga satima gledati a da i dalje u sebi mislim "Kako je lijep..."![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
mozemo samo da ti cestitamo i kazemo daj slike sto prije i da te sluzi dobro i boljom da je zamijenis![]()
Fala ti... Planirao sam prvo da uzmem 1.4 QV sa 170 konja, ali kad sam se preračunao (godišnje prelazim oko 30-40K i to pretežno BD-CT-PG) vidio sam da bi mi budžet bio usak po pitanju potrošnje... Tako da mi je QV ostala želja za ubuduće![]()
nek je sa srecom , zdravo je trosio i boljom promijenio
definitivno nisi pogrijesio u izboru , a ljepotu auta nemamo sto komentarisati jer je 10/10
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Nek je sa srecom! Steta sto nije QV...ne zato sto je puno bolja nego je ljepshe vidjetSalim se, JTDm...nema greshke!
Nisam stekao utisak da si fan alfi kada smo zadnji put pricali.
:P
\\OFL•GIC
Ma gazde su tačnije iz Radovića (brat-sestra Kovinić), znam ih... Skoro su otvorili ovaj novi salon i ovlašćeni servis, pa da vidim ima li neko iskustva sa njima...
@Brzi, možeš li mi dati info oko lokacije i broj FanđaTnx.
Evo jedan sneak-peak sa telefona dok ne uzmem DSLR next week
![]()
Neka je sa srecom !! Odlican izbor motora...uz malo para mozhe to da ide kao QV![]()
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
Zna li ko gdje da nadjem flet kabl koji dodji u volan za AR 159?
"Covijek ima dva uva i jedna usta - da bi govorio upola manje nego sto slusa"
jel znas na svoje auto jel imas multifunkcijski volan gdje pojacavas i smanjujem,biras stanice,tempomat i dr..
ako nemas ovo sto sam naveo to ti on moze uz malo rada i truda srediti osim ako nije integrisano u kuciste esp sensora volana....
kad imas taj multifunk nije moguce srediti staru,potrazi negdje ....poz
eo jedna domaca 147ica, po menE najljepsa
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks