pozdrav ljudi, mali savjet treba, koja bi otprilike realna cijena bila za auto u dobrom stanju, opel astra H, limuzina, 2006 - 2007 god, motor 1.9 cdti sa 88kw, možda i onaj od 110kw? nema ih mnogo kod nas.
hvala!
ne kaci se nigdje frende to je fauwe das avto....
pozdrav ljudi, mali savjet treba, koja bi otprilike realna cijena bila za auto u dobrom stanju, opel astra H, limuzina, 2006 - 2007 god, motor 1.9 cdti sa 88kw, možda i onaj od 110kw? nema ih mnogo kod nas.
hvala!
to ti je najbolje da potrazis na aliiexpres ili na ebay
znam da je bilo onih kineskih varijanti
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Zamijenih prije oko mjesec dana akumulator i danas viđeh da su se pojavile neke bijele naslage na polovima. Što mi je činjeti?
Ocisti to celicnom cetkom, namazi medom i cao.
TAKUMI
Moze li se u Dubrovnik bez ZUTOG KARTONA? Zanima me znaci iskustvo otkad su u EU.
Imam zeleni karton, imam medjunarodnu vozacku i imam ovlascenje/punomocje od vlasnika ovjereno u sudu al reko da pitam, Evropa je to jado moj!
Putujem sjutra pa...vam hvala na brzim informacijama![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Sto bjese to?
Zna li neko gdje mogu naci crijevo iberlauf za fiat-a bravo
Ljudi treba mi pomoc...Ali realno da mi kazete, bez subjektivnosti....koji od ova dva auta biste vi izabrali.
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...ml?origin=PARK
http://suchen.mobile.de/auto-inserat...ml?origin=PARK
TU SEI TUTTA
LA MIA VITA
AC MILAN
Bemve naravno ;-)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Treba da podignem saobracajnu a imam nekih kazni, koji broj da zovnem da mi kazu koljko para i na koji racun?
Na onaj 407-530 se ne javlau
neki BiH sajt za prodaju novih guma? zna li ko?
Kako si krenuo, i ti ces nabit toliko, za 10 godina naravno.
TAKUMI
Za sta su zaduzeni osiguraci koji su u kutiji na akumulatoru(oni jaki od 150A, 50A...)? Primijetih danas da mi je pregorio jedan od njih od 50A.(Prvi gledajuci s desna na lijevo, ima ih 5 kom.)? Nisam primijetio nesto da ne funkcionise. U pitanju je golf 4 tdi AJM
Pozdrav
Za punjenje, glavnu elektroniku i to...
TAKUMI
Da pitam kao i svi bez da me prozivaju, pitam.kao i svi sto vam je...
DSG automatski menjac kod Golf 5, nesto je poceo da mi stuca, treba li ulje da mijenjam ili sto da radim, malo ga teze izbacim iz P kad ga parkiram, kao da zaglavi... Ili je do motora, bas se ne razumijem, ali bih se usr*o da crkne, kosta 1500-2000 da se zamijeni -,-
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
Molio bih broj ili lokaciju dobrog električara za probleme sa paljenjem, trokiranjem, gubljenjem snage i sl...Audi 80 1,8s monopoint
Dje mogu da nadjem displej AC klime, i citav onaj njegov okvir, sto se izvlaci kao kasetofon, a dodje ispod njega, za Seat Toleda 2001 godiste?
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks