Po ljepoti su tu nedje
'→tt⁴'
Clean as ****:
30 000 milja, usla voda i rikavela oba, 105 eura:
Ali zato...:
![]()
TAKUMI
U prvi momenat sam pomislio da si bio na sajam u BD i analizirao neki model![]()
Ma jok. Ovo mi je weekend krama.
TAKUMI
nova s klasa...ne znam sta reci. mislim da b7 i a8 mogu u staro gvozdje.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
nova C klasa
Presmijesno izgleda od naprijed.
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
Kao mala S klasa.
TAKUMI
zamisli samo grill masku bez ovog mercedes znaka koji dolazi na jacu opremu amg i sl. ona maska ravna resetkasta....
poput ove............. http://i.ebayimg.com/t/Mercedes-CLK-W208-Front-Radiator-Grill-97-02-Genuine-/00/s/MTIwMFgxNjAw/z/vmkAAOxyFjNSM3Ow/$T2eC16Z,!zIFIeFC4VwBBSM3OwRdY!~~60_12.JPG
Što mislite o C220cdi, 08 godište, 140 000 prešla, automatic, 13 hiljada. Kakvi su za održavanje, koje su mu mane i sl. Samo da ne bude tipa smeće, krama, ne valja qrca jer ga je Juan iz Murotvine vidio kroz zamgljeni prozor sajma ljeta davne dvije iljade sedme i sl.
Jako fin autic, samo sto Novica rece, malo prostora ima unutra. Pogotovo za co'eka 180cm i vise.
hahaa a što će primitivac, ne zna kako drugačije da odgovori poltron, svakako sam stavio na report post, ako to uopšte funkcioniše.Nego, što se kola tiče. Naprijed C klasa nije mala, ja sam 187, sasvim dovoljno ima prostora, a pozadi rijetko koga vozim tako da mi je to manje bitno. Za te pare mislim da je best buy, mogao bih da kupim bmw-a trojku ristajling sa slabom opremom za te pare znači bez kožnih sjedište, automatskog mjenjača, navigacije i sl a da ne pričam o tome što C klasa modernije izgleda, motor savršen, dovoljno brz, 170 konja. Razmišljao sam i za Hondu Acorrd 2008 godište, 2.4 motor ali benzinac, straaašaaan auto samo što dosta prelazim km a on ne može ispod 12 litara da troši :/.Nemam pojma, ovih C klasa ima dosta, uvijek lako mogu da nađem djelove, majstora gdje god hoćeš, registracija nije skupa, relativno brz.
Pa kad ti sa 187 gurnes sjediste skroz pozadi do kraja, niko vise ne moze sjest. Znaci, odbij zadnje lijevo sjediste.Po meni, prostor mu je mana. Ostalo sve je dobro.
![]()
Auto od 4-4ipo metra a trosjed a? Ja to ne bih mogao da svarim.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ako nije problem to sto pozadi ne ostaje mjesta, onda se ne bih razmisljao. U svakom slucaju, prije bih izabrao Mercedes C klasu nego li BMW 320 (pogotovo ako je motor N47 koji je veoma nepouzdan) ili Hondu sa 2.4 motorom (vrlo brzo ce joj cijena padati i tesko ce se prodati kasnije).Mercedes ce uvjek drzati dobru cijenu a i taj motor je provjeren i dobar. Srecna kupovina
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks