Atalanta
Bologna
Cagliari
Catania
Chievo
Fiorentina
Genoa
Internazionale
Juventus
Lazio
Livorno
Milan
Napoli
Parma
Roma
Sampdoria
Sassuolo
Torino
Udinese
Verona
Da je Macari trenerski mag pa od starta da mu igraju Belfodil, Olsen i Kovacic! Kad bi dobili sve novine bi ga hvalile jer je imao muda da im da sansu.. Ali ne, sto je sgurno sigurno je, samo da se ne primi gol..
Postoje dvije velike ekipe u Milanu - Inter i Inter Primavera. Giuseppe Peppino Prisco.
Dočekasmo.
Očekivao sam Gia, ali dobro je ovo. Samo što će Ljorente da opet izgleda smiješan sa centaršutevima Asamoe i Padoina.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Nemoj me dic na sprdnju, ali u centarsutevima Padoin je sef i za Lihta i Islu...
Mada, Ljorente je vec jedan dao glavom, neka bucne danas jedan komad i tesko ce ga Conte moc kulirat ubuduce...
Juve je prosle godine izdominaran 3 puta: Od Firence jednom i Bajerna 2 puta. Jednom je i Shaktar bio blizu, ali nije to bilo to.
Neću, to je istina. Mislim da je protiv Kopenhagena ušao i pokazao momcima odmah kako se centrira. ALi već sledeći meč limite pokazao.
Nemoj tako, za navijače Juventusa je Licht WC igrač, umalo me linčovali nijesu kad rekoh da je ograničen. I to baš protiv Lacia kad je izdominirao. Sad kad se po običaju ne pita sledećih 10 mečeva, niko ništa.
Tako nekako...bilo je još par mečeva kad je nadigran, ali u globalu Fiora i Bajern su ga baš sjebali. S' tim da je protiv Fiore bod izvučen.
Ja znam da juče me je stvorilo
I znam da danas je danas
i da sutra stvaram sam...
Istog smo misljenja, cak mi se ne svidja ta opcija, jer je prvi igrac koji ce biti zrtvovan zbog njega, Guarin. A on konacno, pocinje koliko-toliko konstantno da igra.
Ja se slazem, ali vidis da nema srece evo 3-i godine unazad. Belfodil je dobar igrac, ali mu fali drskosti (a ona se stice igranjem, ne sjedjenjem na klupu, i to WM treba da shvati). I Mazzariu bar po formaciji, jer ekipa sa samo Palaciom naprijed (koji prije svega, sam po sebi, nije prvi spic), tesko moze da ugrozi protivnika. Sa tom formacijom, nocas se jedino dobija kontrama i polukontrama, i eventualnim ubacanjem Guarina i eventualno Taidera. Ne znam, vidjecemo i WM-u treba vremena da uklopi sve, da shvati sto se ocekuje od Intera (pritisak pobjeda, ma koliko god ekipa ne bila jaka), i na kraju krajeva, i od njega samog.
EDIT: Gazzetta javlja da Icardi nema preko 20min u nogama zbog nekog udarca koji je dobio. Znaci, cijeli napad na Palacia, i eventualno Belfodila, ukoliko se budio jurio rezultat.
Last edited by trojkam; 20-10-13 at 12:56.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Kako ocajna igra lacija pa ovo je bruka. Nula.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Lose igraju. Po meni, ovo je najvise do uprave. Ova ekipa je prije godinu-dvije imala odlicne temelj da se nadogradi. A oni su samo kozmeticki osvjezili sa nekoliko igraca koji nisu donijeli skok u kvalitetu. Steta.
“It’s not who we are underneath, but what we do that defines us.”
Kakvo slavlje Colantuona na kraju hahahahah, slicno sam nesto i ja uradio.![]()
Bilo je kontakta ali ne dovoljno za penal.
Paul!
Last edited by PavleCL; 20-10-13 at 14:43.
Kljucccccccc pogba wuf wuf :d
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
Pogbaaaaaaaaaaaaa
I can't explain and I won't even try
Pokrasmo i ove lagano idemo dalje dajte taj Real
Sono troppo sexy per lavorare.
ПРАВДА ЗА ВЛАДА!
mmmmmmmmmmm
BBNSC
4:2, ahahahahha.
Rosi het trik, kesa. :mrgreen:
Je li moguce ovo ljudi
I can't explain and I won't even try
Sprdaju li se![]()
Raise my hammer,take my aim
Nema Kvaljarele da rijesi ovoSramota stvarno kakve golove je Buffon poceo u zadnje vrijeme da prima a ni odbrana nista bolja 4 gola u 15 minuta, talenat za to treba.
nema me 5minuta,juventus prima 3 gola ahahah
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks