Tubemate.
Ima li neko dobar Youtube downloader?
Tubemate.
Tu es mon héro!
Mene nervira jer masu nekih reklama i zezancija ubaci...
Tako da to radim preko kompa...
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
I mene to smara
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Je li moguce da nijedna krekovana verzija PowerAmp-a ne radi? Instalirao sam zadnju (build 534) i posle 3, 4h mi izlazi obavjestenje da ne moze da se verifikuje.
Kako ove druge aplikacije rade...
Ima li neka zamjena za javu za android posto ista nije podrzana u pm. Fali mi java za gledanje filmova on line.
Sent from my Nexus One using Tapatalk 2
Tu es mon héro!
procitah nedje da se HTC One S-u vise nece apdejtovat softver i tak oto...jel istina to ?
No Signature
istina...
(nečitko)
Stric mi ima samsung s duos i neće da mu prihvati memorijsku od 2 giga, koja pak radi na moj galaxy. Jel imao ko takvih problema?
E sad ne znam jesam li pogodio temu, stoga ne zamjerite![]()
Formatiraj je iz Galaxy S duos -a.
Neće da je učita uopšte. A da je formatiram u moj galaxy, pa da je onda ubacim u duos?
Neće ni ovo, stvarno ne znam koja je muka. Uglavnom podaci su prebačeni.
I da (pošto sam lijen toliko da ne mogu tražit' po prethodnim postovima) jel ima kakva dobra aplikacija za gašenje ovih drugih koje su neaktivne?
Last edited by Lord Vejder; 23-10-13 at 16:31.
Last edited by Rakun; 26-10-13 at 13:59.
"Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi
Na moj galaxy duos je kartica od 16gb i 8Gb i obje rade bez problema
Biće da Kartica nešto zeza
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2 n7102
Koji GPS da instaliram na Alcatel Idol? Treba da moze da radi nezavisno od interneta, tj da skinem mape. Trebaju mi mape za CG i Srbiju.
IGo...
Ako nemaš ubaciću ti ja, samo se javi na PM
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2 n7102
Ljudi jedno pitanje,koliko se krecu sad polovni dobro ocuvani HTC sensation XL?Koliko mu baterija traje i kakvih iskustava korisnoci imaju sa tim telefonom?
Ima li ko da ga prodaje?![]()
Ljudi odakle skidate paid aplikacije za dzabe..? Ja sam nesto na aptoidu oduvijek, a kad je neka "teza" igrica, moram na torente pa ce mucit prebacivanjem obb fajlova ... Cisto da vidim jesam li u toku, ima li neka nova fora?![]()
koja je varijanta za kupovinu aplikacija iz cg?
ili jos bolje ako neko ima Remote For Apple TV 1.7.8 ?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks