Stavi za zemlju hrvayska pa ti je postarina 7 evra. Putovace dan dva duze
Sent from my ALCATEL_one_touch_995
Treba mi par stvari sa Sportsdirecta, ukoliko neko oće da zajedno naručimo pa podijelimo poštarinu neka se javi. Može i na moj nalog. Ne isplati mi se naručivat samo te stvari, jer je poštarina 24e uglavnom.
Stavi za zemlju hrvayska pa ti je postarina 7 evra. Putovace dan dva duze
Sent from my ALCATEL_one_touch_995
My Job Is Top Secret. Even I Don't Know What I'm Doing.
Laik sam za narucivanje sa neta pa mi treba savjet
Htio bih da narucim sat sa ovog britanskog site a koji je neko postavio par stranica iza. http://www.thewatchhut.co.uk/Fossil-...ch-ES1967.html
Procitah prethodni komentar da nasi carinici carine satove skupo. Moze li savjet kako da porucim a da me ne oderu?
Hvala
Mislim da je jos uvijek limit za carinu 150€, tako da ako ti je roba zajedno sa cijenom postarine do toliko neces placati carinjenje, samo carinski pregled 1-4€. Ako ti iznos prelazi, onda se obracunava carina po carinskim tarifama i plus PDV, mada sam ja imao nekoliko posiljki koje su bile blizu, oko 170-180€, i nisu mi carinjene, to kako budu raspolozeni![]()
hm, vrijedi viđet. jer mene je skoro svaki paket bio oko 25e za poštarinu, bolje patike jedne na razliku dodat
edit: evo sad baš poredih cijene. promijenih državu na hrvatsku i poštarina 10eura. na cg je 24. ali cg je air a ovo road. tj vjerovatno royal mail-om šalju
Last edited by Dutch; 18-10-13 at 18:52.
Jos uvijek je do 150 eura. Gleda se cijena robe bez postarine.
Haha u pravu si to. Stevane ja sam masu posiljki imao, moze se desit i do 60 dana da cekas. Bas sporo ide. . . A kako ide ovo ako narucis u hrvatsku, oce li je sigurno proslijedit pud ovamo?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Last edited by []-DJ_Sm!nkA-[]; 19-10-13 at 15:13.
" Nepismen ali pun para . Jesam li ovo dobro napisao ? "
Pitanje jedno..
Napravio sam naloge na Payoneer i Skrill, moguce da ce mi trebati za jednu rabotu..Pa da pitam ovdje vise mi odgovara informacija od nekog ko zna nego da trazim po netu i sl..
Za sto ih sve mogu koristiti, kakve su mogucnosti?
jer niko nije otvorio na interfon od zgrade,a ispred zgrade ne moze ostavit![]()
sto je potrebno za trgovinu sa sajtova aliexpres i ebay?
ima li kakvih zackoljica ili je dovoljno visa das adresu i manjevise to je to?
Ako pitas moze li visa- moze i mastercard.
Ako mislis ima li nekih deugih zackoljica onda ne. Samo u startu stavi montenegro da bi vidio dje je shipping free i to je to..
f6
za aliexpress - visa ili mastercard
za ebay ima dooosta zackoljica, drs' se aliexpress-a![]()
Moram da primjetim da su neke stvari na Ali duplo jeftinije nego na ebay, a u pitanju je ista stvar i iz iste zemlje se salje. Dakle, nesto sto sam htio porucit sa ebay kostase sa slanjem 62$, dok potpuno ista stvar na ali, cak su stavili iste slike u opisu, isti opis, isto mjesto i grad odakle se salje, pa kosta 32$. Razlika je u cijeni proizvoda, dok je shipping isti, tj razlika je u 1-2 $, dok je cijena proivzoda 3x manja!
Isto tako je i obrnuto ponekad - na ebay-u je neka stvar mnogo jeftinija nego na ali, iako stize iz potpuno iste zemlje..
zasto je to tako...
Veći procenat moraju platit ebay-u za transakciju, pa paypalu plaćaju,možda ih i njihovi klepe jer idu preko strane firme itd. A i navikli da prodaju tamo po takvim cijenama a na ali ih je veći broj i mislim da su i dalje u fazi širenja itd.
UPOZORENJE ako ste se registrovali na PayPal Srbija: prodavac neće moći da Vam refundira novac po isteku 60 dana od kupovine. Desilo se da mi nije stigla neka sitnica iz Kine, pa mi je nakon oko 50 dana prodavac ponovo poslao. Čim sam mu napisao da ni poslije bezmalo četiri mjeseca robe i dalje nema, odmah je predložio refundaciju. Nekoliko sati kasnije javlja da je pokušao da mi pošalje novac ali dobija poruku "Currently PayPal accounts in Serbia are only able to send payments. This recipient is not eligible to receive funds." Odmah sam se obratio PayPal-u i nakon 24 sata dobio odgovor da oni nemaju rješenje za tu situaciju, i predlažu da koristimo neki drugi način za slanje novca. U ovom slučaju, srećom, radi se o veoma maloj svoti, ali bi posljedice mogle da budu ozbiljne ako je u pitanju neka veća suma.
Rješenje koje mi pada na pamet je da na Entropay nalogu otvorim drugu Visa karticu, i da sa njom registrujem PayPal nalog u nekoj drugoj zemlji. Onda bih javio prodavcu da novac uplati na taj nalog. Ipak, zbog 8$, možda neću ni raditi oko toga.
Moći će da refundira, odnosno da uradi povraćaj u roku od 60 dana, međutim on je pokušao da ti uplati novac i to nije moguće na srbijanski PayPal. Hrvatski radi bez problema po tom pitanju.
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Jeste li imali problema sa "dopunjavanjem" Entropay Vise-pokušavam juče i danas da pošaljem novac na nju-ne može,ni sa karticom podgoričke ni sa karticom ckb banke...imam novac na računu,nije mi jasno što se dešava???????????
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks