Page 506 of 666 FirstFirst ... 6406456496502503504505506507508509510516556606 ... LastLast
Results 12,626 to 12,650 of 16635

Thread: Iz raznih novina II

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Pretpostavljam o kojoj se ekipi maloumnika radi.Manji su od makova zrna ali kad su u svohe selo DG djeluju coporativno hibridi odvratni.

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    Dje je sad onaj Stradivari,bjeshe li tako ???
    Koji me pita ima li vishe od 3 % srba koji bi nam se krvi napili da im ne daj Boze moze bit ' ???!!!
    Pa 3% uopšte nije malo, to u apsolutnom iznosu dođe preko 20 hiljada ljudi u populaciji od 650 hiljada.

Inače, nije problem u Srbima, Crnogorcima, niti bilo kojoj naciji. U svakom društvu postoji određeni broj ekstremista, zatrovanih raznoraznim ratobornim ideologijama. Na prostoru bivše Jugoslavije je taj broj vjerovatno i veći, zbog okolnosti iz bliske i dalje prošlosti koje su nam svima poznate. No, problem je što te ekstremističke strukture nemaju adekvatan tretman od strane države i društva (u najširem smislu) kakav bi imali u civilizovanim zemljama.
    Last edited by johnny bravo; 17-10-13 at 22:30.
    In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Zar jos ti Cetinjani nijesu uhapseni jer je u pitanju evidentno provociranje???? Kakav je to nacin sa nosenjem zastava ito jos crnogorskih ????? . Zbilja kod nas nema pravne drzave i dokle će se tolerisati tako maltretiranje od strane Crnogoraca i provociranje mirnih gradjana ophrvanih egzistencijalnim problemima sa evidentnim klinickim dokazima bolesti. .

Thanks Thanks Given 
    9,182
    Thanks Thanks Received 
    4,006
    Thanked in
    2,403 Posts

Taman tako,treba Cetinjane uhapsit,ma ne samo njih no bilo koga ko nosi zastavu drzave u kojoj zivi.
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a i oni .....8-9 cetinjana nije se mogla odbranit od 4 nekakva pacova ....
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    192
    Thanks Thanks Received 
    308
    Thanked in
    225 Posts

Drzavne institucije treba da stite gradjane, a ne da gradjani preuzimaju sami odbranu u tom revansh smislu.. Sreca sto nisu reagovali. "Lausevic" odbrana nije potrebna i suzdrzite se od takvih "savjeta" ili kritikovanja maltretiranih ....Za ovo su odgovorni oni koji su zaduzeni da stite i uspostavljaju red i mir.
    Hvala Lepo

Thanks Thanks Given 
    2,119
    Thanks Thanks Received 
    3,797
    Thanked in
    1,602 Posts

Quote Originally Posted by Tattoo View Post
    a i oni .....8-9 cetinjana nije se mogla odbranit od 4 nekakva pacova ....
    A tek bi onda tragedija bila...zamisli naslove u Dan. Napad na srbe iz d.gorice, pa onda ide dokumentarac, pa afera d.goricki srbi, pa se trazi ostavka djukanovica... Iha
    f6

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    74
    Thanked in
    40 Posts

Goli Otok.

Thanks Thanks Given 
    2,051
    Thanks Thanks Received 
    6,299
    Thanked in
    2,928 Posts

Što to bi? Ma, ništa, to DPS zatvara pun krug ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Neka ih sve uhapse. Jedva cekam, I da se, makar u naznakama, vidi ko je sve organizovao.
    El Re, jugendi u exyu su Hrvati i samo Hrvati. Vjerujem da Hitler nije mogao da vjeruje koliko ga Hrvati vole.
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by niksicanin 24 View Post
    Neka ih sve uhapse. Jedva cekam, I da se, makar u naznakama, vidi ko je sve organizovao.
    El Re, jugendi u exyu su Hrvati i samo Hrvati. Vjerujem da Hitler nije mogao da vjeruje koliko ga Hrvati vole.
    Ma hvala Bogu, da je na kraju krajeva dosao netko tko je tek tako razoktrio misterij napada, a tocnije zlocinacke zavjere protiv ugrozene srpske manjine u CG!
    Samo sad shvatih da su napadaci svi do jednog bili pripadnici Crne Legije, i da je napad bio koordiniran direktno iz Zagreba! Svatko zna da su "Kosovo je Srbija", "Jeb***m vam majku crnogorsku!" i "Dajte mi srpsku cicvaru!" tradicijski ustaski ratni poklici ...
    Hvala lEpa na informaciju!
    Last edited by A+A; 18-10-13 at 08:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by A+A View Post
    Ma hvala Bogu, da je na kraju krajeva dosao netko tko je tek tako razoktrio misterij napada, a tocnije zlocinacke zavjere protiv ugrozene srpske manjine u CG!
    Samo sad shvatih da su napadaci svi do jednog bili pripadnici Crne Legije, i da je napad bio koordiniran direktno iz Zagreba! Svatko zna da su "Kosovo je Srbija" i "Jeb***m vam majku crnogorsku!" tradicijski ustaski ratni poklici ...
    Hvala lEpa na informaciju!
    Hahahah, a ti si onaj lik koji je Srbe svrstao u genocidne narode u Prvom svjetskom ratu. Nestasan si, nema sta
    Nije ni cudo sto ti je nepoznato da su Hrvati bili Hitlerovi jugendi, nacisticko cvijece(smece).
    Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Hahahah, a ti si onaj lik koji je Srbe svrstao u genocidne narode u Prvom svjetskom ratu. Nestasan si, nema sta
    Nije ni cudo sto ti je nepoznato da su Hrvati bili Hitlerovi jugendi, nacisticko cvijece(smece).
    Zaboravio si dodat da su takodjer i razlog globalnog zagrijavanja te hladjenja Golfske struje ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

http://www.portalanalitika.me/drustv...ke#CommentForm
    Brat one postenjacine izdao knjigu o medijskoj bandi. Neka, ako.
    Nego, kad ce skupiti materijal o supruzi ovoga Djuranovica glede milion evra. Sto smo mi dali milion evra Djuranovicevoj supruzi? Cime nas je ona zaduzila da joj vracamo dugove? ZNam da je on podguzna muva ove vlasti, ali brate sto je mnogo, mnogo je.
    Inace, svi moguci drzavni organi se reklamiraju kod ovoga Djuranovica. Nisam siguran da je nesto on atraktivan, pa da mu se toliko placa. Mada, interesantan mu je sajt. Kad se trebaju popljuvati Srbi ima bezbroj komentara. Kad je tema katastrofa od zivota u Crnoj Gori nula. Ili ne pustaju, ili Crnogorci vole da pljuvaju.

Thanks Thanks Given 
    9,182
    Thanks Thanks Received 
    4,006
    Thanked in
    2,403 Posts

@niksicanin24 Svaki tvoj post upucuje na to da si potomak nekog ko je s velikim zarom 90-ih trchao ka Dubrovniku...nishta se ne mijenja kod tebe u tom pogledu ...tragichno ili tragikomichno,izaberi sam.
    ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad se trebaju popljuvati Srbi ima bezbroj komentara. Kad je tema katastrofa od zivota u Crnoj Gori nula. Ili ne pustaju, ili Crnogorci vole da pljuvaju.
    Koliko je bilo komentara u slucaju Kadija, hocemo li da se prisjetimo? I kakvi su sve tekstovi i po Crnoj Gori i Srbiji tada bili napisani, komentare obicnih smrtnika vec da ne spominjemo. S tim sto se tad Srbi ne zaustavise na pljuvanju no koliko se sjecam oni Beranci ili koji vec bjehu u prijateljsku posjetu?

Thanks Thanks Given 
    579
    Thanks Thanks Received 
    784
    Thanked in
    393 Posts

Bojović: Država u kojoj cvjeta velikosrpsko huliganstvo osuđena na propast

Komentari (6)A A A

Nedavni sramotni i nasilnički napad na crnogorske navijače sa Cetinja logična je posljedica manipulatorske i demagoške nacionalne politike Demokratske partije socijalista DPS, ocijenio je predsjednik Pravedne, Rade Bojović.
    Rade Bojović

"Đukanovićeva politika kojoj su svi saveznici samo ako to podrazumijeva produžetak lične i stranačke vlasti, prirodno završava u Amfilohijevom govoru mržnje - bilo da se radi o crnogorskom nacionalnom i vjerskom identitetu, evropskom građanskom društvu ili pravima seksualnih manjina. Zato je i država u kojoj je moguće da cvjeta velikosrpsko huliganstvo i nasilje nad građanima koji nose crnogorske državne zastave osuđena na propast", ističe Bojović.

Pritom, dodaje on, politički motivisano nasilje samo će još jednom pokazati koliko su "nesposobni i metiljavi organi vlasti".
    "Što će se jednako potvrditi kroz traljavu istragu ili tragikomičnu kaznenu politiku. Istovremeno, sve što se u posljednje vrijeme događa u Crnoj Gori upućuje na potrebu odlučne homogenizacije državotvorno i reformatorski motivisanih slobodnih građana. Svakodnevno treba stvarati uslove za smjenu i slabljenje komercijalno-samoreklamerskih crnogorskih parlamentarnih partija koje sve manje-više plagiraju gnjilu politiku DPS-a", zaključio je Bojović.

In vino veritas

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Quote Originally Posted by AL no1 View Post
    @niksicanin24 Svaki tvoj post upucuje na to da si potomak nekog ko je s velikim zarom 90-ih trchao ka Dubrovniku...nishta se ne mijenja kod tebe u tom pogledu ...tragichno ili tragikomichno,izaberi sam.
    Nisam trcao po Dubrovniku tada. 89. godine sam bio na Lapadu 10 dana na ljetovanju, a godinu kasnije na koncertu Crne Udovice(ako si cuo za njih).
    Znas, vrlo sam osjetljiv ako me neko napada na nacionalnoj osnovi ili jos dodaje nesto. Generalno smo los narod, ali necu da otcutim ako se jos nadodaje.
    I ako mozes, odgovori mi. Sto se lozis na Dubrovnik? Jesi li ti bio toliko u Dubrovniku pa te nesto posebno potreslo? Ovo nije samo za tebe pitanje.

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Hahahah, a ti si onaj lik koji je Srbe svrstao u genocidne narode u Prvom svjetskom ratu
    Zasto samo u Prvom? ... i u Drugom, i u svim sljedecim ratovima takodjer. I, sto je bitno, svaki su od njih IZGUBILI, jer je njihov omiljeni svetosavski nacin vodjenja ratova 30 protiv 7 ... i samo ovako, ali ona podlost vazi samo jednom, pa dalje slijedi neka Oluja, Blijesak iliti Referendum i, evo je, srpska se zemlja ponovno skraca kao sto je chagrinska koza. PS Naravno da ne mislim na sve Srbe, nego samo na one svetosavce s fanaticnim blijeskom u bijesnim ocima.
    Last edited by A+A; 18-10-13 at 10:25.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    204
    Thanked in
    153 Posts

Nemoj da lazes. Srbi su dobili oba svjetska rata, u oba su bili protiv Njemaca, za razliku od, recimo, Hrvata, koji su bili najvjerniji nacisticki saradnici. Ako ne znas pitaj. Srbi nisu nikoga napali ni u prvom ni u drugom velikom ratu. Mislim, lupetas za medalju, mozda sto ne znas srpski jezik, pa da ti se oprosti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

...ne mislim na sve Srbe, nego samo na one svetosavce s fanaticnim blijeskom u bijesnim ocima.
    Ovo neki naučni experiment? Uticaj distorzije na moždane ćelije........ uz aditive....???
    Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Srbi nisu nikoga napali ni u prvom ni u drugom velikom ratu.
    Dobro je da si ovo napisao bas na Crnogorskom forumu

Thanks Thanks Given 
    230
    Thanks Thanks Received 
    73
    Thanked in
    57 Posts

Quote Originally Posted by Divlad View Post
    Ovo neki naučni experiment? Uticaj distorzije na moždane ćelije........ uz aditive....???
    Utjecaj "srpske cicvare" ...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dobro je da si ovo napisao bas na Crnogorskom forumu
    Čiji je forum... po svoj prilici godište igra odlučujuću odluku jednog takvog fenomena...
    I odakle vam da Srbi nisu nikada išli da nekoga osvajaju? Pa ko napade Bugarsku 1885 kad su im pi*ku pocepali kod Slivnice? I to ih je bilo duplo manje nego srpskih vojnika? Pa ko spali Carigrad sa Barbarosom po papinom naredenju? Možeš ti svakom narodu naći manu ako je tražiš.

Dok je već nešto sasvim drugo T-55........taxi služba od Zadra, Vukovara, Kupresa do bogme Prizrena!
    Lakše mi je da govorim ISTINU, jer mi je svakako važnije da živim u miru sa sobom, nego li sa tobom!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ako se okrenemo ovim pričama nema kraja diskusiji, jer nema konačnog zaključka....A OVAKVOG ISHODA SE TAKO TREBA PLAŠITI, SA NAŠIM VIOLENTNIM MENTALITETOM... Ne bi me začudilo da nekoliko budala tako polarizuje narod da ne bi bili ni svjesni što se sa nama dogadja.
    Poslednji put da sam vidio društvo koje mi imponuje, dakle vidio TOLERANCIJU, KAO NAJEVROPSKIJI KVALITET, kad sam počaščen večerom kod moga prijatelja Milovana...Tad je bilo DIVNO VIDJETI kako ljudi potpuno različitih uvjerenja komuniciraju i uspijevaju da nadju način za razmjenu mišljenja na gospodski način. Ali kod njega su ipak bili ozbiljni ljudi, koji čine crnogorsku elitu...te se bojim da je TO BILO IZUZETNO USPJELO VEČE, A NE VEČE KOJE JE DOKAZIVALO NAŠU DUHOVNU ZRELOST I EVROPSKU TOLERANCIJU U PRAKSI.

Da pojasnim tvrdnje:

U II sv ratu u Srbiji, kao i u CG, bilo je svih fela i partija: U Srbiji bilo je klasičnih fašista (Ljotićevci), sipmatizera fašista-srpskih nacionalista (Nedićevci), onih koji su balansirali na sve strane (Četnici), kao i onih koji su ratovali bez milosti, ne gledajući na ugroženu biološku supstancu (Partizani, koji su prihvatili 100 strijeljanih za 1 poginulog Nijemca u Kragujevcu, za napad u okolini Kraljeva..to je posebna priča , koju sam prije par godina ispričao na forumu)....I svi su sa svima kao nešto pregovarali,a u stvari se lukavili i pokušali da se medjusobno prevare....i okoriste svakako.....ZAJEDNIČKO IM JE DA SU SE SVI MEDJUSOBNO KLALI!!! Čak su Ljotićevci bez imalo griže savjesti špijali Nijemcima četničke simpatizere, koji su poslije bili strijeljani na Starom Sajmištu. Malo njih zna da je spiskove za strijeljenja kukalih maturanata u Kragujevcu pravio Marisav Petrović, Ljotićev pukovnik....

U CG slična priče- takodje je bilo Četnika, sa istim programom Velike Srbije (mada je dosta njih zaista bilo za Jugoslaviju), Federalista (Krsta Popovića), koji su bili za saradnju sa Italijanima, pod uslovima koji su čuvali taj jadni narod, ali su bili kolaboranti...Ipak, svi kolaboranti su od te saradnje DOBRO PROFITIRALI. Podsjećem na kuriozitet, koji nas odslikava- Njemačka komanda je imala toliko anonimnih prijava o stvarnim i tobožnjim komunistima, da je bila prisiljena da na vrata napiše da ubuduće ne žele da primaju anonimne špijnuske prijave o navodnim simpatizerima komunista-(o bruke crnogorske!)....Bilo je i partizanskih zločina mimo svijet-napravili su "pasja groblja" kod Kolašina, gdje su bez milosti bačali "kulake" i tobožnje simpaatizere neprijatelja, zapravo domaćine ljude koji nikakve veze nisu imali sa zlim rabotama, osim što su bili malo bogatiji od prosjeka, pa onda medjusbno-"lijava skretanja"...U svakom slučaju Partizani su bili najmanje skrupulozni ratnici, koji su prihvatili BAŠ SVAKU CIJENU da plate, samo da oni dodju na vlast.
    Riječju, sve je to bila jedna velika BRUKA!!!!!!!!!!!

Kako sad da se čovjek opredijeli za jednu istinu?

Ko zna istoriju može samo da kaže: "Znam ja nas-j*bo ja nas"! NEMOJTE DA PONOVIMO TO, ZAKLINJEM VAS...NEDAJTE VI MLADI DA VAS GRUPICA OSTRAŠĆENIH VAŠIH VRŠNJAKA-BUDALA NATJERA NA PREKOMJERNE REAKCIJE, JER PAMET IPAK TREBA DA CARUJE!
    Vjerujte Bone-u za ovo:
    NEMA KONAČNE ISTINE, NEMA KONAČNE ISTORIJE, IMA SAMO RELATIVNIH ISTINA, IMA RELATIVNIH ISTORIJA (kako je ko doživljava) I PRISTUPA SVEMU SA MJEROM I ŠIROKIM RAZUMJEVANJEM SPLETA OKOLNOSTI.

Pozdrav,
    Last edited by Old Bone; 18-10-13 at 12:35.
    "Svoj posa i svi na radne zadatke...i vrijeme je posle par stotina godina da pocnemo sa malo rada"

Page 506 of 666 FirstFirst ... 6406456496502503504505506507508509510516556606 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)