Ima li neko mogucnost da mi provjeri za jedan diferencijal je li mi odgovarajuci? Hvala Ja sam na brojevima...
Ima li neko mogucnost da mi provjeri za jedan diferencijal je li mi odgovarajuci? Hvala Ja sam na brojevima...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Kod koga ugraditi parking senzore?
@DadoMonte
Dje si ih kupio?![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Ugradio sam dosta tih senzora i uvijek sam dobio ureznicu.
Zadnji put sam ugradio na Aurisa, obavezno "skinite" cosak ziletom, kao dolje:
Display je pasovao kao budali samar:
![]()
TAKUMI
Ima li ko kod nas da farba kozne siceve? Cuo sam da farbanjem mogu da se odstrane bore na sicevima.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Ne znam radi li ko to kod nas, ali može farbanjem da se naprave da su kao novi, imaš po netu tih proizvoda masu, leatherique je jedan od boljih
Pa ti posle farba ljeti na guzicu ostane![]()
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
A inace je koza crna ili bez kad se odere sa zivotinje..jes...ccc
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2
doslo vrjeme da se promijeni potpis :)
Ada eSvejedno je farbana tako da nema mjesta toj priči ako se kvalitetno odradi
![]()
Ima li sa se uzmu parking senzori sa single din display - om koji se izvlači i koji u isto vrijeme ima i za rikverc kameru i auto muziku :smile:
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2 n7102
Last edited by Bugi; 21-10-13 at 09:07.
Ima li dje kod naa da se kupi leatherique?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Nisam ih još kupio, ako išta budu valjali kupujem ih danas kod momka sa foruma...Igor R...eto mu oglas u podforum Oglasi.
Nije mi dusa, poznajem materiju, čisto me interesovalo koliko auto električari naplaćuju...
Reče momak da ureznica dolazi u paketu, zajedno sa šemom, a ugrađuje se na yarisa...
Misliš na ivicu? Kad probušiš ureznicom onda ivicu da skinem žiletom da bi senzor bolje legao.
Pitanje sam postavio jer sam mislio da ću dobiti odgovore koliko električari naplaćuju... Najvjerovatnije ću ih sam postaviti, jer zadnji branik drži 4 šarafa koja su manje-više lako dostupna, i jednostavno se skida... a za displey ću vidjeti đe da ga postavim, jer je kod yarisa konzola na sredinu, pa ne može da ide kao na aurisa, ali nešto ćemo iskombinovat...
Last edited by DadoMonte; 18-10-13 at 08:02.
imam ja jedno pitanje, golf 4 je u pitanju, imam daljinsko zaključavanje ključ skakavac, primjetio sam jutros da mi ne zaključava vozačeva vrata a sva druga su ok, takodje juče mi se desilo da sam prilikom stavljanja ključa u kontakt bravu da startujem auto (ako to ikakve veze ima - volan je bio "zaključan") cuo par puta onaj zvuk kao kod otključavanja i zaključavanja? sta odje moze bit problem, i ima li ovo prvo veze sa ovim drugim?
hvala!
Probaj da li zakljucava vozaceva vrata kljucem...
TAKUMI
Meni se ista stvar desila na oktaviju, Boro Vukicevic mi je rekao da mora da se zamijeni neki mehanizam u vrata...
Tu es mon héro!
Zna li neko dje mogu da nadjem distance za X5 e70?
Sent from my iPad using Tapatalk
Dje najjeftinije se moze uzeti dizalica za auto i prva pomoc?
PP u tuzi a vjerovatno i dizalica ;-)
Da ne znate kako/čime ovo da zalijepim?
![]()
Zar se ne kaci to iza kedera?
TAKUMI
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks