Treba mi diferencijal za mercedesa,mislim da je odnos 1:3.07. Dje bih ga najprije mogao naci? Kazu mi da je isti I na 124 dizel. Rekose mi da kontaktiram izvjesnog Djoka Popovica sto ima neki otpad,taj je nedje kod Barutane,kod restorana Sume, pa ako neko ima broj neka mi posalje na pm. Mogu li se ti diferencijali remontovati? Koliko cujem tesko...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
ste se nebi mogao remontovat, imas 3 lagera,jedan na vratilu diferecijala,dva su na konusnom prema poluosovinama,u sredini konusnog su trkaci-ili neko naziva srce diferencijala,i imas semeringa na njemu .....
Ko to moze da odradi,koliko treba vremena I koliko ugrubo moze da kosta,ima li djelova za to?
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Evo ti broj 069/064-104 Pero Tuzi(kuca rakica) nazovi i pitaj coeka a da ti to neko remontuje to nema sanse, ako bude imao taj tvoj odnos to bi ti bilo mozda 40e/35e....
Za nemoguce mi je potrebno kratko vrijeme, sve ostalo zavrsavam odmah !
Novo auto do 10 iljada...sta mi preporucujete
No Signature
Najgore pare za kupovinu. Ni tamo, ni vamo.
Mene je sad drugarica imala muke sa 4k sto da kupi,a to nisu male pare...Jedino japanca i da je miran covjek
daj oznake tog diferencija da pogledam na tavan da se nije koji zagubio kod mene....
Dje kupiti a da nije ebay?
Do kad moram zamijeniti gume na zimske?
15-og novembra
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks