nece bit da je rezolucija, kakve veze ima rezolucija skajpa i vajbera, pa da vajber na jednom tel zauzima npr 20MB, a na drugom preko 100 (konkretno sam poredio na One, DHD i One X)....
nece bit da je rezolucija, kakve veze ima rezolucija skajpa i vajbera, pa da vajber na jednom tel zauzima npr 20MB, a na drugom preko 100 (konkretno sam poredio na One, DHD i One X)....
(nečitko)
Mislis Factory Reset? Da vratim na fabricka podesavanja?
A da li ima neki drugi nacin da se vidi crpi li nesto bateriju osim onoga u opcije baterije sto prikazuje par stavki?
Cudno je, mozda i malo smijesno, ali napunio sam je do 100%, i onda sam izgasio i upalio telefon, dok je bio na punjac, i otkad sam to uradio i skinuo ga s punjaca, normalno se trosi. Barem do sad. Racionalno se trosi koliko ga koristim. Padne po jedan posto sa sat sat i po u IDLE, s tim sto mi je internet stalno upaljen. Zasto je pobudalila nemam pojma, ali bih volio da znam.Uzgred, hvala ti.
![]()
Nadam se da nije old news ali search na play store - radi...
--------------->
<---------------
Odavde dovde...
htc desire hd kad slikam sa blicom izgasi se ?
ja mislim da aplikacije vole da se malo "razbaskare" kad imaju vise memorije, recimo da skajp i viber onda drze vise poruka direktno u RAM-u, zbog brzeg pristupa. Just my 2 cents
probaj da to ispratis sa gsam battery monitor, pa prati sve stavke (narocito partial wakelocks)
bice da je ostarala baterijaImam DHD, bas prije par dana vratim fabricku bateriju i kad upalim na superbright LED sijalicu, ugasi se. Stavim noviju Anker bateriju, sve OK B-)
(nečitko)
Meni je pomogla batterystats pro Dusane
Sent from my using Tapatalk 2
Skinuo sam aplikaciju za kalibraciju baterije, odradio sam to, pa cu da vidim kako ce da tece onda. Ako ne pomogne, onda cu da skinem to i da vidim. Hvala ti.
Gledao sam obije aplikacije koje ste mi rekli... Ako mi ova kalibracija baterije ne pomogne, skinucu i to, nista me ne kosta, samo da pomogne. Hvala i tebi.
Moze li mi neko polsat kako da rootujem i instaliram CWM na Galaxy S2 na koji je 4.1.x, jer svaki nacin koji nadjem je ili za 2.3 ili 4.0.
Ada trazi na xda
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
Da nema neko od vas problem sa 1mobile marketom? Svaki dan mi pokazuje par aplikacija koje imaju update ali ma koliko pokusavao ne mogu da nadjem nacin da zapocnem njihov download. Samo stoje tako u update dijelu na 1mobile a na google play mi pokazuje da nema updejta za te apk. Inace kad skidam neku aplikaciju sa 1mobile je sve ok, al update nema shanse.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
mozda je fejk apdejt. Redovna pojava na Aptoide...
(nečitko)
oce li mi ko dati link da skinem subway surf bejing. hvala
K'o i uvijek gas do daske (necu urbano, ja sam ljakse)
Zasto me kad skidam nesto sa 1mobile uvijek posalje na Play store i kako da to promjenim? To mi se na proslim telefonima nije dogadjalo...
Sve poskupljuje samo je covjek sve jeftiniji...
Settings / Apps / All / Google Play Store / Clear defaults
Sent from my HTC One using Tapatalk now Free
Dakle ovako,imam SG2.Prije par mjeseci sam pustio update na ovaj zadnji os,RASPA SE VAS DABOGDA.
Od toga dana telefon ubija kap svako malo,koci,aplikacije prskavaju,memorija je kao puna,baterija se mora vadit po dva puta za dana.
Nisam bas udren za ove operacije,umije li mi neko preporucit verziju za rollback,i neki site vezano za detaljnu proceduru instalacije,jer cu pocet da pijem tablete bog ovog GOVNETA OGAVNOG ako to ne rijesim.
Unaprijed fala
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
Koja weather aplikacija vam se najbolje pokazala, tj bila najtacnija?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks