Do Bara Sozinom i nije to neka wow potrosnja. Toliko i meni trosi na 2000 kubika 136 konja. Ali zato brale podji preko pastrovacke gore pa ces vidjet kako loce.
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Procitaj 5,6 puta sto sam napisao pa dako ukapiras
Sent from my iPhone5 using Tapatalk
ja jesam,al ako je prosjek 65 brza voznja ja ne znam onda sto da kazem...
Dje pise da je to brza? Do bara je prosjecna (danas) 60, lagana voznja...
Rekao sam do bd, znaci kad BRŽE idem od ove danasnje (65/70) potrosnja je 5,5/6
pogledaj postove prije toga...
Brže od današnje do bara (a jasno se vidi da je 59km/h)
Tj to je odgovor Juanu, jer je rekao idi do bd pa da vidis koliko ce potrosit....
Moze da ojde i preko pastrovacke i preko ct za budvu, al da se vrne istim putem. Potrosnja ce mu opet bit 4,6.
Sent from my Sony Xperia™ T
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Pa to je to, koliko brda toliko i nizbrda... Ali opet mu se mora povecati makar 0.5 ja mislim.
Ti druze o nekim stvarima veoma malo znas...
Od Pg do Bd ima oko 65km.
1. Ako do Budve stizes za 60min prosjecna brzina je 65km/h. (meni otprilike taman toliko treba)
2. Ako do Budve stizes za 50min (to je vec dosta brzo) prosjecna brzina ti je 78km/h
3. Ako do Budve stizes za 40min (prebrzo i treba te strpat u zatvor) prosjecna brzina ti je 98km/h
Evo ti nam reci za koliko stizes od Pg do Bd pa da vidimo koliko je tvoja prosjecna veca od ove "smijesne" prosjecne od 70km/h.
I pogledaj ponekad na BC kako brzo pada prosjecna brzina kad se zaustavis minut - dva na semafore ili kad recimo cekas na raskrsnicu na ulazu u bd i neke stvari oko prosjecne brzine ce ti nadam se biti jasnije![]()
Ja vozim AR 159 jtdm, do budve i nazad normalne voznje na bord kom. pokazuje 5.1, 1900 kubika 150 hp. Autoputem 7l, ali tu je prosijek bio 140km, kroz grad 7-8l.
Ostaje onda da tužimo sve proizvođače automobila. Mislim če,mu ugradnja board -a ako laže?
Čitao sam na dosta mjesta (iskustva ljudi koji su upoređivali ovaj podatak) kako je Alfina potrošnja po bordu gotovo ista kao i realna potrošnja... A evo ti i iz mog primjera...
Alfa Mito 1.6 JTDm pokazuje mi po bordu 5.6l/100km KO-BD-PG...
Toyota RAV4 2.2 D4D pokazuje mi po bordu 5.6l/100km KO-BD-PG...
Isti stil vožnje, ista prosječna brzina, itd...
Što misliš, koji je od ova 2 podatka tačniji?![]()
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Meni na 406 benzinca bord laze po litar-dva kad ne zna odakle mu puca. Kad se vozi normalno u pola litra se nadjemo.
Na 307 dizl u decilitar mu vjerujem.
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Znam ja to, javiću vam uskoro i te brojke ako koga zanima...
Inače, na Alfu kada idete nizbrdo bez gasa pokazuje fiksno trenutno potrošnju od 2L/100km, dok kod drugih auta je to uglavnom 0L/100km...
Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)
Usuh plin na pumpa pored delte, auto mi je malo slabije vukao...
Sent from my using Tapatalk 2
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_auto/129155#
Evo ga novi rekorder, 3 litra plina potrosnja!
Ne znam jesam li ja kad napisao, ali na otvoreno mi skoda octavia (2002, tdi, 66kw) trosi debelo ispod 4l, a ni gradkog drkanja ne moze preci 6, znaci sanse nema.
Tu es mon héro!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks