Pominjem zato sto cu vjerovatno ici dolje,pa cu se uzgred najavit i javit. I da,gradske,ne otvorene.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4
Pominjem zato sto cu vjerovatno ici dolje,pa cu se uzgred najavit i javit. I da,gradske,ne otvorene.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4
" Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da zivi " ^^
Oće li ko samnom da se kladi da moja c klasa troši manje od 6eura gradske vožnje...
Za 6e može se kupit 4.5l benzina...
Poslato sa super-moćne pisaće mašine Galaxy Note 2 x2 n7102
On gleda prosjecnu potrosnju,napravi krug obilaznicom sa 60-70 4. na vr'gasa i eto ti...
poslato sa gornje police iz špajza
Da ga vozis na benzin? Evo dajem ti moju kramu ako uspijes.
Ako si mislio da vozis na plin nista specijalno 9l/100km plina je potpuno normalna potrosnja. Cak ima drug sto drzi auto skolu yugo 1,1 tempo ne prelazi preko 6l plina gradske to ti je oko 4€/100km. Al vozi yugo koji ne moze preko 70 km/h
Vala mi je presmrđela i ova tema s potrošnjom...
Meni Golf dva 1.6TD troši 8 litara kroz grad kad je ja vozim. Kad je normalan čovjek vozi 5,5l...
Otvoreno mi troši 7l kad sam u elementu, 6l kad penzionišem. Normalnom čovjeku 4,5l max...
Pojenta je sto pojedinci zive u svijetu maste i vjeruju u ovakve potrosnje...Isto kao kad sam gledao prije 2 godine audija od 230hp i kaze mi covjek 8l benza mu kroz grad trosi,samo sam se nasmijao
Danas sam spustio potrosnju na 12 litara nafte, sa baba voznjom.
TAKUMI
GraCka voznja po propisima 4.7l/100km
P.S. Vozeno je na obilaznicu inace ne moze ispod 6l kroz grad pa da ga jebes.
Hocu da vidim prosjecnu brzinu i kilometrazu za tu potrosnju.
TAKUMI
Procitajte skriveni text ispod slike![]()
bawahah![]()
(nečitko)
samo cu reci lol....
PG-BAR-PG 4,6l (1.9 jtd)
eo i dokaza![]()
ja prezadovoljan... s obzirom da mi kroz grad troši 7,5/8l
resetovano kod kruznog toka (lakovic market) kad krenuh...
Last edited by stefke; 13-10-13 at 16:28.
nidje brda do bara i nazad,probaj ga do budve i nazad pa cesh vidjet kako mrchi...
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks