Ada ne moraš obilazit po Crne Gore:
Od kipsa od kružnog onom pravinom pored KAP-a možeš i preko 200 km/h ufatit. Od kružnog do kružnog barem 3 lokacije imaš.
Od našeg diskonta do Zetatransa lagano se može 160km/h ufatit (još ti je i nizbrdica)
Od mosta u Masline do semafora pud Zlatice možeš i 200km/h ufatit, al je naseljeno pa je velika vjerovatnoća da sprštiš nekog.
Od gore pomenutih semafora do sledećih na Zlaticu ista stvar i nije naseljeno pa je manji rizik da zgaziš koga.
P.S. na većinu od ovih mjesta vam je policija dobro uštekana pa ako nemate para za bačanje i ako vam je potrebna vozačka pamet u glavu! A pođto je ovo tema gorivo a ne đe se kolko može ufatit samim tim ćete ušteđet gorivo ako ga lakše vozite![]()
savnik-boan 325 ka iz pichke
Sa kamionom vala ne mogu toliko uhvatit da jebe oca,mozda od radanovica prema budvi i nk-manastir
Pa to mi bilo čudno...evo sad vidjeh da se o kamionu govorilo! Pardon!
Ja stvarno nemam prilika da raspalim auto do mile volje, prvenstveno što je uvijek bar jedno od četvoro djece sa mnom, a drugo što živim u Kotor.
Ja vozim od 15te u Americi, tako da mi "sloboda kretanja" po putevima baš zna da prihvali!
Ja da vozim u ameriku ja se iz cuze ne bi vadio
Interesantno kako na fb grupu vidim pojedine slike,i u par minuta niknu ovdje
svakako je replika, i ne vidim problem u tome sto koristi gorivo koje ima vise oktana od benzina![]()
She is only here to annoy herself!
naravno da nije,vidis li kakvi su plocnici
Probao sam ga kako je pocelo,i od tada samo njega sipam(osim skorijeg malog zaeba sa Vuk petrolom)...sve pohvale sa moje strane.
Uzgred jedna slika...BP-Pg-Ct-Bd-HN-Igalo pa nazad na Bd pa u Br,voznje lokalom po Br oko 60tak km i nazad za BP... Do cepa (ali fakticki do cepa) sam sipao Ecto dizel,mada sam i jedam aditiv stavio da probam,neko pojacanje ketana u nafti,i mogu rec da i aditiv ima uticaja,jer je jace malo auto,ali u sustini ovaj Ecto je do sada najbolje gorivo sto sam u CG sipao,a i tamnije je boje i ne pjeni kao ovi svijetlo zelenkasti naftni sampanjci na ostalim pumpama... Da ne pitate koje je auto,Opel Astra G 1.7 dti 16v je.
Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 4
Last edited by be_free; 10-10-13 at 00:30.
" Ko ne voli karanfile, taj ne treba ni da zivi " ^^
hahah sto se napravi odje, koliko ko hvata po cg...ja sa motorom te brzine ne mogu ostvariti
![]()
Last edited by citizen pg...; 10-10-13 at 00:46.
eto, izgleda imamo pobjednika...
She is only here to annoy herself!
A sto ce, nema bord, a nema ni da sipa opet do cepa da sracunamo koliko je trosio...
Kazaljka ne govori nista, na astru do pola se jedva spusta, od pola kao da je gravitacija dodatno spusta... nije mjerilo
Njak Njak Njak
mene 200e ne bi podmirilo za tu relaciju
2k ne vjerujem,ali mogu preko 1.3k,dosad sam do 1.3k prelazio sa rezervoarom,ali nesto gorivo bolje sta vec,pa vidite i sami. Inace ne gusim auto nikad,niti nesto ga vucem ko glistu po suhom,vec normalna voznja,preticanja i brze dje se moze. A ako ko ne vjeruje ja se auto mogu kladit da ce prec ovoliko koliko pricam,nek ko hoce napuni i shedne samnom,i da se smaramo citav rezervoar da potrosimo
Bord nemam,a do cepa opet da sipam nije problem. Prije 15dana sam ga testirao sto se tice potrosnje,100km gradske 4.35l je potroseno,a i bila je voznja po Pg,ne BP,da ne kazete da semafori gorivo pojedu vise itd itd u odnosu na voznju po BP.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks