crkavalo je i tih 3.0 pofino, pogotovo sa nasim odrzavanjem
Zato 3.0d i prije ce vozac crci nego motor
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
crkavalo je i tih 3.0 pofino, pogotovo sa nasim odrzavanjem
She is only here to annoy herself!
E ne znam, vozih taj 530d i pozamašno je bio i udoban i brz, a i vrcuckao mi je pod pedu.
But if you never try, you'll never know..
dobro izgleda ova serija 4...vidjeh onu u voli motors i prednja maska jako mocna. unutra fino spakovan.
p.s ali ne mogu da iz glave izbacim mercedes s klasu...shedio sam prije toga u bmw 7 koji je bomba ali mecka je kao avion.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Prve serije e60 imaju tih problema na klapnama usisne grane koje znaju upasti i sjebati motor ali prije tpga curi ulje,masno je sve okolo a sto nas narod vozi tako...
usisna,izduvna i remenica,servis ulja i filtera i milion ce proci...
motor je fenomenalan ali trazi dobar dzep za odrzavanje.
F10 520d sam vozao i meni je super legao sa tim motorom.
Jedva cekam probati 518d da vidim je li ****** totalno kako svi ocekuju kada vide oznaku...
Last edited by DAKA-HN; 13-10-13 at 19:43.
Sent from my BMW using iDrive Professional CCC
Frende,itekako se slaze...
Oem dijelovi za svakog bmw-a su jako skupi i niko nece da odrijesi kesu...
to ne znaci da je motor los...
zamjenis sta treba i 150 000 bucaj...
kod nas vade klapne,krpe gumicama,vare inox izduvne,vade partikularni i onda motor ne valja na kraju...
Ti kazes da je dobar motor a dizne rikavaju kao lude, turbine, remenice, pumpe...
TAKUMI
Remenica se radi jednom u 150 000km i spada pod veliki servis,zajedno sa kaisevima...
kakve to veze ima?
turbina nastrada zbog izduvne grane i neodrzavanja,malo ko mijenja separator...samo vozi i ceraj auto koji je vec 500 000 omlatio vanka...
redizajn e60 je izbacio inox izduvnu,rijesio problem klapni na usisnoj i nikad nikog nisam cuo da se zali,nedavno sam imao priliku sjesti u bmw-a 2008.god 470 000km i ide bez problema jos...
motor kao motor je ekstra i to ce ti svako potvrditi.
A inace remenica crkava preko 300 000. Moj jedan brat kupio megana presao "130000" posle 300km crkla remenica.
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Daka, koliko je remenica u Voli?
TAKUMI
kako inace crkava remenice, sto se desi s njom pa crkne?
380 eura OEM bmw
postoje i paketi koje daje BMW,dobijes remenicu sa kaisevima i sve u kompletu za cc 500 eura...sve.
remenica je oblozena debelom gumom da bi se smanjile vibracije,vremenom se guma pojede i remenica dobije luft,zamjenis i miran si cc 150 000km.
na tu gumu nalijeze zupcasti ili neka guma na drugom dijelu remenice?
sta radi ///M5 ...
Hahahah kako cijepa.
+ dbs uvijek krene malo prvi.
But if you never try, you'll never know..
http://www.autodiler.me/auto_oglasi_...3#galleryPopup hahaha umrijeh od smijeha bez majke
LPGTECH 067 854 548
hahahaha nisi jedini![]()
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
Kolko otprilike vrijedi 2008 740i? Zadnji model one prethodne sedmice (E66 sto li), restyling....?
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks