View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.vijesti.me/sport/ponijeli...-clanak-154052

Engleska (4-3-2-1): Hart – Voker, Jagjelka, Kejhil, Bejns – Lampard, Džerard, Milner – Velbek, Staridž – Runi.
    Crna Gora (4-5-1): Poleksić – Pavićević, Savić, Kecojević, Jovanović – Zverotić, Drinčić, Volkov, Bošković, Jovetić – Damjanović.

Ja bih volio da ih dobijemo, kao svi što bismo..Ali pogledajte nam zadnju liniju..Mislim, lijepo je nadati se i sve, ali ovo je kriminalno..

Thanks Thanks Given 
    12,594
    Thanks Thanks Received 
    2,366
    Thanked in
    1,208 Posts

odo da spavam jer sjutra ću plakat ili od sreće ili od tuge! Već me drma trema bogomi ka da ja igram
    Aleeeeee, aleeeeee, ti si naša prva ljubav Crna Goro VOLIM TEEEEEEEE!!!
    pa što bude!
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Markouskas View Post
    http://www.vijesti.me/sport/ponijeli...-clanak-154052

Engleska (4-3-2-1): Hart – Voker, Jagjelka, Kejhil, Bejns – Lampard, Džerard, Milner – Velbek, Staridž – Runi.
    Crna Gora (4-5-1): Poleksić – Pavićević, Savić, Kecojević, Jovanović – Zverotić, Drinčić, Volkov, Bošković, Jovetić – Damjanović.

Ja bih volio da ih dobijemo, kao svi što bismo..Ali pogledajte nam zadnju liniju..Mislim, lijepo je nadati se i sve, ali ovo je kriminalno..
    Ovo je kamikaza odbrana...kako ce da pretrcavaju ovog Pavicevica sve je smijesno, svi napadaci ce im se upisat u strijelce...I njihova je prelosa odbrana, ali ovo nase govedo je trebalo da vrati Zverotica na beka, Jovanovica na stopera, a Volkova na lijevog beka...Ovako ce da stavi Zverotica na flastera nekome, a Lampard i Dzerard ce da sakriju loptu Drincicu i Boskovicu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pošto je odbrana Voker, Jagjelka, Kejhil beton.

A Lampard i Džerard su zadnji put sakrili loptu okruglo nikom.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kakav je ovaj sudija Maljenko? Dijeli li lako kartone?

Inace, o nasem timu vec znamo, sto su nam nedostaci, dje mozemo bit dobri, a dje losi...ali ova njihova odbrana mi nikako ne djeluje sigurno, sto se tice veznog reda, izgledaju mi nekako "drveno", pogotovo Milner. Tacno je da su Dzerard i Lampard majstori, ali zajedno sa Milnerom mi ne izgledaju strasno. Vise bi me brinulo da je tu Vilsir, ili mozda Kleverli. Sto se tice napada - tu su top.

Thanks Thanks Given 
    6,285
    Thanks Thanks Received 
    6,814
    Thanked in
    3,262 Posts

Ljudi....da li je realno da nam je najbolja druga opcija na golu covjek koji profesionalno nije zaigrao 3 godine? I jedan (Drincic) u pocetnoj postavi koji trenutno nema klub? Ko jos ovakvu ekipu sastavlja? San Marino? Andorra? I'm just saying!

Anyway, having said that....dobijamo 2:1.
    Не бојим се вражјега кота, нека га је ка' на гори листа, но се бојим од зла домаћега!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by HENKEL View Post
    Na bet-at-home kvota na Crnu Goru-pobjednik oba poluvremena-je 35...
    Kod mene 50. Ali samo uplate 50+ eura.
    Bijo si poziw koi se neodbija

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Zaradona View Post
    Ne znam kakav je, ali ime nekako djeluje dostojno ovog meca. Taman da svira neko nepostojece iskljucenje, penal za Eng, ako zatreba i da se vrati u rodopsku zajednicu iz koje su ga izvukli.

Thanks Thanks Given 
    688
    Thanks Thanks Received 
    709
    Thanked in
    464 Posts

Quote Originally Posted by Zaradona View Post
    Nikakav, kao i sve španske sudije.
    Misilim da je jedan meč sudio u PG, ne mogu da se $etim koji.
    "Što bi, ne bi" - Felix Brych, 05.03.2019.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Nino_pg View Post
    Ovo je kamikaza odbrana...kako ce da pretrcavaju ovog Pavicevica sve je smijesno, svi napadaci ce im se upisat u strijelce...I njihova je prelosa odbrana, ali ovo nase govedo je trebalo da vrati Zverotica na beka, Jovanovica na stopera, a Volkova na lijevog beka...Ovako ce da stavi Zverotica na flastera nekome, a Lampard i Dzerard ce da sakriju loptu Drincicu i Boskovicu...
    Protiv engleza u PG kad je bilo 2:2 isto nije bilo Baše. Kecojević i Džudović su približnog kvaliteta, nem tu neke razlike, a ovaj je barem u formi i igrao je ove godine. Prava nepoznanica je Poleksić, al eto... znao je i Mladen da primi 4 komada kad ga ne ide.

Jedno je sigurno, neće nam bit dosadno večeras

VUČI DO!
    I've never seen so many electric jellyfish in my life!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Prošao test –Stevan Jovetić sa kapitenskom trakom predvodiće večeras saigrače u meču protiv Engleske...Arena sport...dnevni list Pobjeda...
    Sa ekipom je vježbao i Stevan Jovetić. Prošao je misteriju posljednjeg treninga, briga manje za selektora Brnovića, sa kapitenskom trakom oko ruke predvodiće saigrače u meču protiv Gordog Albiona.
    Stevane, jesi li spreman za veliki meč, bilo je prvo pitanje novinara Arene? - Jesam, odradio sam trening preksinoć, sve je bilo ok i sinoć, nadam se da će tako biti i do večeras. Ako sve bude u redu igraću - odgovorio je Jovetić. Šta očekuješ na Vembliju? - Nažalost, oslabljeni smo dosta. To nam ne ide u prilog, ali na te stvari smo zaboravili. Moramo da damo sve od sebe. Igrali smo dosta puta bez bitnih igrača i dosta puta napravili dobar rezultat. Neka tako bude i večeras. Engleska je skup dobrih fudbalera, neće biti lako, ali iskreno vjerujem u pozitivan epilog – kazao je Jovetić. Engleski novinari uzeli su na zub golmana Džoa Harta nakon grešaka protiv Bajerna i Aston Vile. Riječ je o Jovetićevom klupskom drugu iz Mančester sitija i zanimalo ih je šta Jo-Jomisli o njemu. - Po meni, on je jedan od pet najboljih golmana na svijetu. Mnogo ga cijenim, dobar je i momak, imao je grešku, ali ona se može desiti svakome. Nijesam pričao sa njimu vezi naše utakmice, ali znam da se dobro osjeća. Branio je odlično u posljednjem meču protiv Evertona koji smo dobili 3:1. Svi igrači ponekad imaju slab period, tako je i sa golmanima. Siguran sam da on nema problema – istakao je Jovetić. Crna Gora je tri puta igrala sa Engleskom i sva tri puta je bilo neriješeno. Je li u pitanju potcjenjivanje od strane Albiona ili nešto drugo? - Ne bih rekao da su sva tri remija slučajnost. Mogli su da nas potcijene jednom, pa i dva puta, ali tri nikako. Mi smo u tim utakmicama pokazali kvalitet, karakter i timski duh. Uostalom, u oba meča pod Goricombili smo bolji u drugom poluvremenu, čak nam je i pobjeda izmakla u martu. To ne može biti slučajno - naglasio je Jovetić. Očekuješ li da Englezi budu pod pritiskom? - Nadam se da će biti nervozni i pod pritiskom – odgovorio je kratko. Engleska nije pobijedila nijednog konkurenta za odlazak na Svjetsko prvenstvo… - Znamo da nijesu pobijedili do sada, nadamo se da neće ni večeras. Šta bi za vas značilo da izborite vizu za Mundijal? - San svih nas je da odemo na Svjetsko prvenstvo. Prošle godine propustili smo priliku da zaigramo na Euru, sada imamo novu šansu da odemo na veliko takmičenje. Engleska ima iskustva sa tim i možda bi naša prednost mogla da bude veća želja. Daćemo sve od sebe da u tome uspijemo. Plašiš li se reakcije navijača na Ostrvu ako večeras presudi tvoj gol? - Meni je najljepši osjećaj kada igram za svoju zemlju. Bio bih srećan da dam gol, a što se tiče navijača nadam se da će razumjeti. Osjećate li odlučnost da baš sada, u trenutku kada ste drastično oslabljeni, napravite nešto veliko? - Najlakše je naći alibi, ali ja ga nikada nijesam tražio, a vjerujem ni moji saigrači. Imamo priliku i igraćemo 100 odsto. Nadam se da će biti sve kako treba – zaključio je Jovetić.

Zlatko Kranjčar dao intervju...Arena sport...dnevni list Pobjeda...
    Pritisak će slomiti crnu Goru...
    Londonski Tajms u susret duelu Engleske i Crne Gore razgovarao je sa Zlatkom Kranjčarem, nekadašnjim selektorom ,,hrabrih sokola“. Sadašnji trener iranskog Sepahana pretjerano ne vjeruje u igrače koje je nekada vodio. - Engleska igra kući, bolji je tim, ima bolje igrače, ne vidim da se meč drugačije može završiti osim pobjedom Engleske. Crna Gora je pod pritiskom, a u toj situaciji ne umije da igra. Vidjeli ste što se desilo protiv ukrajine u junu, kada su imali priliku da preuzmu vođstvo grupe, izgubili su, igrači nijesu mogli da izdrže taj pritisak. Crnogorci znaju da imaju veliku priliku da se plasiraju na Svjetsko prvenstvo. Radi se omaloj državi, čiji su rezultati pokazali da ima šansu za nastup na Mundijalu, pogotovo sada kad su tu Vučinić i Jovetić. Za mnoge je to sad ili nikad - kazao je Kranjčar. Hrvatski stručnjak prisjetio se oktobra 2010, kada je Crnu Goru vodio do remija na ,,Vembliju“. - Bila je to lijepa noć za mene na ,,Vembliju“, jedna od najljepših u karijeri. Igrali smo dobro i izborili remi, ali je Engleska zaslužila da bude prva u grupi. Sviđami se tim Engleske, volim Englesku kao državu, nadam se da će pobijediti i otići u Brazil. Mundijal bez Engleske bi bio siromašan - kazao je Kranjčar.
    Last edited by Montenegrino-CT; 11-10-13 at 07:45.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    A Vlada Božovića vode na eskurziju iako ne može igrat zbog kartona
    A dobro, koliko god bio losh, valjace za Moldaviju.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Ne znam kakav je, ali ime nekako djeluje dostojno ovog meca. Taman da svira neko nepostojece iskljucenje, penal za Eng, ako zatreba i da se vrati u rodopsku zajednicu iz koje su ga izvukli.
    Maljenko je sasvim dobar sudija. Sudio Real-Barcelona nekoliko puta i jedini od Spanaca umio da ne podlegne pritisku i atmosferi tamo i upropasti utakmicu.

Kako ce suditi veceras to ne znam, ali sasvim ok sudija. I nema za sada tendenciju da "popusta" favoritima-sudio je mech Njemacka-Srbija na Svjetskom recimo.

Thanks Thanks Given 
    41
    Thanks Thanks Received 
    179
    Thanked in
    68 Posts

Cekam utakmicu ka ozebli sunce i sad kapiram da ne znam u koliko se igra? Umislio sam 8:45, a to je termin LS.
    "Ako roboti ikad budu igrali kosarku, igrace je kao Tim Duncan".

Thanks Thanks Given 
    6,272
    Thanks Thanks Received 
    14,070
    Thanked in
    5,350 Posts

u 21h, dje se moze gledat kroz grad a da nije atmosfera ka na koncert Tereze Kesovije???

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Recordare88 View Post
    Maljenko je sasvim dobar sudija. Sudio Real-Barcelona nekoliko puta i jedini od Spanaca umio da ne podlegne pritisku i atmosferi tamo i upropasti utakmicu.

Kako ce suditi veceras to ne znam, ali sasvim ok sudija. I nema za sada tendenciju da "popusta" favoritima-sudio je mech Njemacka-Srbija na Svjetskom recimo.
    Pobrkao ga s jedinim istocnoevropskim sudijom... mada Spanac ko Spanac ne uliva povjerenje, ali te reference ipak da.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Pobrkao ga s jedinim istocnoevropskim sudijom... mada Spanac ko Spanac ne uliva povjerenje, ali te reference ipak da.
    Bice da si sa famoznim Valentinom Ivanovim-taj je vec tezak slucaj zlog i naopakog

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dođite u Montenegro Pub ili u onaj kafić preko puta, zaboravih kako se zove
    non-stop, non-stop, indijski konop

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    93 Posts

svi ga znate..mislim da ce pustit malo grublju igru. ne daje odma kartone iako se ovdje uvatio za dzep ..bar kad sam ga gledao dok je sudio utakmice barselone.

Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Brine me Kecojević na jednoj od najvažnijih pozicija u timu, ali sa druge strane, drago mi je što će Volkov igrati krilo a ne beka.
    non-stop, non-stop, indijski konop

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Fernando Redondo View Post
    Brine me Kecojević na jednoj od najvažnijih pozicija u timu, ali sa druge strane, drago mi je što će Volkov igrati krilo a ne beka.
    Meni nije, jer je mnogo bolje da igra Simon sredinu a Boskovic lijevo, nego bez Simona igrati samo da bi igrao Volkov.

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post

Zlatko Kranjčar dao intervju...Arena sport...dnevni list Pobjeda...
    Pritisak će slomiti crnu Goru...
    Auh. Kakva izjava za tim koji je on sklopio... K'o da duše nema.
    Biće popio.

Nadam se da će im ovo probudit inat.

Još 11 sati...

Thanks Thanks Given 
    2
    Thanks Thanks Received 
    115
    Thanked in
    65 Posts

Quote Originally Posted by Fernando Redondo View Post
    Ha... Šta znam, jesmo primili 4 komada s njim, ali opet ne može mu se uzet za zlo kad ekipa igra bez bekova.

Mislim da je dobro da imamo Volkova i Krkotića kao zamjene. Da ovi iskusniji i stabilniji izdrže početni pritisak, a njih dvojica mogu da ulete kasnije da unesu svježinu.

Jedino ne znam od napadača ko ima prednost, ja bih rekao Andrija jer taj čovjek, za razliku od ova dva balvana zna da nanjuši gol kao malo ko. Dok mu adrenalina nikad ne fali

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by rebel View Post
    Auh. Kakva izjava za tim koji je on sklopio... K'o da duše nema.
    Biće popio.

Nadam se da će im ovo probudit inat.

Još 11 sati...
    Iskren da budem, da sam stranac koji je dosao na klupu CG, i napravio za tu ekipu ono sto je on napravio, i u nagradu za to bio govnjivom metlom poceran sa klupe plus optuzen javno na TV da sam alkoholicar od covjeka koji je par godina prije toga zavrsio na naslovnim stranama svih regionalnih novina jer je u mortus alkoholisanom stanju vozio auto i urlao policajcu koji ga je zaustavio "ja sam bog"-original bih dao ovakvu izjavu i navijao bih za Engleze.

Nego, da ne otvaramo stare price, na kraju krajeva Kranjcar je proslost i iskreno me boli ona stvar za njega sad, nego da se koncentrisemo na veceras

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Veceras pjevamo Hodgsonu ovo!

Page 1440 of 2253 FirstFirst ... 4409401340139014301436143714381439144014411442144314441450149015401940 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)