Dje je bio ovaj udes tacno?
To masine bucajte jos jace
Je li juce ko prolazio preko brajica oko 12.1, koja je magla bila sto je ono... imadosmo izginut radi busa, prst pred oko se ne vidi, i kad se prodju one tri trake kad se ide put pg ima jedna lijeva krivina, i covjek posle te krivine stoji na sred trake, i ovaj dzip ispred mene ulece desno u neko zbunje, a ja ga srecom zaobidjoh na jade, srecom nije bilo nikog u suprotnu traku, jer sam dobio skije kad legoh na kocniu...
da mi je znat ko je ta budala glavu bi mu slomio
pametno je lijegat naglo na kisu na klizav kolovoz
Jeste,to je ono kad neki penal pametuje pa mu treba crtat
Kad se vec dohvatismo teme mokrog kolovoza,ja cu definitivno da isvijestim od GLUPIH pjesaka.Klasicna situacija-stanem na bulevar pjesaku da ne kisne i penal/i prodju pored mene i ne okrenu se da vide jeli im ko stao iz sledece trake,no ka ono konju kad stavis da gleda samo pravo e tako oni prelaze.I posle se cude sto im se ne staje?Treba ja da nekoga nosim na dusu sto sam mu stao da predje pjesacki a on bio toliko govedo da ne moze pogledat lijevo/desno? Tacno im vise ni na jedan bulevar necu stat
evo za fabiu jedan
http://www.dodaj.rs/f/x/ju/4uyo0PJu/...-16-080353.jpg
nothing comes from violence and nothing ever could
ne znam je li - , ovaj ga ovako krivog odveze
Nije ovo nikakvi -1
Vrata 20e na bilo koji otpad ce nac i krstarice ovaj jos dugo dugo vise nego sto mislis![]()
eto ti. ja samo vidjeh da je ovaj krivog tocka krenuo da ide
Ma ta duja je gotova.
TAKUMI
Sto se ovdje desilo...
poslao ga neko u zaborav?![]()
Kružni,juče oko 3 ...
![]()
... to ja znam jer je mene brat u Italiju !
Ova dvojica su iz Novog
Sad kod stadiona zabjela tip sa mercedesom slk(tako nekako)haos pravio po cesti imade ubit momka i djevojku i srecom ovaj momak je fino reagova i udario ga je u zadnja vrata.Neka sto je bezobrazan pa je divljao nego lagano pobjeze sa mjesta udesa ne znajuci da mu je ispala tablica. DG-AH882.
Hahaha e neka je
, taman
Sent from my Nexus 4
Sate sate sate
Evo nocas kod Uprave za Igre na srecu (blok 6 valjda)....Idem ja polako, put tološa onom ulicom pored Uprave, kad dum dum...tiiiiiit...iza mene...
Ja reko zgazih neka cuda, prepadoh se...Kad ono na raskrsnicu odmah tu iza mene na 3m izletio klinac bez vozacke nekom taksisti, pa se poklopili...
Izadjoh da vidju treba li koga vozit, kad ono svi ok...samo se cuje neka filozofija momcica presmijesna...
-->*-TRIATLON PG!-*<--
Prije 2 sata vrcem se preko Meduna (dje je muzej) i bjese BMW kocka i Golf 2 (samo za fabiju)
Golf bjese pored puta s jednim tockom u kanal iza njega BMW upalili 4 zmigavca. Stadoh da vidim jel bilo kome sto (nema povrijedjenih) pitah treba li sto i podjoh.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks