Koji su ubaceni za sad?
e sad mi je još milije što nemam extra tv, pa više od pola njihove ponude biće smeće od pinka.
Svima smeta pink. Ljudi, vala na tih 60 kanala kolko su rekli da otvaraju, makar ce na 10 morat bit odlican program.
Tako da je smece reality i tako ti pinkovi, ali movies, drama, comedy..druga prica
Mene interesuje koji ce Pinkovi kanali biti dzabe ? Sve mi se cini PInk M, Pink 2 i Pink 3 :P
Pink3, Pink music, Pink kids
noćas na pinku najavljene premijere na filmskim programima: et vanzemaljac, avatar, titanik, gladijator, iron-man i slični filmovi koji su do sada bezbroj puta prikazivani i ovo nazivate kvalitetom a o kvalitetu slike i zvuka da ne pričam. neko reče kako se program HBO-a zasniva na reprizama pa šta reći onda za pinkove filmske kanale zar ove njihove toliko najavljivane premijere nisu reprize.
Da ako napravite više da ne 'štuca' slika i ton na Discovery Science.
In vino veritas
koliko ce kostati to zadovoljstvo od pink paketa ?
pa nisi valjda lud da uzmes pink paket,koji neke filmove iz 2008 guraju kao da su najnovijilakse je da za tih 5 eura koliko ce kostati,povecas brzinu interneta i gledas ih online do mile volje
![]()
zna li neko oce li ovi pinkovi kanali sad da ostanu ili je to samo privremeno?
pa da,da je drugacije bilo bi to veeeliko iznenadjenje hihi![]()
Hoce li se to samo zakljucati ili cemo mi nakon isteka prvog mjeseca morat to deaktivirat? Da ni se ne ukljuci to u pretplatu za sljedeci mjesec.
Ja bogami mislim da moramo mi :biggrin:
evo sad gledam nesto su ih zablokirali osim pink M,hahah sta se radi
Nijesu ih zablokirali nego je signal slab na Pink kanalima, malo jaca kisa nece biti nijedan kanal, dok ne pojacaju signal. Valjda cekaju opremu
Pozdrav,
Pisah prije na PM, ali da stavim i ovdje, mozda neko pomogne. Imamo u dva stana dva adsl paketa, dvije fiksne linije i 3 extratv instalacije. Htjeli smo uzeti laptop u t-shopu, na rate, ali na oba broja imamo po jedno iskljucenje ove godine. Moze li se sto ucinjeti po tom pitanju? Vjeciti korisnici smo i produzili bi sve 24 mjeseca, i tako u nedogled.
Hvala u svakom slucaju i nestrpljivo cekam odgovor
Vlado
ne znam, nemam, ne mogu, necu
mislim da ne ali najbolje bi bilo da odeš lično do poslovnice i vidiš da li se može uzeti...ja sam bio prije 2,3 mjeseca da uzmem lap top rekao sam broj kućnog telefona i za divno čudo mogao sam da ga uzmem
sjećam se kad su bili u prodaji lcd televizori samsung/sony nisam mogao da uzmem jer je postojao neki račun neisplaćen pa sam morao ujaka da zovem hahahaha
stigli su novi kanali
pink film,pink soap,pink music,pink music 2 i pink family![]()
evo još 5 novih kanala
pink music 3,pink and roll,pink nostalgia,pink live,pink folk
Tugaaa, da vidite samo Pink Folk :hurt: Zna li mozda neko hoce li biti Prve Plus u ponudi Extra Tv-a_
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks