Nemoj steta takve goozice sa avatara upropastit dodatnim kilogramima :P
Nemoj steta takve goozice sa avatara upropastit dodatnim kilogramima :P
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
evo se završi ovo staro, po programu nema novog, kad će? -_-
nothing comes from violence and nothing ever could
Ja sam nesto bio ubijedjen da sam cuo da kad se zavrsi stara da ce se samo nastavit novi serijal.
znači, kod nas počinje najkasnije... e lijepo. pa reče zvončica, čini mi se, da će bit tako...
Sad vidjeh na RTCG1 da reklamiraju sezona III uskoro
Po traileru bice zanimljivo
Cuh da 19-tog pocinje na Hrvatski jer su valjda otkupili da prvi prikazuju ili sta vec a kod nas 29-og treba da pocne.
Koliko ce bit epizoda u ovom serijalu, sumnjam preko 7-8, a ? Bio sam prisutan kad su snimali 4 sata scenu koja je u seriji trajala nepun minut...
biće 40 epizoda valjda
40 epizoda novih ? A nema sanse...
U Rijeci Crnojevića snimljeni su i posljednji kadrovi trećeg ciklusa popularne TV serije „Budva na pjenu od mora”. Snimanje četrdeset novih epizoda počelo je 20 februara i trajalo je 130 dana a dio kadrova snimljen je i na ulcinjskoj Adi Bojani. Producent i glavni glumac Milutin Mima Karadžić obećava uzbudljive i nove nove zaplete, a pored žestoke akcije i snažnih ljubavnih priča, najavljuje čak i “jedno rođenje” u nastavku
http://www.budvanapjenuodmora.net/
Ako budu epizode slicne duzine kao u drugom serijalu (55-60 min), ispada da su svaka 3 dana snimali po 1 epizodu, a znajuci da je u tom periodu kisa ubijala koliko je padala, onda mi je ovo sve nevjerovatno brzo sklepano...
ja se nadam da se nisu ****** u seriju...a ostalo kako hoće![]()
Ovo jos traje?![]()
I am the one who locks.
ne traje, nego treba da počne treći serijal![]()
27 oktobra treca sezona na rtcg 1, a rtl hrvatski 19 oktobra tako da cemo unaprijed postavljati ovdje epizode![]()
Oce li ici vikendom ili svaki dan
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Vikendom,svaki dan neće 100%
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk now Free
Biće dobre jebačine, to mi je milo, inače serija ne valja boba.
non-stop, non-stop, indijski konop
stvarno ne vidim vise svrhe gledanja ove serije od kad pogibe lina :tongue:
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Ukusi su razliciti. Ali ovo je najbolja stvar koja je uradjena na ovim prostorima. Serija ima sve sto joj treba. I bilo jos ovakvih projekata samo da smo zdravo.jedva cekam novi serijal
Sent from my TELEFON using TETRAPAK
Ima sve sto treba: prevare, kradje, korupcija, prostitucija a?
:-D
Послато са LT22i
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks