Page 34 of 65 FirstFirst ... 2430313233343536373844 ... LastLast
Results 826 to 850 of 1616

Thread: Budva na pjenu od mora

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Sto su se neki odje opasno primili :lol

Thanks Thanks Given 
    458
    Thanks Thanks Received 
    379
    Thanked in
    232 Posts

Čitate li Skandal? E pošteno ste izblatili djevojku, svaka čast, ni da ste žene...

Ahahhahaha e pa strašno.
    Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    I have loved the stars too fondly to be fearful of the night.
    Okreni na igru!

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

izgleda da su kurir i skandal ođe novine od ugleda
    Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
    ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by zvoncica View Post
    pa to ti kažem, 100 ljudi, 100 ćudi, 100 ukusa...umjetnost se na kraju ocjenjuje zavisno od ukusa publike....suština je da ona glumi, suština je da je glumica za nekoga dobra, za nekoga loša e, to je relativno...meni se Mima niđe ne sviđa, osim u Ljepoti poroka i tu sam mislila da je naturščik...ali ko sam ja, kad se on ne miče sa malih i velikih ekrana i ima karijeru? I to dobru!
    Ja volim Petra Božovića, volim Pavla Vujisića, Miša Janketića, Mija Krivokapića, Bora Begovića...a tebi se možda ne dopadaju...činjenica je da su dobri glumci, dopadali nam se ili ne
    A nije relevantno za koga se ko udao ili oženio
    Ja smatram Mimu za jednog medjeda koji dosta lose glumi ali za predstavu Prva bracna noc ima prodju kod mene i mislim da je to jedino sto valja a da je on odglumio.Mada mu i pristaje , a i vidi se da u sve filmove glumi nekakve brdjane i seljacine

Thanks Thanks Given 
    6,209
    Thanks Thanks Received 
    13,837
    Thanked in
    5,242 Posts

Sanja stvarno ocajno glumi i onaj nesrecni inspektor Mirko. Ostali su ok, ali bih neke stvarno izdvojio. Mirka Vlahovica, Mladena Nelevica i Marka Nikolica koji je iznenadjujuce dobro skinuo akcenat! Nasuprot tome Ljiljana Blagojevic ka' da se sprdala

Thanks Thanks Given 
    5,106
    Thanks Thanks Received 
    9,210
    Thanked in
    4,459 Posts

ljiljana blagojević nikad glumica nije bila. isto kao i milica milša...

Thanks Thanks Given 
    401
    Thanks Thanks Received 
    335
    Thanked in
    200 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Sanja stvarno ocajno glumi i onaj nesrecni inspektor Mirko. Ostali su ok, ali bih neke stvarno izdvojio. Mirka Vlahovica, Mladena Nelevica i Marka Nikolica koji je iznenadjujuce dobro skinuo akcenat! Nasuprot tome Ljiljana Blagojevic ka' da se sprdala
    Mirko vlahović je definitivno najbolji. Meni je i Bane Popović isto odličan. U prvom dijelu mi je i onaj što glumi Aleka korektan (ne previše dobar ali ni loš) dok mi je u drugom baš preloš

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    259
    Thanked in
    145 Posts

Quote Originally Posted by BiTrAtE View Post
    Nije mi jasno kako neko za Voja Krivokapica (inspektora Mirka) moze da kaze da lose glumi. Covjek ima staza vise nego iko u onoj seriji. Jedino mima ima vise. Pogledajte film balkanska braca pa onda pricajte

Sent from my HTC HD2 using XparentCyan Tapatalk 2

Thanks Thanks Given 
    58
    Thanks Thanks Received 
    72
    Thanked in
    38 Posts

Znas kako, los je, kao da bifla tekst, pravi one pauze u govoru gdje su zarezi, naglasava recenice kao da ih cita osnovcima...
    Jel on kriv ili ljudi koji su mu rekli da bude takav ne znam...
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Ja smatram Mimu za jednog medjeda koji dosta lose glumi ali za predstavu Prva bracna noc ima prodju kod mene i mislim da je to jedino sto valja a da je on odglumio.Mada mu i pristaje , a i vidi se da u sve filmove glumi nekakve brdjane i seljacine
    jes, brate, još kad glumi Srbijanca, pa govori ekavski s drobnjačkim naglaskom?! E to je d'umreš od smijeha

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    143
    Thanked in
    86 Posts

jel ovo bijashe zadnja epizoda na RTL ili ima jos ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Ja kolko se secam Bacic Karadzic je najavljiva prosle godine u ovo doba koji mjesec unaprijed da ce drugi serijal imat 12+12 epizoda znaci 24
    2puta je o tome prica tako da samja izneverovao kad se ovo ***** zavrsi preprosle nedjelje.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    567
    Thanked in
    408 Posts

meni su najbolji zoro i miljana sto se glume tice

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je ova serija samo osrednji EPP, ili što bi komšije rekli promidžbeni program

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ahahhaahhahahah e pazite ovu scenu , kako Nina muva, nepresovana prsa uf uf!
    scena pocinje od 5:15

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    567
    Thanked in
    408 Posts

Leona Paraminski umjesto Karan u "Budvi na pjenu od mora"

Hrvatska glumica Leona Paraminski, zamijeniće u trećoj sezoni crnogorske serije “Budva na pjenu od mora” Mariju Karan.

Glumica koja je poznata po ulogama u kojima se nije libila da se obnaži, pridružiće se ekipi serije u aprilu, kada počinje snimanje.

Ona će tumačiti lik djevojke vajara Martina, kojeg igra Branimir Popović. Paraminski je tako izbacila lik Anđelike Lasevske koju tumači Karan.

“Ne libim se da pokažem svoje tijelo, tako mi je svejedno. Svako ima svoje mane i vrline. To mi je u službi posla. Ali sad, Leona će promovisati svoje cice i guzice, nisam taj tip”, prenio je njenu izjavu portal puls.rs.

Ova glumica je nagrađena Zlatnom arenom 2002. za glavnu žensku ulogu u filmu “Prezimiti u Riju”, a 2005. je proglašena za drugu najatraktivniju damu Hrvatske.

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ipak ce sanja jovicevic biti u novom serijalu

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    567
    Thanked in
    408 Posts

„Budva na pjenu od mora“ na Prvoj TV, u novoj sezoni prvi bračni dani Bojane i Luke

N
    ova sezona serije „Budva na pjenu od mora“, producenta Milutina Mime Karadžića, prema saznanjima Portala Analitika, ekskluzivno će se prikazivati se na Prvoj TV, koja je ponudila značajan novac za snimanje nove sezone.
    Prvih šest uvodnih epizoda povjerene su Stevanu Koprivici, a ostatak teksta za 34 epizode će pisati srpski scenarista Đorđe Milosavljević.
    Milosavljević je radio scenario, između ostalog, za film „Ustanička ulica“, serije „Jesen stiže dunjo moja“, „Miris kiše na Balkanu“ kao i najnovije crnogorsko ostvarenje Nikole Vukčevića - „Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa“.
    Nastavak snimanja serije “Budva na pjenu od mora” počinje u petak 1. marta i trajaće četiri mjeseca.

Za Portal Analitika scenarista Stevan Koprivica otkriva da će nova sezona obilovati novim likovima i zapletima, te da će značajna uloga biti dodijeljena crnogorskoj glumici - Ivani Mrvaljević.
    - Mogu da potvrdim da će odavde novo lice biti Ivana Mrvaljević, sa značajnom ulogom. Međutim, nijesu sve uloge još uvijek podijeljene, kazao nam jeKoprivica.
    U novoj sezoni gledaoci će imati priliku da vide kako teku prvi bračni dani između glavnog para: Luke i Bojane.
    - Nakon što je utvrđena trudnoća Bojane, ona i Luka će pokušati da otpočnu zajednički život. Pokušaće da se naviknu jedno na drugo i biće zanimljivo da vidimo kako će teći njihov život poslije svadbe, otkrio nam je Koprivica.

Paralelno sa tim idu neprijatnosti koji prate Bojaninog oca Sava Bačića, koji će u novim epizodama i dalje da se hvata u koštac sa kriminalnim problemima.
    Mima Karadžić je nedavno demantovao vijest da će Leona Paraminskizamijeniti Mariju Karan, kazavši da Marija ostaje u seriji, te da Leona ima svoju ulogu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A najbolje da je ispricao citav serijal!

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    567
    Thanked in
    408 Posts

Juče je počelo snimanje novih 40 epizoda trećeg ciklusa „Budve na pjenu od mora“. Nove epizode biće uzbudljivije od prethodnih, s puno trilerskih zapeta, aSavo Bačić se i razvodi.
    - Savo Bačić se razvodi, a njegova bivša žena Nađa Bačić odlazi u Dubai, gdje doživljava preporod. On ostaje sam i utučen, ali događa mu se lijepa stvar u životu: njegova kćerka Bojana saznaje da je trudna s Lukom, tako da se dvije porodice, na početku zaraćene, približavaju i spajaju. Mila Kovač je jedna tajanstvena i misteriozna žena s nepoznatom biografijom, a u Savin život ulazi preko posla - otkriva za Blic neke detalje iz novih epizoda glavni protagonistaMilutin - Mima Karadžić.Nova sezona serije „Budva na pjenu od mora“, producenta Milutina Mime Karadžića, prema saznanjima Portala Analitika, ekskluzivno će se prikazivati se na Prvoj TV, koja je ponudila značajan novac za snimanje nove sezone.- Pre par mjeseci smo Milan Karadžić i ja bili u Splitu. Tada nam se desilo da su nam ljudi pokazali ogromnu zgradu i prokomentarisali: „E ,ovo je naš Savo Bačić“. Ovo govori koliko je serija „Budva na pjenu od mora“ gledana i koliko jeSavo Bačić prepoznatljiv lik u čitavom regionu, ali i šire - ističe Karadžić.Zanimljivo je da će se u novom ciklusu pojaviti i novi likovi, ali će i neki stari izostati. U novim epizodama će, između ostalih, igrati Dejan Lutkić, Viktor Savić, Katarina Marković, Nela Mihailović, dok od ove sezone u seriji nećemo gledatiBojanu Maljević, Daninu Jeftić, Mariju Karan...Jedno od novih lica je i crnogorska glumica Ivana Mrvaljević.- U ovom serijalu su svi likovi koji su imali svoj udio u seriji i dalje otvoreni i ne bismo rekli da neće više nikada zaigrati. Kod velikih serija, neki se likovi završe, neki izgube, neki novi se pojave. Mi snimamo novih 40 epizoda, a plan je da snimimo još 40 epizoda, tako da su sve mogućnosti otvorene - ističe glumac.Scenario za „Budva na pjenu od mora“ ovog puta potpisuju Stevan Koprivica za prvih šest epizoda i Đorđe Milosavljević, koji će pisati priču za ostatak serije.

Thanks Thanks Given 
    56
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    1 Post

Meni je ova serija pomogla da upoznam prirodne ljepote Budve..

Thanks Thanks Given 
    383
    Thanks Thanks Received 
    727
    Thanked in
    348 Posts

Ima li ko da mi moze ovo naci na dvd da skinem ili sto

Thanks Thanks Given 
    5,106
    Thanks Thanks Received 
    9,210
    Thanked in
    4,459 Posts

Kad ce treca sezona?
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    12,557
    Thanks Thanks Received 
    2,362
    Thanked in
    1,206 Posts

kad se završe prve dvije, svaku noć imaš na rtcg reprizu a onda će da se nastavi normalno treća kad ovo isprikazuju tako rekoše...jedino ne znam oće li novih 40 puštat svakodnevno ili neđeljno
    Last edited by zvoncica; 31-08-13 at 23:58.

Thanks Thanks Given 
    27
    Thanks Thanks Received 
    44
    Thanked in
    19 Posts

Jel se porodila Bojana? :glee:
    17 Al-Isra, 37:
    Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.

Page 34 of 65 FirstFirst ... 2430313233343536373844 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)