Čitate li Skandal? E pošteno ste izblatili djevojku, svaka čast, ni da ste žene...![]()
Ahahhahaha e pa strašno.
Sto su se neki odje opasno primili:lol
izgleda da su kurir i skandal ođe novine od ugleda![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Sanja stvarno ocajno glumi i onaj nesrecni inspektor Mirko. Ostali su ok, ali bih neke stvarno izdvojio. Mirka Vlahovica, Mladena Nelevica i Marka Nikolica koji je iznenadjujuce dobro skinuo akcenat! Nasuprot tome Ljiljana Blagojevic ka' da se sprdala![]()
ljiljana blagojević nikad glumica nije bila. isto kao i milica milša...
Znas kako, los je, kao da bifla tekst, pravi one pauze u govoru gdje su zarezi, naglasava recenice kao da ih cita osnovcima...
Jel on kriv ili ljudi koji su mu rekli da bude takav ne znam...
Njak Njak Njak
jel ovo bijashe zadnja epizoda na RTL ili ima jos ?
Ja kolko se secam Bacic Karadzic je najavljiva prosle godine u ovo doba koji mjesec unaprijed da ce drugi serijal imat 12+12 epizoda znaci 24
2puta je o tome prica tako da samja izneverovao kad se ovo ***** zavrsi preprosle nedjelje.
meni su najbolji zoro i miljana sto se glume tice![]()
Meni je ova serija samo osrednji EPP, ili što bi komšije rekli promidžbeni program
ahahhaahhahahah e pazite ovu scenu , kako Nina muva, nepresovana prsa uf uf!![]()
scena pocinje od 5:15
Leona Paraminski umjesto Karan u "Budvi na pjenu od mora"
Hrvatska glumica Leona Paraminski, zamijeniće u trećoj sezoni crnogorske serije “Budva na pjenu od mora” Mariju Karan.
Glumica koja je poznata po ulogama u kojima se nije libila da se obnaži, pridružiće se ekipi serije u aprilu, kada počinje snimanje.
Ona će tumačiti lik djevojke vajara Martina, kojeg igra Branimir Popović. Paraminski je tako izbacila lik Anđelike Lasevske koju tumači Karan.
“Ne libim se da pokažem svoje tijelo, tako mi je svejedno. Svako ima svoje mane i vrline. To mi je u službi posla. Ali sad, Leona će promovisati svoje cice i guzice, nisam taj tip”, prenio je njenu izjavu portal puls.rs.
Ova glumica je nagrađena Zlatnom arenom 2002. za glavnu žensku ulogu u filmu “Prezimiti u Riju”, a 2005. je proglašena za drugu najatraktivniju damu Hrvatske.
Ipak ce sanja jovicevic biti u novom serijalu
„Budva na pjenu od mora“ na Prvoj TV, u novoj sezoni prvi bračni dani Bojane i Luke
Nova sezona serije „Budva na pjenu od mora“, producenta Milutina Mime Karadžića, prema saznanjima Portala Analitika, ekskluzivno će se prikazivati se na Prvoj TV, koja je ponudila značajan novac za snimanje nove sezone.
Prvih šest uvodnih epizoda povjerene su Stevanu Koprivici, a ostatak teksta za 34 epizode će pisati srpski scenarista Đorđe Milosavljević.
Milosavljević je radio scenario, između ostalog, za film „Ustanička ulica“, serije „Jesen stiže dunjo moja“, „Miris kiše na Balkanu“ kao i najnovije crnogorsko ostvarenje Nikole Vukčevića - „Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa“.
Nastavak snimanja serije “Budva na pjenu od mora” počinje u petak 1. marta i trajaće četiri mjeseca.
Za Portal Analitika scenarista Stevan Koprivica otkriva da će nova sezona obilovati novim likovima i zapletima, te da će značajna uloga biti dodijeljena crnogorskoj glumici - Ivani Mrvaljević.
- Mogu da potvrdim da će odavde novo lice biti Ivana Mrvaljević, sa značajnom ulogom. Međutim, nijesu sve uloge još uvijek podijeljene, kazao nam jeKoprivica.
U novoj sezoni gledaoci će imati priliku da vide kako teku prvi bračni dani između glavnog para: Luke i Bojane.
- Nakon što je utvrđena trudnoća Bojane, ona i Luka će pokušati da otpočnu zajednički život. Pokušaće da se naviknu jedno na drugo i biće zanimljivo da vidimo kako će teći njihov život poslije svadbe, otkrio nam je Koprivica.
Paralelno sa tim idu neprijatnosti koji prate Bojaninog oca Sava Bačića, koji će u novim epizodama i dalje da se hvata u koštac sa kriminalnim problemima.
Mima Karadžić je nedavno demantovao vijest da će Leona Paraminskizamijeniti Mariju Karan, kazavši da Marija ostaje u seriji, te da Leona ima svoju ulogu.
A najbolje da je ispricao citav serijal!
Juče je počelo snimanje novih 40 epizoda trećeg ciklusa „Budve na pjenu od mora“. Nove epizode biće uzbudljivije od prethodnih, s puno trilerskih zapeta, aSavo Bačić se i razvodi.- Savo Bačić se razvodi, a njegova bivša žena Nađa Bačić odlazi u Dubai, gdje doživljava preporod. On ostaje sam i utučen, ali događa mu se lijepa stvar u životu: njegova kćerka Bojana saznaje da je trudna s Lukom, tako da se dvije porodice, na početku zaraćene, približavaju i spajaju. Mila Kovač je jedna tajanstvena i misteriozna žena s nepoznatom biografijom, a u Savin život ulazi preko posla - otkriva za Blic neke detalje iz novih epizoda glavni protagonistaMilutin - Mima Karadžić.Nova sezona serije „Budva na pjenu od mora“, producenta Milutina Mime Karadžića, prema saznanjima Portala Analitika, ekskluzivno će se prikazivati se na Prvoj TV, koja je ponudila značajan novac za snimanje nove sezone.- Pre par mjeseci smo Milan Karadžić i ja bili u Splitu. Tada nam se desilo da su nam ljudi pokazali ogromnu zgradu i prokomentarisali: „E ,ovo je naš Savo Bačić“. Ovo govori koliko je serija „Budva na pjenu od mora“ gledana i koliko jeSavo Bačić prepoznatljiv lik u čitavom regionu, ali i šire - ističe Karadžić.Zanimljivo je da će se u novom ciklusu pojaviti i novi likovi, ali će i neki stari izostati. U novim epizodama će, između ostalih, igrati Dejan Lutkić, Viktor Savić, Katarina Marković, Nela Mihailović, dok od ove sezone u seriji nećemo gledatiBojanu Maljević, Daninu Jeftić, Mariju Karan...Jedno od novih lica je i crnogorska glumica Ivana Mrvaljević.- U ovom serijalu su svi likovi koji su imali svoj udio u seriji i dalje otvoreni i ne bismo rekli da neće više nikada zaigrati. Kod velikih serija, neki se likovi završe, neki izgube, neki novi se pojave. Mi snimamo novih 40 epizoda, a plan je da snimimo još 40 epizoda, tako da su sve mogućnosti otvorene - ističe glumac.Scenario za „Budva na pjenu od mora“ ovog puta potpisuju Stevan Koprivica za prvih šest epizoda i Đorđe Milosavljević, koji će pisati priču za ostatak serije.
Meni je ova serija pomogla da upoznam prirodne ljepote Budve..
Ima li ko da mi moze ovo naci na dvd da skinem ili sto
Kad ce treca sezona?
nothing comes from violence and nothing ever could
kad se završe prve dvije, svaku noć imaš na rtcg reprizu a onda će da se nastavi normalno treća kad ovo isprikazujutako rekoše...jedino ne znam oće li novih 40 puštat svakodnevno ili neđeljno
![]()
Last edited by zvoncica; 31-08-13 at 23:58.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Jel se porodila Bojana? :glee:
17 Al-Isra, 37:
Ne hodi po zemlji nadmeno, jer zemlju ne možeš probiti ni brda u visinu dostići.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks